Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° pár fotek z tmelení atd.. str
za to 3.0v6 bych ti urval koule....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
rikam sranda ..
Naposledy upravil(a) kubeSRi dne 06 bře 2012, 17:56, celkem upraveno 1 x.
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
nedavej tam vůbec nic....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Presne tak, nedavej tam vubec nic ... udelas lip a nebudes za vola az te predjede stokonová 1.4 ve fabii....
nac si hrat na neco co nejsi .... (alá 50 kilový kluci v posilce, cosi na bench davaj 150 apk to z nich hclapi sundavaj a zamackavaj jim oci zpet do dulku....)
nac si hrat na neco co nejsi .... (alá 50 kilový kluci v posilce, cosi na bench davaj 150 apk to z nich hclapi sundavaj a zamackavaj jim oci zpet do dulku....)
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
mel si si koupit omegu a mel by si klid
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
nac si hrat na neco co nejsi .... (alá 50 kilový kluci v posilce, cosi na bench davaj 150 apk to z nich hclapi sundavaj a zamackavaj jim oci zpet do dulku....)[/quote]
Ohledně te posilky to máš pravdu já cvičím několik let a vím co to je zvednout vlatní váhu a co vůbec zvednout víc než vážím....mají nezpevněné tělo a neví co je shyb to je teprv cvik a dřepy,bench neni extra cvik ale na prsa je potřeba...
jojo omega MV6 to je kočár ale nechcu dik je to na me moc velike zadne FaF
Ohledně te posilky to máš pravdu já cvičím několik let a vím co to je zvednout vlatní váhu a co vůbec zvednout víc než vážím....mají nezpevněné tělo a neví co je shyb to je teprv cvik a dřepy,bench neni extra cvik ale na prsa je potřeba...
jojo omega MV6 to je kočár ale nechcu dik je to na me moc velike zadne FaF
Naposledy upravil(a) kubeSRi dne 06 bře 2012, 17:56, celkem upraveno 1 x.
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
tak tak ..neboj jeste mam kapotu a strechu a tam se neco vymyslíí ale sem to nedám
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dej tam co chceš, klidně 8.0, ale prosím tě, nedávej tam nálepku našeho klubu, nekaž nám pověst.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
nebudu si kazit auto nálepkou.
nahodou, myslim, ze by to byla reklama jako prase kazdej by se urco hned sel podivat, co to tam je za magory
skoda, ze nemame tu klubovou nalepku hezci... jinak bych si ji na auto mozna dal
skoda, ze nemame tu klubovou nalepku hezci... jinak bych si ji na auto mozna dal
Ti nefunguje ručka? (dle těch dlažek pod kolama)
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
ala to trefil ....vidim že většina členů ji stejně nemá
Salám: je seřízená před zimou ale ten náš vjezd je fakt prudký a na autě dělám a mám zkušenost že když na fest utahuješ šroub od kola ručka může povolit..stalo se mě to na menším kopečku a přede mnou mercedes,měl sem bobky ...
Salám: je seřízená před zimou ale ten náš vjezd je fakt prudký a na autě dělám a mám zkušenost že když na fest utahuješ šroub od kola ručka může povolit..stalo se mě to na menším kopečku a přede mnou mercedes,měl sem bobky ...
OT: Mě se teda nálepka líbí. A docela mě mrzí, že ji nemáme všichni jelikož, je nás tu hooodně a potkat klubovou astru je velikej svátek.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Nesmíš mít tuctovou astru , musíš jí mít upravenou abys byl poznatPetras píše:OT: Mě se teda nálepka líbí. A docela mě mrzí, že ji nemáme všichni jelikož, je nás tu hooodně a potkat klubovou astru je velikej svátek.
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770