hant píše:já se rozhoduju a zatím u mě vedou tyhle. Do konce týdne se musím rozhodnout a na 90% je beru co vy na to a nějaký zkušenosti???
DUNLOP SP SPORT 01 195/65 R15 91 H http://www.pneunet.cz/pneu/1118/dunlop- ... 1-H-letni/
měl jsem Pirelli PZero 7000 v rozměru 17 205/40 a maximální spkojenost ta guma byla neuvěřitelná jak za sucha tak za mokra múžu jednině doporučit
teď jezdím Fulda 15 205/55 a taky to jde za deště to sice není už tak slavné jako pirelli ale spokojenost je.
nic méně s gumy barum jsem nikdy nebyl spokojen a jezdil jsem je na více než jednom voze, většinou hodně klouzali a nedrželi ve vyších rychlostech zvolenou stopu.
Snít je jednoduché, těžší je si své sny plnit.
Honda Civic 1,6 VTec
Opel ASTRA G 2.0 16V
Škoda Fabia 1.9TDi RS
Škoda 100
Škoda 120S
Opel ASTRA G 1.8 16V
no je to asi tak půl hodiny co jsem mluvil s kámošem a prý už je to doprodej a jsou to starý pneu. Když pominu že za rok bych jednu kuchnul a už bych jí asi nesehnal tak prý by se mohlo stát tky to že budou už nějakej ten pátek skladem a tak bych kupoval starou ale novou gumu. U letních to nevadí jako u zimáků ale budeme vybírat z novějších modelů. Ty obě co uvádíš jsou v hledáčku. Hlavně ty Pirelli P6 Cinturato
no contíky mam teď . Potřebuju koupit jen dvě a dvě mám. Takž ty continentálky pudou na zadek a předek právě řeším. Je s nima spokojenost to jo ale chtěl bych vyzkoušet i jinou kvalitku tak uvidíme.
Proč jsou 205/55 R16 tak drahý... Kurde, 3500 jedna guma.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE