Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° zadní část základ 80% str.26
no promyslím to ale spíš bych volil lak,nalepkam moc neverim chci aby to bylo
po stylu rychle a zbesile a jen jednobarevné,to auto by měo působit jak ten nissan na obrázku,nestárnoucí,nápadné,nenahodilé,budící respekt ,dá to mco práce...P.S. jakoby bylo
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Boha tuna rozzuřeného kitu s polepkama.
fast and furious je furt jen film, uz jen cekam kdy se objevi tema : projekt silver bullet - nitrus oxide system podonacku delanej str. 285
myslim si ze nic se nema prehanet a prijde mi ze jsou tve plany kapku silene.
ale budiz ty stesti prano a schovivavost stk taky.
mracitka na tech origo lampach se hodily vic;-) na star trekach vypadaj nic moc. na te origach mi to prijde jako hezke a nevidane.
zadni naraznik si myslim ze by bylo jednodusi a bezpecnejsi a hezci dat tam opc.
ono pojistovaci umi byt nekdy chytlavi i detailu kor sem koukal ze vyuzivas sluzeb nehodovky vzpomel jsem si na cimrmana:
A kdyz Vas pak uvidim jak se houpete na vetvi, tak vam pojistovna nic nezaplatila.
asi vsecky tyhle veci vymyslis a resis sam, proto nekdy vymyslis i pikačoviny
zkus dat na rady starsich a zkusenejsich (nemyslim moje, ja sem jeste decko a obcas otravny mohou potvrdit nekteri clenove fora ) ale radsi trikrat konzultuju...
jsi ambiciozni preju mnoho zdaru ale muj nazor je ze je to prehnane a nebezpecne. uz jen predstava tva o ilegal street race car ...
fast and furious je furt jen film, uz jen cekam kdy se objevi tema : projekt silver bullet - nitrus oxide system podonacku delanej str. 285
myslim si ze nic se nema prehanet a prijde mi ze jsou tve plany kapku silene.
ale budiz ty stesti prano a schovivavost stk taky.
mracitka na tech origo lampach se hodily vic;-) na star trekach vypadaj nic moc. na te origach mi to prijde jako hezke a nevidane.
zadni naraznik si myslim ze by bylo jednodusi a bezpecnejsi a hezci dat tam opc.
ono pojistovaci umi byt nekdy chytlavi i detailu kor sem koukal ze vyuzivas sluzeb nehodovky vzpomel jsem si na cimrmana:
A kdyz Vas pak uvidim jak se houpete na vetvi, tak vam pojistovna nic nezaplatila.
asi vsecky tyhle veci vymyslis a resis sam, proto nekdy vymyslis i pikačoviny
zkus dat na rady starsich a zkusenejsich (nemyslim moje, ja sem jeste decko a obcas otravny mohou potvrdit nekteri clenove fora ) ale radsi trikrat konzultuju...
jsi ambiciozni preju mnoho zdaru ale muj nazor je ze je to prehnane a nebezpecne. uz jen predstava tva o ilegal street race car ...
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
-
- Kontaktovat uživatele:
nevím jak u tebe, ale u nás už sníh taje jak sviň a na hodonínsku je prý už jak v létě..Jocker píše:p.s. už je jaro?
a hodonínsko já mám sakra blízkofunzoo píše:nevím jak u tebe, ale u nás už sníh taje jak sviň a na hodonínsku je prý už jak v létě..Jocker píše:p.s. už je jaro?
skoda psat neco...
Naposledy upravil(a) kubeSRi dne 07 bře 2012, 13:36, celkem upraveno 1 x.
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
potvrzujufunzoo píše:....... na hodonínsku je prý už jak v létě..
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° pár fotek špinavá hnus str.27
to je kur*a předpovědˇ počasí???
Naposledy upravil(a) kubeSRi dne 07 bře 2012, 13:36, celkem upraveno 3 x.
kuby fotky pekny ale ted k autu ja byt tebou udelal bych nasledujici zmeny na jare jasne-predni,zadni naraznik+listi,kliky do barvy,vymenil bych svetla a prahy s coupe jinak si to udelal celkem gut
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
diky je to tim lepsim fotakem i fotografkou....tvoje rady beru jen škoda že ta namíchaná barva má světlejší odstín to hold je to nová barva ..coupe prahy by to chtělo no na 5dv nevím jestli seženu hlavně levně,ktere svetla vymenit predni?
Coupe prahy jdou na 5dv. jedny mám a prodej když tak SZ.
-
- Kontaktovat uživatele:
to já mám dvě připomínky.. když si to stříkal, mohls zakrýt něčím kola ať si nezasviníš barvou i gumy (prkotina)
ale co se mi nelíbí jsou ty spáry mezi nárazník a tím cos tvořil.. nvm možná klame fotka/světlejší barva, ale vypadá to jako špatně vyhlazené spojení a na levé straně jako by si se na to v tom rohu vyflák úplně a nechal tam tu špáru o které jsem ti psal již dříve...
ale co se mi nelíbí jsou ty spáry mezi nárazník a tím cos tvořil.. nvm možná klame fotka/světlejší barva, ale vypadá to jako špatně vyhlazené spojení a na levé straně jako by si se na to v tom rohu vyflák úplně a nechal tam tu špáru o které jsem ti psal již dříve...
kola sem nezakrýval protože pak budou letní gumy a kola budu renovovat tak sem se na to vys*..může to být i klam ale pár chyb tam bude ono jak sou tam ty sklony tak to muže opticky mást,ta barva je světlejší ale dá se to,hold původní barva má deset let ještě zapracuju musím stříknout načerno ty mřižky když sem fikal spoiler barva se dostala i na ně a je to hnus
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Škoda toho fialovýho pruhu na druhý fotce, jinak fotka pěkná .
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
asi chybka zkusím ji nahrát znova,stejně sem tam v pracovních hadrech zasr*ny
Ta divná čárka dole to tam tak nesedí? nechtělo by to ještě poopravit? S dovolením, ale bez něj, sem si trošku pohrál
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Chudák Astra,tohle si nezaslouží...Žalostný auto
Opel Astra G 1.4 16V Sportive,3.dv.,r.v.1998
OpelKadett E,1.6i GT,3.dv.,r.v.1989(mé první vozítkoOpel)
OpelKadett E,1.6i GT,3.dv.,r.v.1989(mé první vozítkoOpel)