Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°°podložky na autě !!! str.23
TY SI NADŠENEC ne respekt ja sem v -15stříkal mřížky a nedalo se to to sem byl venku pul hodinky si dobrý žes to přežil takovou montáž
no finále se odkládá ,díval sem se na rychle a zběsile a jaksi mě to chytlo takže aspon to finale bude mega, budu zvyšovat výkon všecko samo domo dělane
no finále se odkládá ,díval sem se na rychle a zběsile a jaksi mě to chytlo takže aspon to finale bude mega, budu zvyšovat výkon všecko samo domo dělane
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Na to si počkám...kubesmaurer píše:...díval sem se na rychle a zběsile... ...budu zvyšovat výkon všecko samo domo dělane
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
jo těš se,ty podložky od tebe pujdou na předek a dozadu dám 25mm
začínám sáním bude z lamina nasávací otvor asi 6x25cm
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Dopadlo jak to dopadlo světla sem skur* a jelikož je potřeba jezdit tak sem čel pro ty co byly zrovna na poště já vím no...ale ke stříbrné to není nejdorší kombinace a mě se hold líbí a nebude nikdo nadávat že náme stejné lampy
Naposledy upravil(a) kubeSRi dne 07 bře 2012, 13:37, celkem upraveno 2 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
to sis jako něco objednal a pak si neměl v úmyslu si je vyzvednout? sry, ale tohleto se nedělá...
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° zadní skur* svetla str.24
abych to uvedl na pravou míru,objednal a pak jsem objednávku zrušil! ale oni to poslali tak sem je kontaktoval že jsem obj.zrušil ale oni mi nějak skomolili jmeno a mysleli ze to posilaji nekomu jinemu,na poste pak balik nemohla ani najit...jinak jelikoz sám sem na aukru skvely prodejce a znam pravidla tak nedělám objednávky jen tak a pak to nevyzvednu,prostě abych to uvedl na pravou míru došlo k omylu!
-
- Kontaktovat uživatele:
jasně. v tom případě v pořádku.. jsem myslel, že si to nezrušil ... pak dej fotos jak to na autě vypadá... jsem zvědav..
... jasně dám,byly k tomu i oranžové žárovky a ja blbec sem si nevšiml a shaněl je po po městě a nakonec sem stejně koupil blbé ..
nejdřív na to šoupnu nějaké mračítka a pak dám foto
nejdřív na to šoupnu nějaké mračítka a pak dám foto
ti origo predelane svetla vypadaji supr nechal bych te a ne te chromace tuzerove
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Tojo já bych vzal celý ty světla tím červeným , to by se líbilo i mě
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
mě se taky libily až na to že blinkr blikal červeně i s oranžovou žárovkou jinak bych je tam nechalmirda2908 píše:ti origo predelane svetla vypadaji supr nechal bych te a ne te chromace tuzerove
radoparic: mě taky ale řikam je to na pruser
ty tuzing svetla jeste upravim ..beru vase nazory,na aute budu met ja tak se uvidi,to je posledni takovy tjuzing už nebudu nic tak upravovat jen zevnějšek dolakuju,opravím oděrky a s** na to ..poslední věc bude to snížení
myslim ze by to nemelo vadit
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Jen tak pro zajímavost,jednou jsem někde vyfotil zatmavený blikač a couvačku
Astra 1,4 16V
ja mam zatmaveny i blikac a stk sem prosel tak proc to takhle resis
Já nic neřeším a už vůbec ne kubešovu stk ,ale už tady o tom byla řeč a já si vzpomněl,že mám foto této úpravy,tak jsem ji poslal pro inspiraci
Astra 1,4 16V