Dodatečná montáž: Tempomat
Re: Dodatečná montáž: Tempomat
Nazdarek Oplaci
Mam Astru Caravan 1998, X20DTL 60 kw, DI, diesel. - spokojnost zatial, 180000 km, spotreba okolo 5,5 l. Tempomat mi dost chyba, cestujeme kazde leto do Chorvatska a cinska slapka zasprajcnuta medzi plynovy pedal nie je bohvieco. Podla toho navodu na strane 1 je to dost zlozite pre mna, mohli by ste mi poradit, kto by mi ho dorobil?
Dik vopred
som z HC
Mam Astru Caravan 1998, X20DTL 60 kw, DI, diesel. - spokojnost zatial, 180000 km, spotreba okolo 5,5 l. Tempomat mi dost chyba, cestujeme kazde leto do Chorvatska a cinska slapka zasprajcnuta medzi plynovy pedal nie je bohvieco. Podla toho navodu na strane 1 je to dost zlozite pre mna, mohli by ste mi poradit, kto by mi ho dorobil?
Dik vopred
som z HC
Opel Astra Caravan 12/1999 60 kw, 2,0 DI tempomat ...
- Reklama
Tak, konečne som prečítal celú tému / cca 2 hodiny, fakt vyčerpávajúce info.
Konektor na tempomat som našiel schovaný pod žltou papierovou páskou, páčku som dnes objednal za 45 E, zajtra bude, som zvedavy ...
Konektor na tempomat som našiel schovaný pod žltou papierovou páskou, páčku som dnes objednal za 45 E, zajtra bude, som zvedavy ...
Zdravim mám zafiru 2.0 DTI 2001 a když jsem tam připojil tempomat tak sem viděl trochu kouře, tak jsem to odpojil a vypadalo to v poho tak sem myslel že se mi sem mi to jen zdálo a zapojil jsem to znova a dobrý jezdil jsem s tím 20 minut všechno fungovalo.
Když jsem vypnul motor tak se z toho začalo kouřit, šlo to z místa kde se to spojuje a když jsem to odpojil tak konektory na páčce byli žhaví, vizuálně nic spálenýho ale páčka smrdi trochu takovou tou spáleninou. V čem může být problém? vadná páčka? byla nová za 500 z aukra.
Ještě dodám že když jsem vrátil původní páčku tak je to zas v pohodě.
Popř. kde jste si koupili tempomat a fungovalo to?
Když jsem vypnul motor tak se z toho začalo kouřit, šlo to z místa kde se to spojuje a když jsem to odpojil tak konektory na páčce byli žhaví, vizuálně nic spálenýho ale páčka smrdi trochu takovou tou spáleninou. V čem může být problém? vadná páčka? byla nová za 500 z aukra.
Ještě dodám že když jsem vrátil původní páčku tak je to zas v pohodě.
Popř. kde jste si koupili tempomat a fungovalo to?
Dancul, ja predavam packy na tempomat nove za 18€
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Angel, niekde ti to asi skratuje v tej packe....vymen ju
Prave som prisiel z roboty, cestou domov som sa zastavil v autoshope, packa fungel nova, dal mi ju za 40 E aj s blokom, tých 5 E spustil, po ceste som ju hned vymenil a na prekvapenie to funguje.
Nechapem, prečo tam nebola od novoty, velky rozdiel medzi starou a novou packou teda nie je. A čínska šlapka môže putovať do kontajnera
Este raz diky všetkým ...
Nechapem, prečo tam nebola od novoty, velky rozdiel medzi starou a novou packou teda nie je. A čínska šlapka môže putovať do kontajnera
Este raz diky všetkým ...
Help prosim
Tak, a je to v pr...i. Dnes na dialnici D1 smer Blava tempomat mi fungoval necelých 5 minút, sám od seba vypol a koniec. Už sa nechytil. Doma som páčku znova vymontoval, premeral merákom, OK, aj v tom konektore bolo +12V, poskladám, auto stálo asi hodinu, znova fungoval zopár km a vypol, ešte niekoľko krát sa chytil a koniec. Stretol sa s týmto problémom niekto? Čo s tým?
Díky
Tak, a je to v pr...i. Dnes na dialnici D1 smer Blava tempomat mi fungoval necelých 5 minút, sám od seba vypol a koniec. Už sa nechytil. Doma som páčku znova vymontoval, premeral merákom, OK, aj v tom konektore bolo +12V, poskladám, auto stálo asi hodinu, znova fungoval zopár km a vypol, ešte niekoľko krát sa chytil a koniec. Stretol sa s týmto problémom niekto? Čo s tým?
Díky
a co brzdovy spinac moze odchadzat
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
no skus to vyskusat tak ako som ti pisal v SZ - prepojit nejakym drotom a tym vylucit chybu packy
potom tam moze byt zly spojkovy snimac, inak skus diagnostiku
potom tam moze byt zly spojkovy snimac, inak skus diagnostiku
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
Ano, diagnostika moze napovedat...ale ani nemusi...a ked to raz ide, a raz nie, moze to byt podobne ako hladat ihlu v kope sena...
Zdarvim vsechny Oplaky, precetl jsem cele toto vlakno a chci tempomat. Mam Zafiru 2,0 dti, 74kw, motor Y20DTH, vybava elegance. Packu a jeste nejake veci mam rozjednanou tady na foru od Lukassa, na konektory se kouknu zitra, snad tam budou vsechy. Ve vlakne jsem nasel u stejneho motoru ze jo i ze ne, tak jsem zvedav. Kdyz nebudou, snad je podle navodu dodelam.
Zatim dekuji vsem za rady a pak se ozvujak to dopadlo.
Cau Folbi
Zatim dekuji vsem za rady a pak se ozvujak to dopadlo.
Cau Folbi
Opel Zafira - Selection 2,0Dti 74Kw Y20DTH
langdon2 píše:DO Z14XEP co ja viem nie...len do Z16XEP
no podla prvej strany návod na montaz je to realne.....pokial som spravne pochopil(nie som vtom odbornik no pýtal som sa ludi z auto fachu ohladom elektro a ine ze sa to da)no mam v tom hokej este skusim v opel servis.dufam ze sa to bude dat ...............sem tam si necitim nohu ked tlacim na pedal pri dlhej jazde ktoru absolvujem 2 az 4 krat do tyzdna:( dakujem za odpoved.
Podľa tu popísaného návodu sa to do Z14XEP nedá. Nájdeš tu aj dôvod prečo to tak je.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Neda sa to preto, lebo RJ motora tuto funkciu nepozna, neni su v nej osadene piny.
langdon2 píše:Neda sa to preto, lebo RJ motora tuto funkciu nepozna, neni su v nej osadene piny.
Tak montaz nie je mozna ak tomu dobre rozumiem ?? Trosku som prekvapeny lebo môj známy ma starsiu astru a jemu to ide v pohode sice neviem aký ma motor:) no co uz nejak to prezijem dakujem za odpovede !Alebo si mam kupit inu astru