BUBNY-------->KOTOUCE
BUBNY-------->KOTOUCE
Zdarek...mam 1.4i 16V a zacinam mit v p.deli zadni bubny i pakny, tak me napadlo jestli by se za podobnou cenu nedal ten zadek předělat na kotouče ??? popř. jestli ste to nekdo dělal nebo mate odkaz někam.....
Díkec......
Díkec......
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze lepsi reseni je prodat auto co mas a koupit lip vybaveny
nova naprava atd... ne moc mala investice
nova naprava atd... ne moc mala investice
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Jimbo píše:no jooo no .... prodat to se ti řekne, nemam ted lowe, abych prodal něco za co bych si bez přidání nic nepořídil oki, vypada to, že to byla blbá idea...
no, nejlepší nápad to skutečně nebyl.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Me bubny nevadej, rekl bych ze drazsi je menit desticky na celym autem nez jen vepredu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kdyz mas dobre vycisteny a serizeny bubny tak to rekl bych skoro nepoznas. na nexii sem mel bubny vzadu a brzdilo to jako das - po generalceSršeň píše:A tak isto brzdový účinok je o niečom inom na kotúči ako na bubne.