Re: Project Vrty02
Re: Project Vrty02 1.6 16v X16XEL new foto str. 6 řadička
jo takovým lidem bych ty pracky zpřerážel, ale přišel jsem na jednu užitečnou věc, auto nemýt. Jakmile auto nablejskám, tak se mi na něm skoro pokaždý někdo vyřádí...dvakrát klíč, dvakrát zrcátko, stěrač urvaný, atd.. takže já jezdím s autem zasr.. jak prase, když je zrovna období parkování na sídláku, aspon to nikoho neláká.
Ale ta cena za tu opravu je fajnová asi máš u vás dobrý řemeslníky. Jo a jak tam máš tu loketku, tak tý bych se co nejrychleji (a nejlevněji) zbavil
Ale ta cena za tu opravu je fajnová asi máš u vás dobrý řemeslníky. Jo a jak tam máš tu loketku, tak tý bych se co nejrychleji (a nejlevněji) zbavil
Opel Astra g x16xel caravan
ex: Peugeot 309 1,3 green line, R.I.P. - rusted in peace
ex: Peugeot 309 1,3 green line, R.I.P. - rusted in peace
- Reklama
no to leda by mu to obtáhla nějaká důchodkyně s holí v ruce.kubesmaurer píše: sousedy mco nes*r,pak to doděláš a někdo ti to objede kličkem,nebo hůř...
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
To mi to tu spíš odře ten dědek se škodovkou. ale když končim ráno tak nejlepší místa jsou volný
Horší je to o výkendu to nikdo nikam moc nejezdí teď v zimě ale vlétě lítaj na chaty tak taky pohodka.
Horší je to o výkendu to nikdo nikam moc nejezdí teď v zimě ale vlétě lítaj na chaty tak taky pohodka.
.nekdo se dycky najde zmrd* ...ja parkuju u baraku u chodniku mame tam mega travnatou plochu mista na park dos škoda že do garáže du jen občas..hold astra+felcka kombi to je moc
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Re: Project Vrty02 1.6 16v X16XEL poptávka po dílech
Tak jsem objednal pár dílů pro technickou páč nám tuten měsíc končí a musíme na další. Nicméně jich pořád ještě hromadu chybí.
No proto kdyby někdo náhodou měl automatický náklon světel a opc otřikovače na prodej tak nabízejte jinak tedy v pondělí jdu do opela objednat nové ale radši bych ušetřil nějakou tu tisícovku za použitý plně funkční díl na auto. Ale určitě sháním a koupím vše co je v sekci (koupím) a průběžně budu dopisovat co mi ještě chybí.
Jinak objednáno: kotouče, detičky, d2sky, těsnící lišta pod čelní okno.
V pondělí tedy zatím plánuji cestu do opela kde objednám nebo koupím Vše na ostřiky a náklon.
A pak už jen podle toho kolik zůstane budu dopisovat následující ale zatím jen poptávám cenu.
Maska přední Vauxhall.
bílé budíky.
kastlík spolujezdce
osvětlení spz
No proto kdyby někdo náhodou měl automatický náklon světel a opc otřikovače na prodej tak nabízejte jinak tedy v pondělí jdu do opela objednat nové ale radši bych ušetřil nějakou tu tisícovku za použitý plně funkční díl na auto. Ale určitě sháním a koupím vše co je v sekci (koupím) a průběžně budu dopisovat co mi ještě chybí.
Jinak objednáno: kotouče, detičky, d2sky, těsnící lišta pod čelní okno.
V pondělí tedy zatím plánuji cestu do opela kde objednám nebo koupím Vše na ostřiky a náklon.
A pak už jen podle toho kolik zůstane budu dopisovat následující ale zatím jen poptávám cenu.
Maska přední Vauxhall.
bílé budíky.
kastlík spolujezdce
osvětlení spz
Nwm jestli ti někdo nabídne zde z fora..ale třeba jo..tak jsem na netu narazil tady na tu při hledání jiných náhradních dílů.Třeba ti to pomůže a bude se líbit..
http://www.autondvysocina.cz/nabidky/op ... tra-g-id60
http://www.autondvysocina.cz/nabidky/op ... tra-g-id60
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
kastlik -http://aukro.cz/kastlik-spolujzece-opel ... 35107.html
hele veno ldyz budes chvili sedet u pc najdes vse a za dobre prachy
hele veno ldyz budes chvili sedet u pc najdes vse a za dobre prachy
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Díky všem za tipy no tak mi domů dorazilo zas něco novýho na autíčko pro něco jsem si zašel a zítra si mám zavolat co už jim dorazilo doufám že vše objednané pak už snad nějak postoupím a bude se autíčko postupně zkrášlovat.
Pořád mě brzdí Opel s náklonem a ostřikovačema světel ale jinak nejpotřebnější díly jsou doma díky Bundelesovi a internetu
Na autě zatím přepínač světel s před. i zad. mlhovkama, klakson, těsnění dveří, nová vnější těsnící lišta předního okna.
Dneska jsem ještě z auta sundal prodloužení kapoty půjde co nejdřív do lakovny.
Zítra se chci zkusit podívat a zbastlit ty lampy ale chybí mi pořád blikač takže spíš ne no ale zase kouknu na prahy musim je upravit pred lakem aby seděli tak jak maj.
Na autě zatím přepínač světel s před. i zad. mlhovkama, klakson, těsnění dveří, nová vnější těsnící lišta předního okna.
Dneska jsem ještě z auta sundal prodloužení kapoty půjde co nejdřív do lakovny.
Zítra se chci zkusit podívat a zbastlit ty lampy ale chybí mi pořád blikač takže spíš ne no ale zase kouknu na prahy musim je upravit pred lakem aby seděli tak jak maj.
ake tesneni dveri? tu gumu do ktorych dosaduju dvere?
Re: Project Vrty02 1.6 16v X16XEL
Tak lampy na autě díky Mirdovi za elektrikářské umění. No ještě jsem tam zatím předběžně dal ty mlhovky protože teď když jsou tam ty tmavý světla tak nevím jestli je mam dát do barvy protože se mi zdá že by v barvě možná zanikli a ty světla by bili moc do očí. tak šup sem s názorama a doufám že se začíná zas líbit když ne tak neva mě totiž jo
- Petr X14XE
Re: Project Vrty02 1.6 16v X16XEL
Světla dobrý,taky jsem nad nima uvažoval
Mlhovky bych tak nechal je to takhle pěkny,ale masku bych dal jinou nebo aspon do černa
Mlhovky bych tak nechal je to takhle pěkny,ale masku bych dal jinou nebo aspon do černa
Re: Project Vrty02 1.6 16v X16XEL New foto. světla
díky maska už se řeší neboj uvidíme časem.
Re: Project Vrty02 1.6 16v X16XEL New foto. světla
paráda,mlhovky bych taky nechal černé a začernit asi i mřížku v nárazníku at to auto není moc stříbrné
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...