Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°°výfuk na autě !!! str.22
dik ale nejsem haj*l a nebudu si privlastnovat cizi praci,ja sem to tam nedaval delalo se to v dilne sam bych to nedal bylo potreba par uprav,svařovani i řezani doma mam moc malo mista na to a svařečku moc silnou.....no v -13 nevim radši počkám ale mračítka sem lákl ale to bylo v garáži nemůžu moc smradit bych letěl z domu ....
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Reklama
funzoo píše:vcelku pěkné, ale chtělo by to si ještě trochu pohrát s tím kitem ať jsou ty přechody plynulejší v některých místech a ať zmizí ty tunely po červech (vzadu mezi nárazníkem a tím bazmekem z bory).. ale je jasné že v takych mrazech to bez vytápěné garáže nejde...
jj na to se chystám ,ještě se to celé zakryje ....ale jak píšeš ted' to fakt nejde i když bych rád
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
ten výfuk vypadá dobře. Nemáš to ale moc blízko nárazníku, aby se nezačal za provozu tavit? Nevim jak žhavý dokážou být koncovky u aster, ale na mým bývalým pažoutu jsem vyměnil za trochu jiný výfuk a koncovka se mi přiblížila na 2 cm k nárazníku. Po čase jsem si všiml, že se mi nárazník začal kroutit a připalovat, nakonec jsem musel prasecky vyřezávat půlkruh do plastu. Z této zkušenosti bych si na to dával bacha, ale třeba to platí jen pro Francouze
Opel Astra g x16xel caravan
ex: Peugeot 309 1,3 green line, R.I.P. - rusted in peace
ex: Peugeot 309 1,3 green line, R.I.P. - rusted in peace
díky... jak sem dojel domu tak hned sem se chytl koncovky a ani mě to nepalilo,uvidí se po delší jizdě v létě no a montoval to člověk co s tím má zkušenosti ...no není to jen u frantika viděl sem to na vw polo sesiovy vyfuk je vyvedený tak že to taví zástěrku u kola...
myslím že kdyby na to šel přimo kouř z výfuku to by se mohlo tavit tak je to u toho pola..
myslím že kdyby na to šel přimo kouř z výfuku to by se mohlo tavit tak je to u toho pola..
Pěkné Už se těším na výsledek až to bude v laku
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
bude to pekne
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
taky se tesim moc ale nechcu to uspechat,no jak psal kdysi vrty mel sem sem dat fotky az to auto bude hotove ..ti co se smali a rikali jak je to na h*ovno nakonec reknou ze se jim to libi
jinak abyste nemysleli ze delam jen tuning tak cumim i na bezpecnost mame komplet nove brzdy (jedovatky) a celni okynko s modrym pruhem (z venku je cerny) ....pak uz jen par veci se dodela a chci setrit nejde vsecko vrazet do auta,hlavne at to jezdi a vypada..,,uz jen lak,gumy,folie a par blbustek
jinak abyste nemysleli ze delam jen tuning tak cumim i na bezpecnost mame komplet nove brzdy (jedovatky) a celni okynko s modrym pruhem (z venku je cerny) ....pak uz jen par veci se dodela a chci setrit nejde vsecko vrazet do auta,hlavne at to jezdi a vypada..,,uz jen lak,gumy,folie a par blbustek
Zdar sůsede já ti fandím sleduju co s tím autem provádíš protože chodím každý den kolem tak mě napadlo že budeš mět někde profil.začínal sem podobně jako ty.sem taky zapálený tuner :)máš to docela pěkné akorát nic ve zlém ale ten kit ti časem popraská aj s lakem.teda na tom předku určitě.taky sem dřív různě experimentoval a zahlazoval sem nárazník od fáčka horou kitu takže to vím z vlastní zkušenosti ale začátky nejsou jednoduché a většina lidí si tím prošla...na narážky druhých moc nedej hlavně že se to líbí tobě.většinou nejvíc kritizujou ti co sami mají hovno...
nazdar diky ale kdo vlastne si????? kdyztak napis souromou zpravu
jooo oni nekteři si rypou někteři chvali..když to začalo vypadat lip chvali i ti co driv jeb*li,,,s tím kitem a tak uvidí se zatím sem ho v exterieru nepoužil takže je to sázka no bud a nebo...
JOOOOOOO UZ VIM pak pokecame sem te videl jak se na to pořád díváš sem myslel že to chceš obejít klíčkem ...ty mas tuning golfa5 co:)
PS: ty hnusné černé zadní světla co tam mám na ty se nedivej už sem objednal čiré
jooo oni nekteři si rypou někteři chvali..když to začalo vypadat lip chvali i ti co driv jeb*li,,,s tím kitem a tak uvidí se zatím sem ho v exterieru nepoužil takže je to sázka no bud a nebo...
JOOOOOOO UZ VIM pak pokecame sem te videl jak se na to pořád díváš sem myslel že to chceš obejít klíčkem ...ty mas tuning golfa5 co:)
PS: ty hnusné černé zadní světla co tam mám na ty se nedivej už sem objednal čiré
vidím že si mě taky našel .šak se potkáme...
tak ty už si jiná liga tady na foru se ti málokdo přiblíží,prostě show car si postavil...jasné až bude pěkně vylezu před barák takže určitě
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°°podložky na autě !!! str.23
v zadu podložky 2 cm ,dopředu pujdou1,5cm a pak kapku snižit
Naposledy upravil(a) kubeSRi dne 07 bře 2012, 13:37, celkem upraveno 1 x.
moc hezké koukám že mráz žádná překážka
dik no už bylo jenom -5 ale udělal sem jednu stranu,zahřál se a pak šup na druhou,pak dam vic fotek až budou i předni podložky ..když nebudou větši kola musim improvizovat a až tyto kolečka zrenovuju a snižim to bude to pro mě ideální kompromis
mráz nemráz já v pátek v -15 sundával před barákem startér a když už jsem byl u toho tak jsem sundal altík a turbo všechno jsem při jednom pročistil zrepasoval a uvidíme. Ale jen tak dále každej nějak začíná tak hodně úspěchu v dalších prácech,už se těším na to finále
Zafira 1.8 92kw lpg, 2003