Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° mračítka,výfuk,strana 1.upros
..co se mu vlastně stalo?????
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Reklama
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° mračítka,výfuk sport s1.upros
Vůbec nic.
Jen majitel už neměl sílu (a kačky) to po tunerovi dávat dohromady.
Vyřádil se na tom i "lakýra" a bylo dokonáno.
Jak psal mexxo, smrt byla rychlá a milosrdná.
Jen majitel už neměl sílu (a kačky) to po tunerovi dávat dohromady.
Vyřádil se na tom i "lakýra" a bylo dokonáno.
Jak psal mexxo, smrt byla rychlá a milosrdná.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
neměl to kupovat..nemám rád lidi co vidí překážku a vzdávají se ...
jasné no a ty na tom vyděláš
na tu moji si ale zálusk nedělej
jasné no a ty na tom vyděláš
na tu moji si ale zálusk nedělej
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Ne ne, jedna bohatě stačí.
Kdyby ten nešťastník nebyl kamarád, tak bych ji ani nebral.
Kdyby ten nešťastník nebyl kamarád, tak bych ji ani nebral.
www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
..no zachránil si ho,je pravda že kupovat rozpracované auto není výhra no te moji bylo a taky bude hodně práce než bude ve slušném technickem stavu...tuz(n)ing auta se blbě prodavaji
Tsi vole.... von snad dostal rozum ten kluk Uvidime co tvá slova přinesou )))
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
nj občas je potřeba přehodnotit priority...
Naposledy upravil(a) kubeSRi dne 07 bře 2012, 13:39, celkem upraveno 4 x.
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° ulter sport strana 21.
pekna koncovka
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
diky pruměr myslim 10cm.....vidim že už budeš konečně mět nové zadní světla
no svetla taky a jeste se resi neco
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
noo to sem zvedavy
Normalne z tebe mam radost doufam ze z toho udelas poradnou karu vejfuk a stredoej super Okno taky super, mam ho taky dodelany na srack... taky budu menit
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
Na chvíli jsem znervózněl, že už je léto....
jocker: neboj a uloz se zpatky k zimnimu spanku
Naposledy upravil(a) kubeSRi dne 06 bře 2012, 17:45, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
kubo.. jestliže dávaš fotky jak "kazíš" astře vzhled různýma nesmyslama, tak se nemůžeš divit že nesklidíš u fanoušků tohodle auta a vůbec opla potlesk.. budu mluvit ale za sebe a mě osobně se líbí jak seriový vzhled, tak i tuning, když je pěkný a dobový.. ale když vidím kůži z teska (co už jsi tu loketku naštěstí zrušil) koberec na reprobedny místo čalounění, hromadu kitu abys vyrovnal nesrovnalosti z lízátka které má přijít na jiné auto, výroba stojánku na kameru, železné kryty všudemožně přidrátované drátem a dalších podobných zásahů a úprav, tak se mi do chvály zrovna moc nechce...
Naopak chválím tě za odvahu, chuť a vytrvalost co nám tady ukazuješ.. nicméně doufám, že jsi rozumný člověk a podobných blbin, které kazí auto jako takové se vyvaruješ...
je mi jasné že máš námitky, ale tento příspěvek jsem psal za účelem aby jsi zapřemýšlel i na bezpečnost a vzhled, nikoliv pouze na praktickou stránku... jde to udělat jak prakticky tak i esteticky a ke všemu aby si neohrožoval ostatní účastníky....
neber to co jsem napsal jako kritiku, ale jako námět k zapřemýšlení nad dalšíma úpravama...
Naopak chválím tě za odvahu, chuť a vytrvalost co nám tady ukazuješ.. nicméně doufám, že jsi rozumný člověk a podobných blbin, které kazí auto jako takové se vyvaruješ...
je mi jasné že máš námitky, ale tento příspěvek jsem psal za účelem aby jsi zapřemýšlel i na bezpečnost a vzhled, nikoliv pouze na praktickou stránku... jde to udělat jak prakticky tak i esteticky a ke všemu aby si neohrožoval ostatní účastníky....
neber to co jsem napsal jako kritiku, ale jako námět k zapřemýšlení nad dalšíma úpravama...