Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° ZAVŘENO!,čau v létě
Tak tam jsou příjmy dva,jeden je hypermarket a druhý baumarkt.Já dělám na tom baumarktu.Vitakraft mi nic neříká,takže si byl asi na hypru a tam si určo narazil na jinýho kolegu.Vichni tam máme rádi detailní příjem zboží
Opel Astra G 1.4 16V Sportive,3.dv.,r.v.1998
OpelKadett E,1.6i GT,3.dv.,r.v.1989(mé první vozítkoOpel)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
jj to bylo na market.. no všiml jsem si že tam máte dodavatele moc rádi, včetně securiťáka, ten mě sjel ještě jsem ani nevystoupil z auta.. no ale nejste sami.. celkově se lidem na přijmech nelíbí že jim vezem práci za kterou jsou placeni... no ale dost ot..
kubo nemyslel jsem si, že se necháš tak lehce vyprovokovat k tomu, že nám neposkytneš fotodokumentaci tvých zlepšovadel... kritika je od toho aby sis z toho něco vzal, a né aby si pokračoval v tom co děláš jen s tou změnou, že tady nebudeš publikovat jak a co si udělal...
kubo nemyslel jsem si, že se necháš tak lehce vyprovokovat k tomu, že nám neposkytneš fotodokumentaci tvých zlepšovadel... kritika je od toho aby sis z toho něco vzal, a né aby si pokračoval v tom co děláš jen s tou změnou, že tady nebudeš publikovat jak a co si udělal...
Všichni nejsou stejný Kdybys ještě někdy jel,tak zajed na pokec na baumarkt Jmenuju seRuda
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Svět je malej Já jezdím taky Globus zásobování s kamionem po celé ČR ale do ČB jsem se zatím nedostal.. tak jak se stavím ozvu se
Jinak mě to nedalo a projel jsem si tady ty "tunerský" vychytávky a teda hochu ty jsi to auto domrvil festovně. jsou dvě možnosti:
A, jsi mladej 19 letej klučina co se snaží za málo peněz udělat hodně muziky, pořádně to neumíš a zatím se pouze učíš - pak chválím!
Taky jsem tak začínal na svém prvním autě š105 (rúzný čudlíky,"zateplení" - rozuměj odhlučnění, repro z autobusu - jů když si na to vzpomenu, byla to paráda - ovšem otec moc z výsledku nadšený nebyl
B, jsi starej kozel jako já (35let ) co se snaží za málo peněz udělat hodně muziky a nemáš soudnost. Ty přepínače u zpětnýho zrcátka to je jak v letadle, "čalounění" pokud se tomu dá tak říkat to vypadá jak zabalený do hadry, stínítka příšerný, kryt pod motor nekomentuju (orig za 500kč je lepší ne??) a ten tvůj "držák" s přiděláním od zásuvek PC - no... to je snad ftip ne?
To že se snažíš to je v pohodě, ale prosím tě měj trošku rozum.
Jinak mě to nedalo a projel jsem si tady ty "tunerský" vychytávky a teda hochu ty jsi to auto domrvil festovně. jsou dvě možnosti:
A, jsi mladej 19 letej klučina co se snaží za málo peněz udělat hodně muziky, pořádně to neumíš a zatím se pouze učíš - pak chválím!
Taky jsem tak začínal na svém prvním autě š105 (rúzný čudlíky,"zateplení" - rozuměj odhlučnění, repro z autobusu - jů když si na to vzpomenu, byla to paráda - ovšem otec moc z výsledku nadšený nebyl
B, jsi starej kozel jako já (35let ) co se snaží za málo peněz udělat hodně muziky a nemáš soudnost. Ty přepínače u zpětnýho zrcátka to je jak v letadle, "čalounění" pokud se tomu dá tak říkat to vypadá jak zabalený do hadry, stínítka příšerný, kryt pod motor nekomentuju (orig za 500kč je lepší ne??) a ten tvůj "držák" s přiděláním od zásuvek PC - no... to je snad ftip ne?
To že se snažíš to je v pohodě, ale prosím tě měj trošku rozum.
Naposledy upravil(a) Marťasek dne 24 led 2012, 09:14, celkem upraveno 2 x.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
O.K.snad tam ještě budu makat,dneska člověk nikdy neví
martasku mezi Aa B sem někde A...TADY JÁ....................................................................B
HODNě věcí sem už zeušil i předělal všecko chce čas,ted na tom moc nešetřím ale nechci do tech uprav dát víc než desítku pak konec hlavně chci jezdit
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Čau měl jsem ted troška času, tak jsem to tu početl ti a chápu, že chceš natáčet někde rally a ne přírodu, ale na to ti stačí rámeček na spz a ne nesmysl který je provozu nebezpečný. Jinak ledky za tmy v dešti svítí určo hezky ale chtělo by to i od nohou ať to svítí v autě i ze spoda a ne máš dole pak na fotkách tmu.
nechtel bych to lestit
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To se neleští, to se převáží jen v kamionu a oprašuje.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
DNESKA sem dofíkal pár dílů a konečně nahodil středový tunel i rádio je v autě atd...
Jen pro info co bude
venek komplet do barvy auta,sloupky a střecha načerno(Doladění body kitu)
nové čelní sklo a folie 40 na zadní okna
GO BRZd
koncový výfuk ulter sport,nový střední tlumič výfuku
JEZDIT JEZDIT TOČIT JEZDIT!!!!!!!!!!!!§
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Proc pises ze chces kupovat narazniky kdyz delas ty podnarazniky ?
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
schani narazniky??za postovne nebo nejaky dil na auto mu je poslu predni i zadni a muze ladit
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
sabelt píše:Proc pises ze chces kupovat narazniky kdyz delas ty podnarazniky ?
to pise kdo ja nic neshanim !!!
asi budes ne vi vic nez ti