Rucni brzda
Re: Rucni brzda
MatoZipy, ale podla tvojho rocnika ti poviem ze mas urcite BOSCH
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Reklama
Ja mam tiez rv 1998 vzadu bubny a teda tam budu bosch?
Nemiesaj tu bubny s kotucami...MatoZippy sa pytal ake ma vzadu brzdice....on na diesli ma kotucovu napravu....tak som mu povedal ze tam ma BOSCH...ty mas proste len bubny....
Daj si tam kotuce jak ja....
Daj si tam kotuce jak ja....
aha sorry s brzdami som sa este nehral... co to obnasa? co vsetko je treba vymenit?
nic neměň, nestojí to za ty prachy, bubny jsou dobré, ale kotouče jsou lépší, ale né zas tak moc.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
Spermin, nemas celkom pravdu.... Videl som rozdiely na brzde...teraz merazne zadne brzdy na TK...zadne maju oba 2,1 ucinok...na bubnoch som mal okolo 1,1
nj uz som si povedal, ze do toho auta prestanem vrazat peniaze, lebo toto forum je uplne diagnoza chvilu tu preklikavam a uz beham po aukre, ze kde sa to da zohnat a ako sa to montuje
prave som dostudoval a potreboval som nejake vozitko za rozumny peniaz... ked som ho kupil bola to uplne standardna verzia a bol som snim spokojny... potom som objavil toto forum a zistil som, ze teda nic moc tak som to zacal pomalicky vylepsovat... na jar ked nahodim alu tak nafotim a pridam medzi club cars skromne auticko ale uz som si ho zamiloval
este by som chcel zohnat poriadne sedacky a potom uz zacnem setrit na nove
prave som dostudoval a potreboval som nejake vozitko za rozumny peniaz... ked som ho kupil bola to uplne standardna verzia a bol som snim spokojny... potom som objavil toto forum a zistil som, ze teda nic moc tak som to zacal pomalicky vylepsovat... na jar ked nahodim alu tak nafotim a pridam medzi club cars skromne auticko ale uz som si ho zamiloval
este by som chcel zohnat poriadne sedacky a potom uz zacnem setrit na nove
Este tempomat a palubak, el. spetne zrkadlo...cyklovac z omegy..no mas co dorabat.
akoze.... palubak od davida uz som montoval... spatne som od teba kupoval, tiez nahodene... cyklovac ma nejako nezaujal... a tempomat by som potreboval mechanicky a nemam ani kabelaz, cize to by bola velka investicia a nakolko nechodim po dialnici tak by som to asi ani nevyuzil....
a okrem toho som uz nahodil snad vsetko co ma tu na fore zaujalo a nebolo to moc drahe jedine co zamrzi, ze to nema klimu... ale tak pomer cena/vykon pri kupe bola super aj bez klimy a ako prve auto na naucenie mi to musi stacit
a okrem toho som uz nahodil snad vsetko co ma tu na fore zaujalo a nebolo to moc drahe jedine co zamrzi, ze to nema klimu... ale tak pomer cena/vykon pri kupe bola super aj bez klimy a ako prve auto na naucenie mi to musi stacit
Tož konečně vitaj mezi pacoše chalaneLake292 píše:nj uz som si povedal, ze do toho auta prestanem vrazat peniaze, lebo toto forum je uplne diagnoza chvilu tu preklikavam a uz beham po aukre, ze kde sa to da zohnat a ako sa to montuje
Mobil : 602318645
Chalani, neviete mi niekto povedať aký je rozmer drážok na valčeku na zadnom brzdiči Bosch? Vid obrázok. resp. keby ho niekto mal v garáži len tak hodený odmeral by mi to niekto? Chcem si urobiť ten ancábel na zatláčanie valčeka do brzdiča a chýba mi tento rozmer. Nechcem kôli tomu všetko rozoberať... Ďakujéém!
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
já to dělal špičatými kombinačkami a šlo to, jinak 2 šroubováky a nějaká páka-3 šroubovákkukajz píše:Chalani, neviete mi niekto povedať aký je rozmer drážok
nyní Civic
nyní Civic
veď práve aj ja som to tak robieval a išlo to o hubu. Tak som sa rozhodol že si také niečo vyrobím
OP-COM
OP-COM
kukajz ,
jak často to proboha děláš, já tak 1x za 4 roky.
jak často to proboha děláš, já tak 1x za 4 roky.
nyní Civic
nyní Civic
no to vies, ja mam rad veci, ktore mi mozu ulahcit pracu. A ked mam tu moznost si to vyrobit sam, tak mam z toho radost a pasiu, aj ked to mozno pouzijem iba raz za zivot A uz mi ku stastiu chyba len ten rozmer...
OP-COM
OP-COM