Mobil s dotykovým displejem
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: mobil s dotykovým displejem
jj, amoled, to je kvalita
fritol: když na to máš, tak SGS2 nebo iphone - tím nic nezkazíš
fritol: když na to máš, tak SGS2 nebo iphone - tím nic nezkazíš
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
jsem odpurce Iphone takže asi jasna volba .. kua to zase bude peněz az se mě rozbije displej .. no coz ale jak tomu vydrží baterka :/ budu muset furt nabijet co
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
dyk je to strasne veliky... mobil ma bejt malej ne?
-
- Kontaktovat uživatele:
Baterka u S2?
Pokud máš furt zaplí internety, icq, wifi, hraješ hry, čumíš na astra g forum tak počítej s tím že večer budeš mít nějakých 30% baterky
Největší žrout tvoří JAS displeje i když ho stáhneš skoro na minimum je tam perfektně vidět díky SUPER AMOLED display
Když to máš na hovory smsky (tzn. vyplá datová síť neb ta žere jak cyp) tak dva tři dny klidně.
iPhone? díky nechci........Iphony se mi nelíbí tím jejich přístupem (microsim, první zapnutí trvá dvě hodiny, hudba jen Itunes..)
Android a google leads the way
Pokud máš furt zaplí internety, icq, wifi, hraješ hry, čumíš na astra g forum tak počítej s tím že večer budeš mít nějakých 30% baterky
Největší žrout tvoří JAS displeje i když ho stáhneš skoro na minimum je tam perfektně vidět díky SUPER AMOLED display
Když to máš na hovory smsky (tzn. vyplá datová síť neb ta žere jak cyp) tak dva tři dny klidně.
iPhone? díky nechci........Iphony se mi nelíbí tím jejich přístupem (microsim, první zapnutí trvá dvě hodiny, hudba jen Itunes..)
Android a google leads the way
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
mne sa napriklad nepaci ani android... teda mozno mi poradite ale predstav si situaciu... mam notebook s/bez internetu, mobil bez internetu (ano aj taki este sme)... ako mam dostat moje kontakty, kalendar, maily atd z outlooku do androidu?
samozrejme bez toho aby som si zakladal nejaky google ucet a odosielal to ktovie kde a potom si to cez internet, ktory v mobile nemam stahoval naspat...
samozrejme bez toho aby som si zakladal nejaky google ucet a odosielal to ktovie kde a potom si to cez internet, ktory v mobile nemam stahoval naspat...
-
- Kontaktovat uživatele:
Základem všeho je mít _Google účet...
Ten synchorní kalendář, kontakty (uloží je na pc takže když ztratíte foun o čísla nepřijdete), email, hudbu, .... Všechno
Google podporuje i offline email, offline hry, synchronizace záložek do founu (na kompu se ti něco líbí, dáš odeslat do founu , foun to stáhne a je to)
Využíváš-li sociální síť G+ tak ti může stáhnout do tvé galerie tvé fotky
Holt android je googlová věc tak chceš li naplno využít Android musíš mít Google účet
I phonu to bude to samé;)
Ten synchorní kalendář, kontakty (uloží je na pc takže když ztratíte foun o čísla nepřijdete), email, hudbu, .... Všechno
Google podporuje i offline email, offline hry, synchronizace záložek do founu (na kompu se ti něco líbí, dáš odeslat do founu , foun to stáhne a je to)
Využíváš-li sociální síť G+ tak ti může stáhnout do tvé galerie tvé fotky
Holt android je googlová věc tak chceš li naplno využít Android musíš mít Google účet
I phonu to bude to samé;)
ja mam vlastny email, vlastny kalendar atd nebudem kvoli androidu menit vsetko co mam doteraz a skvelo funguje
-
- Kontaktovat uživatele:
Lake292 píše:ja mam vlastny email, vlastny kalendar atd nebudem kvoli androidu menit vsetko co mam doteraz a skvelo funguje
Gmail ti to umí přetáhnout k sobě:)
To kvůli I phonu budeš muset měnit taky;)
netreba... mam windows mobile a ten taketo vtakoviny neriesi cez bluetooth sa mi pekne sam synchronizuje lokalne, ked je nejaky z mojich pc pobliz a nemusim zdielat vsetko o sebe s tretou stranou (nie, ze by som mal nejake dolezite informacie ale uz len z principu, toto nieje smer ktorym by som sa chcel uberat)
-
- Kontaktovat uživatele:
Google ti to synchronizuje neustále via internet.Lake292 píše:netreba... mam windows mobile a ten taketo vtakoviny neriesi cez bluetooth sa mi pekne sam synchronizuje lokalne, ked je nejaky z mojich pc pobliz a nemusim zdielat vsetko o sebe s tretou stranou (nie, ze by som mal nejake dolezite informacie ale uz len z principu, toto nieje smer ktorym by som sa chcel uberat)
O windows mobile myslim si svoje
Každýmu sedí něco Android je jednoduchej na ovládání a umí spouuuuuustu věcí, což je u Wokna Mobile říct nedá
len zo zaujimavosti co take zaujimave vie android co wm nevie? teda okrem nejakych super hier
ja co pouzivam denne telefonovanie, sms, poznamky, email, navigaciu, geo caching, led svietenie, diktafon, citanie ebookov a pozeranie serialov
ja co pouzivam denne telefonovanie, sms, poznamky, email, navigaciu, geo caching, led svietenie, diktafon, citanie ebookov a pozeranie serialov
-
- Kontaktovat uživatele:
Oboje umí skoro stejně, jde o spolehlivost, rychlost...
Androida si můžeš upravit ku obrazu svému hrabat se v systému upravovat ikony, systém...
Schválně co máš za foun a kolik RAM ti vezme systém ?:)
Androida si můžeš upravit ku obrazu svému hrabat se v systému upravovat ikony, systém...
Schválně co máš za foun a kolik RAM ti vezme systém ?:)
htc hd2 a windows mi bere od 150 do 250mb podla toho co mam pospustane, v telefone je myslim 512mb ram
spolahlivost a rychlost niako neriesim, ma to 1ghz procesor tak to je pohoda a vytuhlo mi to mozno 6x po 2 rokoch
vo windowse sa da samozrejme hrabat tiez, su aj custom romky ale nato moc casu nemam studovat, nahral som si jednu co mi niekto odporucil a doteraz ju pouzivam
inak mal som nahraty ten android ale proste v tej dobe to nevedelo ani reverzny usb tethering (teraz to uz vie) tak som si nato nevedel zvyknut ked som tam nemal ako dostat internet a bez internetu mi to prislo nepouzitelne
spolahlivost a rychlost niako neriesim, ma to 1ghz procesor tak to je pohoda a vytuhlo mi to mozno 6x po 2 rokoch
vo windowse sa da samozrejme hrabat tiez, su aj custom romky ale nato moc casu nemam studovat, nahral som si jednu co mi niekto odporucil a doteraz ju pouzivam
inak mal som nahraty ten android ale proste v tej dobe to nevedelo ani reverzny usb tethering (teraz to uz vie) tak som si nato nevedel zvyknut ked som tam nemal ako dostat internet a bez internetu mi to prislo nepouzitelne
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
SGS2 strašně veliký? to jsi ještě asi neviděl DELL Streak, to je jiná ligaála píše:dyk je to strasne veliky... mobil ma bejt malej ne?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
no je fakt, ze oproti Xperia Ray me prijde i iPhone velikej jak krava