Macův Asterix 1.6 16V
Macův Asterix 1.6 16V
Zdravíčko páni, tak jsem se taky dostal k tomu, abych se pochlubil. CCa před dvěmi měsíci jsem se stal majitelem tohoto Asterixe 1.6 16V, r.v. 99, dovoz z DE, najeto 67tis. km (serviska), koupené od důchodce který posledních 6 let nesměl řídit a auto mu stálo v garáži
Předtím jsem měl Astru F, se kterou jsem s velkou spokojeností nakroutil slušný kilometry, tak jsem jenom obměnil za modernější a vybavenější. Prozatím velká spokojenost, spotřeba v normě, svezení velice slušný.
Úprav zatím moc neproběhlo, pouze koncovka a deflektory na předních oknech, na jaro přijdou nějaký hezký elektrony, možná mračítka, sportovní maska a vzadu bych chtěl zatmavit lampy. Líbí se mi karbonová folie v interiéru, ale na to jsem nešikovnej Uvidíme co z toho se bude konat....
Předtím jsem měl Astru F, se kterou jsem s velkou spokojeností nakroutil slušný kilometry, tak jsem jenom obměnil za modernější a vybavenější. Prozatím velká spokojenost, spotřeba v normě, svezení velice slušný.
Úprav zatím moc neproběhlo, pouze koncovka a deflektory na předních oknech, na jaro přijdou nějaký hezký elektrony, možná mračítka, sportovní maska a vzadu bych chtěl zatmavit lampy. Líbí se mi karbonová folie v interiéru, ale na to jsem nešikovnej Uvidíme co z toho se bude konat....
- Reklama
Re: Macův Asterix 1.6 16V
Krasavec, ani volant není omakanej Chválím výběr barvy a typu karoserie .. Jen aby mu nebylo smutno bez Obelixe
P.S.: Až budeš kupovat tu novou masku tak bych tuto asi vzal..
Jo a vítej mezi nás.. Myslím, že úprav nakonec bude víc než bys myslel až to tu poznáš
P.S.: Až budeš kupovat tu novou masku tak bych tuto asi vzal..
Jo a vítej mezi nás.. Myslím, že úprav nakonec bude víc než bys myslel až to tu poznáš
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Hezkej kombík Vítám tě mezi náma
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
vitej,vypadá jak z fabriky..ale ta koncovka to dej pryč naprší ti tam a zrezne ti výfuk..
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
jo von nerez rezne jooo?
Díky za přivítání, ke čtení je tady toho fakt kotel... a inspirace taky.
no hezkou kárku jsi si pořídil tak ať s tebou najezdí alespoň třikrát tolik kilometříků než ta starší.
vitej v kocourkove at se ti tady libi mezi pacientama koncovka pekna kdyby byla jeste jedna
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Tak ťe tady vítám mezi náma.pěkné autí tak ať slouží0
Zafira 1.8 92kw lpg, 2003
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Třeba Čína umí vyrobit nerez, který zrezne.ála píše:jo von nerez rezne jooo?
Jinak taky tě vítám. Fajnovka
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
JJ velice pěkná. Je vidět, že když člověk hledá, najde ještě hezkej kus! Vítej.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504