Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° Modelování zádě foto str.8
snažím se ještě tak dvě pixle kitu pak vybrousit a plničem dohladit
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Reklama
to by mě zajímalo jak budu pojištovně vysvětlovat že mi čelní sklo rozbila letící hroda kitu....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Jesus... Skoušel si nekdy zajít na psychiatriu ?
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Ach jo další zprasená astra a přitom stačí snížit a pěkný kola no já už radši nikomu do ničeho nekecám
-
- Kontaktovat uživatele:
snížit, snižit.. ono by nevypadalo zle kdyby se zvýšila nějaká v kombajnu.. nedávno jak jsem přezouval u kámoše kola, tak když byla přizvedlá, ale kola ještě na zemi, sem se úplně zamiloval.. taková off astra
ale jinak s tím kitem a blbostma to celkem přeháníš bych řekl.... není lepší to dodělat pěkně z lamina? a myslím, že tě to vyjde levněji a bude to pevnější a mnohem lépe vypadat, než tohleto...
ale jinak s tím kitem a blbostma to celkem přeháníš bych řekl.... není lepší to dodělat pěkně z lamina? a myslím, že tě to vyjde levněji a bude to pevnější a mnohem lépe vypadat, než tohleto...
manli2 píše:to by mě zajímalo jak budu pojištovně vysvětlovat že mi čelní sklo rozbila letící hroda kitu....
to je furt dokola to dělá každý kola a snížení..nuda.
funzoo: taky myslím že by to bylo pěkné a aj praktické taková astra scout a ještě aby měla 4x4
s laminem sem ješte nepracoval a toto je jak plast dost pevné a pružné a určitě snažší a čistší práce než laminovat..
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Od kdy je vytvrdnutý KIT pevný?
na jaře
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
co je na snizeni a kolech nuda?... ze oboje nemas? http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... NUr91-EclQ
ti v.e ja si snad koupim auto jenom na snizeni
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
tak na tom videu jsou sice pěkný kola ale neumím si to představit v akci. Jinak ani jedno provedení mě neuchvátilo.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
jen ho nechte aspon neco dela na aute ja byl taky takovej nez jsem zjistil ze jsem do kokotinek nacpal víc než do opc narazníku
-
- Kontaktovat uživatele:
kuba - nvm .. pořád si neumím představit jak dlouho vydrží ta vrstva kitu s odpadkovým košem a těma šroubečkama...
jocker - nemyslel jsem že by kit nebyl pevný po vytvrzení.. myslel jsem jak dlouho to vydrží na autě bez poškození jelikož je to na pružném podkladu...
ála - neříkám že je to nuda, jen jsem vznesl návrch že by to nemuselo být nejhorší opačným směrem od asfaltu... ještě jsem to u astry neviděl.. kdysi měl strýc starou vw jettu, měl jí zvýšenou a vypadalo to pěkně ...
jinak mě tež ty auta na zemi nijak neuchvátily.. akorád podívaná pro oči (o což samozřejmě při tomto jde), ale že bych prahnul po tom si to snížit ...
a končím s ot.. akorád se to tady kubovi zas*** ...
jocker - nemyslel jsem že by kit nebyl pevný po vytvrzení.. myslel jsem jak dlouho to vydrží na autě bez poškození jelikož je to na pružném podkladu...
ála - neříkám že je to nuda, jen jsem vznesl návrch že by to nemuselo být nejhorší opačným směrem od asfaltu... ještě jsem to u astry neviděl.. kdysi měl strýc starou vw jettu, měl jí zvýšenou a vypadalo to pěkně ...
jinak mě tež ty auta na zemi nijak neuchvátily.. akorád podívaná pro oči (o což samozřejmě při tomto jde), ale že bych prahnul po tom si to snížit ...
a končím s ot.. akorád se to tady kubovi zas*** ...
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvědavej na výsledný efekt.
Do toho snížení, jak je to na tom videu, tak do toho bych hned šel, místo na kompresory a nádrž bych v kufru našel.
Do toho snížení, jak je to na tom videu, tak do toho bych hned šel, místo na kompresory a nádrž bych v kufru našel.