Vinďov sedan
Vinďov sedan
Ahojte, prihodím sem aj ja svoje fotky
Je to Astra sedan, ročník 1999, motor 1,4 16V, 66 kW (X14XE). Má najazdené 145 000 km. Kúpil som ju v novembri od jedného chalana, ktorý to že vraj zdedil po babke, možno na tom niečo bude, je relatívne dosť zachovalá. Akurát som nedávno menil olej, filter a výfuk, lebo som robil RÁMUS Na jar dám vymeniť zvyšné filtre, sviečky, čapy a chcelo by to hliníkové disky.
Je to Astra sedan, ročník 1999, motor 1,4 16V, 66 kW (X14XE). Má najazdené 145 000 km. Kúpil som ju v novembri od jedného chalana, ktorý to že vraj zdedil po babke, možno na tom niečo bude, je relatívne dosť zachovalá. Akurát som nedávno menil olej, filter a výfuk, lebo som robil RÁMUS Na jar dám vymeniť zvyšné filtre, sviečky, čapy a chcelo by to hliníkové disky.
Opel Astra G sedan 1,4 16V
- Reklama
Re: Vinďov sedan
Vitej nový člene ,pokud to mela nejaka babka malo by to byt v TP.autko vypada ok tak at ti slouzi
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Vitaj auto mas pekne,planujes aj niejake upravy??at sluzi ak ma
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
ďakujem chlapi...tak najpr chcem na jar vymeniť bežné veci - filtre, čapy, sviečky, klíma, možno pouvažujem o rozvodoch, tie síce boli menené ale predošlým majiteľom a bolo to už dávno, v interiéry asi kúpim novú skrinku lebo táto má zlomené obe vedenia, čiže rutinné veci...a určite kúpim disky aj s pneu, lebo letné a zimné pneu majú ešte viac rokov ako samotné auto...čiže tie úpravy budú viac-menej funkčného charakteru ako skôr nejakého karosárskeho tuning-optipacketu.
na to vedenie v skrinke kukni tento navod https://www.astra-g.cz/praskla-packa-v- ... lujezdcem/ a skoc si do opla objednat len to vedenie, vyjde to lacnejsie
Autíčko vypadá opravdu zachovale. Tak Ať se ti s náma líbí a astrula nezlobí
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Lake292 ďakujem krásne, pomohol si mi...a ja som myslel, že musím celú skrinku meniť a platiť za ňu...tak teda kúpim len to vedenie..dik ešte raz
Petras diki, no snáď nebude zlobiť
Petras diki, no snáď nebude zlobiť
Astrička hezká , nechť slouží
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
pěkná barva stejná jakou měla moje ex astřice ať slouží
- Rabbit_Z22SE
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný. Podle fotky mi přijde, že máš v okruhu moc chladící kapaliny. Kapaliny má bejt pouze po dělící prolis nádržky.
diki chlapi..farba armádna zelená ...tak čo sa týka tej chladiacej, pozriem sa na to
No vítej a auto je hezké a myslim že úprav se dočkáme páč ispirace je tu dost a dost. Každý si tu vybere podle sebe co upravý. Tak přeju hodně kiláčků bez nehod.
-
- Kontaktovat uživatele:
karka pekna, celkove dost zachovale vypada, at ti slouzi sedan je dobra volba
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS