MID display
-
MID display
Ahoj, potřbuji radu nějakého chytrého z vás....
V naší astře je namontovaný MID display, tedy včetně pal. počítače.
Zajímavé je, že v autě byla jen obyčejná páčka na stěrače.tak jsem sehnal páčku s ovládáním pal pc, ale nereaguje.
stále svítí jen dojezd, tedy reichwite...
Je možné, že některé astry vyjely z fabriky sice s mid displayem, který ale stále ukazoval jen dojezd???
A ještě jedna věc, při rozdělávání středového panelu jsem narazil na dva konektory v místě, kde jinak je ovládání výhřevu sedaček...je možný, že zapojím ovladače a sedadla budou vyhřívat????Astra G mě stále překvapuje...
Díky za rady:-)
Zajímavé je, že v autě byla jen obyčejná páčka na stěrače.tak jsem sehnal páčku s ovládáním pal pc, ale nereaguje.
Je možné, že některé astry vyjely z fabriky sice s mid displayem, který ale stále ukazoval jen dojezd???
A ještě jedna věc, při rozdělávání středového panelu jsem narazil na dva konektory v místě, kde jinak je ovládání výhřevu sedaček...je možný, že zapojím ovladače a sedadla budou vyhřívat????Astra G mě stále překvapuje...
- Reklama
Re: MID display
Konektory tam jsou i když není osazeno vyhřívání, ani protiprokluz. Osadit vypínače nestačí, v sedačkách nejsou vyhřívací deky. A s tím MIDem jseš si jistej, že někdo jen nevyměnil TID za MID ? Ten dojezd ti funguje? Vedou ti kabeli z druhého konektoru u páčky ovládání pal PC k MIDu ??
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
-
kabely tam vedou,i k midu-je tam orig myslim 32 pinů nebo kolik, dojezd funguje
Ten MID tam nebol z ucelom pal pc.....tusim ze boli verzie kde bol len kvoli dakemu predohrevu motora.....robene pre severske krajiny....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
-
je to verze s topením vzadu, takže s tou zimní výbavou, takže to je možné, že je to tak od výroby,že?? čili pomůže aktivace přes techa asi.....proto to nereaguje...
Ano, aktivacia cez TECH II, len nie som si isty, ci je kompletna kabelaz do toho MIDU........ale kedze ti ukazuje dojazd tak info z RJ motora by tam mala byt....
Len fukcia CHECK CONTROL tam asi nebude....ale to uz nie som si isty....
Len fukcia CHECK CONTROL tam asi nebude....ale to uz nie som si isty....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Místo jednotky CC je tam pouze propojovací patice. Ta se dá nahradit jednotkou a pak CC ve spojení s MID funguje.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
- vasekpetr1
Pokračování SZ pro Alzafira ohledně modulu Check Controll pro MID:
zapojení na potkávacích světlech a parkovaček: a návaznost kontrolního modulu na MID:
zapojení na potkávacích světlech a parkovaček: a návaznost kontrolního modulu na MID:
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Zdeněk Lhotský píše:Ahoj, potřbuji radu nějakého chytrého z vás....
Já jsem měl Astru 2.0dti a ta to tak měla,jen Reichweite
Máš v aute prídavné elektrické kúrenie a RJ tohto kúrenia je v displeji. Keď že prvý majitel si nedoplatil pal. PC, tak jeho funkcia je zablokovaná. Dá sa aktivovať.Zdeněk Lhotský píše:Ahoj, potřbuji radu nějakého chytrého z vás....
A Díky za rady:-)
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL