Převodovka
Převodovka
Ahoj oplaci
Před týdnem jsem dal vyměnit celou převodovku.Strašně hučela tak jsem ji nechal vyměnit.Bylo zadrene ložisko které nejde vyměnit.Cena na vrakovisti 4500 kč práce 3000 kč Takhle před vánoci moc super ale teď není vůbec nic slyšet.Tak snad už bude klid.
Před týdnem jsem dal vyměnit celou převodovku.Strašně hučela tak jsem ji nechal vyměnit.Bylo zadrene ložisko které nejde vyměnit.Cena na vrakovisti 4500 kč práce 3000 kč Takhle před vánoci moc super ale teď není vůbec nic slyšet.Tak snad už bude klid.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Převodovka
Dotaz do éteru k tématu převodovka.
ASTRA G má v převodovce olej co se musí měnit nebo ten "doživotní" ?
ASTRA G má v převodovce olej co se musí měnit nebo ten "doživotní" ?
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
-
- Kontaktovat uživatele:
V převodovce je olej údajně doživotní, ale nevím s jakou životností auta počítali u opla (záruční 2 roky? ).. nicméně já osobně se ho chystám vyměnit , stejně jako někteří členové tady.. nechci ani vědět co se stane s olejem po 10-ti letech provozu, natož ho mít v autě...
jinak jsem nepochopil účel tohoto topicu...
jinak jsem nepochopil účel tohoto topicu...
Ten olej po 10 rokoch v manualnej prevodovke vyzera uplne ako novy....menil som ho, ked som menil gufero na pake radenia...
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
suly píše:Ahoj oplaci
Taky me zacala hrozne hucet prevodovka a chtel bych vymenit jen olej ale v oplu me rekli ze to asi bude lozisko nebo gufero a tak ted nevim co delat.O jake lozisko u tebe slo?
A kde jsi koupil prevodovku?
Diky
OPEL ZAFIRA 1.8 16v Z18XE 92 kW / 125 HP Selection r.v.2001 ,koupeno 19.6.2010
taky me odeslo lozisko ale ted nevim jaky to bylo.Ptal jsem se jesli by neslo vymenit jenom to lozisko a prej je tam tak zalisovany ze by se mohla prii demontazi znicit cela prevodovka.Koupil jsem ji na vrakovisti v Moste.
Tak prevodovka uz jen nehuci ale neco tam mlati a rachta.Mechanik rekl ze je lepsi sehnat jinou nez se poustet do generalky.Co myslite?Ted nevim jakou a kde sehnat.Ach jo
OPEL ZAFIRA 1.8 16v Z18XE 92 kW / 125 HP Selection r.v.2001 ,koupeno 19.6.2010
Skús kontaktovať napr. bundelesa. Tan by mohol mať na predaj za rozumnú cenu.