Tak nevim,jestli je to tim,ze clovek starne a je zvykly na klasiku,ale mam dojem,ze ty posledni stedrovecerni pohadky jsou cim dal horsi . Viz ta dnesni Micimutr-absolutne nepochopeno...Jeste,ze mame za chvili Pelisky
Opel Astra G 1,7 DI 16 V125 000 Km Hatchback, r.v. 2001 POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
Tak my jsme před chvílí dokoukali Griswoldovi o vánocích a teď běží Popelka, no a co pak to se uvidí. Pelíšky sice výborný , nicméně na štědrý večer bych to neviděl jako nejlepší volbu
no co chlapáci. Mohlo být hůř a mohli dávat pohřeb.... Já si dal litránek nefiltrovanýho kvasnicového pivka ( Vánoční GRIZZLY) 18voltů a je mi kráááásně. teplo.
ty budeš jako manželky strejda. Ten příde na oslavu a první co udělá že vyndá lihoměr a strčí ho do lahve. Pod 50 voltů nekonzumuje. Nad 50 je spokojenej a má úsměv na tváři.
Toz jak spravny valach . Kdyz tady mame palenicu na kazdem kroku,mama dokonce hned vedle skoly ... Ten usmev na tvari mam samo taky,ale spise po nekolika kaliscich
Opel Astra G 1,7 DI 16 V125 000 Km Hatchback, r.v. 2001 POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
a já mám z letošních Vánoc prd, malý včera nalil babičce do NTB šťávu, tak jsem ho včera a dneska sušil a celý den se snažím pomocí Linuxu, který vidím prvně v životě, zjistit, co tomu vlastně všechno je veselé Vánoce zatím je v (_!_) asi 7 kláves a dál to vypadá na HDD
Já jsem na chatě na horách a už jsem dal půl flašky whisky a vodku, a nějakou tu mandlovou sladkou... a ňam ňam. Zasněžené auto, doma jsem nechal sprcháč, pyžamo, přezůvky, malý polštářek na spaní. Ale mám nabíječku na mobil a to je hlavní. Sem jsem jel sám, tak jsem po shlédnutí posledního videa v klipech v pokecu, jak tam drtí fiestu, si fajn pojezdil v zasněžených uličkách v lese. No, jen v jedné chvíli jsem měl trošku bobky, bo už jsem se viděl v příkopě... 31 roků - to už bych mohl mít rozum, ne? No, zpátky už vezu rodinku, takže 45 minutová moje jízda se min o 20 min protáhne. Už se těším domů, je tu fajn, ale horko v chatě že by se tu dalo běhat nahý a všichni, né, okno né, dyť je zima....okna zarosené. Tu budou kvést houby, jak pojedu domů. Jo a jinak jsem si koupil tu dokladovku OPC na aukru. Tak už mám 3 věci z kolekce OPC.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE