Gorbo a jeho modra laguna-SOLD-nove faro
Re: Gorbo a jeho zafca,vystrelovaci kluc str.10
Gorbo ale já ho (ten starý) rozebral tak vím jak ten zbytek vypadá!
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
- Reklama
tady je ten klíč Mám to kousek od baráku takže asi si ho zajdu taky koupit a pak koumat jak na to. Návod třeba i s fotkama by mi pomohl
Aha.Tak prepac Podla mna sa nezlomi.Vsak vsetky kluce su take tenke.Jaryn583 píše:Gorbo ale já ho (ten starý) rozebral tak vím jak ten zbytek vypadá!
Fota bohuzial nemam ked som to zvladol ja,tak to zvladne kazdy .Proste sa poprehadzuju vsetky veci zo stareho do noveho.A len planzeta sa zbrusy.ali píše:tady je ten klíč Mám to kousek od baráku takže asi si ho zajdu taky koupit a pak koumat jak na to. Návod třeba i s fotkama by mi pomohl
Jasně. Jinak jsi borec, že se umíš podělit o své zkušenosti s ostatními. Díky!!!
a jak drží v tom kloubu, který drží v tom novém klíči?
Je tam taky kolicek.Ten musis vybrat,ale nezahod.Vyberes kolicek,vypadne planzeta.Ked budes mat zbrusenu staru planzetu,tak ho budes davat spatky.
Tak dneska navrat zo SR.Cesta tam i spatky v pohode.Samozrejme nemam na mysli pocasie.To dneska bolo.Same snezenie a brecka na ceste,ale zafa to zvladla s 5 ludmi a plne nalozenym kufrom na vybornu .Len ma hneva pri jazde na plyn kontrolka motoru.Ktora niekedy svieti a niekedy nesvieti.Pri jazde na benzin kontrolka motoru nesvieti.Ale musim vydrzat do 2.1.Vtedy idem na serizeni plynu,to bude asi pricina.
Jestli myslíš kontrolku porucha emisí tak na sto pro je to díky plynu. Stačí seřídit, vlastní zkušenost, mám taky Lovtec.
Myslim tu orandzovu kontrolku,vyzera ako vodovodny kohutik .Ja si tiez myslim,ze to je koli plynu.
Tak dneska konecne vymene prasknuta pruzina na pravom prednom kolese.Ta stara uz dosluzila.Preventivne sa vymenila aj nadruhej strane
Tak dneska konecne dokoncene opravy a malinka uprava pre radost.Vymenil som vsetky styri pruziny,vsetky tlmice a lanka na rucnu brzdu.Docela makacka v tomto pocasi.A nakoniec som dal prec gumove krytky pedalov a dal som tie co mi skoro pol roka lezali v supliku.Ospravedlnujem sa za bordel,ale zafa je teraz na chvilu pracovne auto,takze sa uprace az ked bude vsetko hotovo .
Re: Gorbo a jeho zafca,nove krytky pedalov
možná to skresluje ale nemáš nějak blízko plynový a brzdový pedál?
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Re: Gorbo a jeho zafca,nove krytky pedalov
Tak to ti nepoviem.Takto som to mal aj predtym.Neviem aky by mal byt rozdiel medzi brzdou a plynom.Ale zatial si neslapem po pedaloch aj ked mam zimne boty.