i tid umí spotřebu.
Re: i tid umí spotřebu.
Nevím jestli má cenu dodělávat MID, k TIDu si můžeš dokoupit modul a funkčně je natom i líp myslim.
http://veramon.czweb.org/
http://veramon.czweb.org/
- Reklama
Pozeral som na to.Este musim zohnat kto by to bol ochotny za niaku rozumnu odmenu namontovat.To asi nebude take jednoduche ako svetielka do dveri
tiez som sa toho obaval a nakoniec som to za pol dna mal hotove a uplne bez problemov... sice na gecku ale myslim si ze na zafe to bude velmi podobne
Ja som si to na zafire tiez montoval. Je to praca na max pol dna.
Ak si dopredu vsetko nastudujes a pripravis tak je to rychlo hotove.
U mna najviac casu zabralo dostat kabel k RJ motoru.
Ak si dopredu vsetko nastudujes a pripravis tak je to rychlo hotove.
U mna najviac casu zabralo dostat kabel k RJ motoru.
A nahodou nebyvate blizko Mladej Boleslavi?
Tak ten Trencin by siel,ale v lete.Ja som z Prievidze.
V Nitre to montuje Langdon2.
Ahoj lidi!
Dne jsem skamarádem se dal domontáže modulu PP od Veramonu do Zafiry viz podpis a nedokončili jsme to ze dvou důvodů:
1. číslo pinu na ŘJ motoru X18XE1 nevím(v manuálu matoucí)
2. jak připojit černý vodič z modulu na ŘJ(kde jsou označeny čísla pinů na konektoru nebo kde?)
Díky za každou radu.
Dne jsem skamarádem se dal domontáže modulu PP od Veramonu do Zafiry viz podpis a nedokončili jsme to ze dvou důvodů:
1. číslo pinu na ŘJ motoru X18XE1 nevím(v manuálu matoucí)
2. jak připojit černý vodič z modulu na ŘJ(kde jsou označeny čísla pinů na konektoru nebo kde?)
Díky za každou radu.
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
Dle navodu je to pin č. 5 u tvého motoru.
Když si vemeš konektor od RJ do ruky, tak jsou tam 4 řady a ty jsou očíslované(je to dost špatně vidět).
Když si vemeš konektor od RJ do ruky, tak jsou tam 4 řady a ty jsou očíslované(je to dost špatně vidět).
to tomas3
Který konektor:horní nebo dolní. A jak se dostanu k samotnému vodiči? A podle návodu stíněný kabel od modulu je údajně na pinu č.5 ale motoru X18XE nikoliv X18XE1, tak nevím. Díky.
Který konektor:horní nebo dolní. A jak se dostanu k samotnému vodiči? A podle návodu stíněný kabel od modulu je údajně na pinu č.5 ale motoru X18XE nikoliv X18XE1, tak nevím. Díky.
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Jestli to není v návodu tak stím ti asi neporadím, jestli to je dolní nebo horní, ale u mě to byl dolní(Z16XE). A vodič si najdeš podle toho očíslování, odpočítáš si ho. Bud už tam bude nějakej osazenej, a nebo prázdno.
Koukal jsem se na elektrické schema zapojení adaptéru k TID displaji a není mě jasné proč (z jakého důvodu ) jakou funkci má připojení modulu ke klimatizaci????
Dále se chci ještě zeptat .... nevíte někdo kdo vlastníte Zafiru s digitální klimatizací kde má tato klimatizace teplotní čidlo / senzor???
Dále se chci ještě zeptat .... nevíte někdo kdo vlastníte Zafiru s digitální klimatizací kde má tato klimatizace teplotní čidlo / senzor???
To připojení využiješ pokud máš manuální klimatizaci. Je tam spínací relé, které se napojí na tlačítko od klimi a simuluje pak vlastně sepnutí tlačítka. V nastavení modulu si pak jen nastavíš teplotu, při které chceš klimu mít zaplou a teplota v interiéru se měří pomocí čidla které je také součástí modulu(pokud si ho objednáš/doděláš).
Můžu se zeptat ten palubní počítač - lze i na naftu ? Na webu píší že je jen pro benzín
Opel Astra Caravan G 1.7 TD 1999