BUDÍKY

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 15 lis 2006, 19:15

ja sem slysel od cloveka co ma podobny budiky ve VW ze to v noci sviti jako prase a ani se neda jet, takze ja se spokojim se serii, no mozna cerveny/oranz by nebyly spatny...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Reklama

manli2

Příspěvek od manli2 » 15 lis 2006, 19:41

a tak od toho máme proměnou intenzitu osvětlení ve vozidle opel... :D :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Zedus

Příspěvek od Zedus » 21 pro 2006, 21:13

Cusky jelikož jsem majitelem Opla ale ne Astry mam Combo B Tour (kvuli praci) tak se divam po diskuzich okolo značky Opel .. a vidim že řešite uplně ty stejně dilema jako ja .. bohužel na to moje jde sehnat jen malo věcí i když to je společné s corsou c ... a také jsem si všiml že se tady bavite o budícich Indigio a našel jsem je tady na netu za 2240,- na Astru G http://www.e-tuning.cz/product_info.php ... b2e17d37cd

indet

Příspěvek od indet » 22 pro 2006, 00:31

to Milosh and Manli: Mám originál bílé budíky "Sportíve" a mohu Vám říct buďte rádi že máte originál černé. Proč? Ve dne chci videt na rádio tak musím zvednout intenzitu osvětlení a v noci naopak, protože nesnesu tu záři do očí. 8)
OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive

manli2

Příspěvek od manli2 » 22 pro 2006, 06:36

chceš si je vyměnit? :D jinak i s černejma si musíš hrát s intenzitou podsvětlení :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Marian
Kontaktovat uživatele:

Re: budíky

Příspěvek od Marian » 03 led 2007, 15:51

franta0 píše:Cena budíků je 900kč.a k tomu jsou bílé diody,jedna za 100kč.
příští týden mi to příjde poštou,tak budu vědět přesnou cenu.
Až budou podsvícené tak budou vypadat určitě ........!!.
Dodám po montáži foto jak svítí. :lol: :lol: :lol:

Tak jak to vypadá? A kolik je v palubovce žárovek?
Nešel by udělat nějakej seznam kolik a jakých diod je potřeba koupit na komplet výměnu osvětlení.

R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. » 03 led 2007, 15:57

to marian - no ty hlavní žárovky jsou tam 3. A co se týká tohoto podkladu co jsi sem hodil, tak mám pocit že už tenhle někdo zkoušel a ani sem fotku nedával,prej to vyhodil...ale nevím kde to psal.Nechci ti kazit radost.... :)
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 03 led 2007, 16:13

No to psal nějakej Franta myslím někdy v červnu že mu to má dojít a hodí foto a od tý doby nic. A když tam dám ty diody asi rozptylky tak tam musím dávat odpor nebo ne? Ale nechápu když tam jsou bílé žárovky (někde se to tady psalo) a teď to svítí oranžově tak tam musí být oranžová fólie. No a když tam dám modré ledky tak výsledná barva bude něco mezi tím. Nebo ne. Jo a ledka je to samé co dioda? :oops: :oops: . A vtěch budíkách je patice T10 žejo

R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. » 03 led 2007, 16:23

Marian píše:No to psal nějakej Franta myslím někdy v červnu že mu to má dojít a hodí foto a od tý doby nic. A když tam dám ty diody asi rozptylky tak tam musím dávat odpor nebo ne? Ale nechápu když tam jsou bílé žárovky (někde se to tady psalo) a teď to svítí oranžově tak tam musí být oranžová fólie. No a když tam dám modré ledky tak výsledná barva bude něco mezi tím. Nebo ne. Jo a ledka je to samé co dioda? :oops: :oops: . A vtěch budíkách je patice T10 žejo
Sem to ale idiot...jsem si až teď všim že jsi ho citoval :oops: No co už...Já jsem mu psal myslím sz a proto tu odpověď není.Jinak jestli tam chceš dávat LEDky tak určitě rozptylky i s odporem.Kolik ti poradí buď v obchodě nebo někdo z fóra. Já už ani nevím co jsem tam dával já :? Jinak popis jak jsem to dělal já je tady i s fotkou https://www.astra-g.cz/forum/////viewtop ... &start=105 .Příště bych se na to ale vys...
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 03 led 2007, 17:05

To Marian:
1) Do budíku jsem osobně dal rozptylky,
2) Při montáži jsem řešil jen polaritu,
3) Ty původní žárovky sice mají bílé sklo, ale svítí oranžovou barvou jak říkáš. Jenže když koupíš ledky, tak mají také bílé sklo a svítí barvou, kterou si objednáš... v mém případě modrou,
4) kupoval jsem přesně tyto http://uni.autodoplnky.cz/led-zarovky-t ... ov-s267410 a typ je typ T5 (patice W2x4.6d), akorát mi tyto bodovky zbyli, protože neosvětlovali tak jak jsem potřeboval,
5) Žádná folie na skle není, takže ti to bude svítit tak, jak si vybereš
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 03 led 2007, 17:53

AstraMan píše:To Marian:
1) Do budíku jsem osobně dal rozptylky,
2) Při montáži jsem řešil jen polaritu,
3) Ty původní žárovky sice mají bílé sklo, ale svítí oranžovou barvou jak říkáš. Jenže když koupíš ledky, tak mají také bílé sklo a svítí barvou, kterou si objednáš... v mém případě modrou,
4) kupoval jsem přesně tyto http://uni.autodoplnky.cz/led-zarovky-t ... ov-s267410 a typ je typ T5 (patice W2x4.6d), akorát mi tyto bodovky zbyli, protože neosvětlovali tak jak jsem potřeboval,
5) Žádná folie na skle není, takže ti to bude svítit tak, jak si vybereš
Díky. Mám ještě pár otázek
1. Dálvals tam odpor
2. měnils jen 3ks
3. Píšeš které kupovals a že ti zbyli protože neosvětlovali jaks potřeboval to znamená že je to na nic
4. Píšeš že jsi dal rozptylky, ale odkaz je na bodovky
5. Máš nějaké foto

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 03 led 2007, 18:01

4 Marian:
1. Žádny odpor jsem tam nedávál, protože by měl být v těch ledkách,
2. Měnil jsem 4ks,
3. Oni osvětlovali dobře, jen ne tak jak jsem prostě chtěl, třeba místy to bylo méně a místy více, já jsem to chtěl mít pokud možno stejně osvětlené,
4. odkaz na rozptylky nemám ( kupoval jsem je v tuningu v místě, kde bydlím ), tudíž jsem dal aspoň na ty bodovky,
5. foto je na https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... &start=870

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 03 led 2007, 18:12

Vypadá to tuze pěkně. Sice na těch budíkách to jde vidět, ale co se dá dělat. A v tom panelu a displeju jsou stejné ledky?

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 03 led 2007, 18:50

Budíky, ovládání topení a palubní pc mají naprosto stejné patice... U ovládání na světla máš dvě žárovky, jedna má stejnou patici jako je v budících třeba a druhá žárovka je nějaká hooodně malinká a bez patice.

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 03 led 2007, 19:05

Ty jo těch tam teda je. To je asi pěkná prcačka to vyměnit. Teď jsem hledal ty rozptylky na netu a zatím jsem nic nenašel. Zkusím se stavit v D&M a třeba poradí :lol: To je ďes taky něco hledat s mým připojením :? Takže když koupím 10 ledek tak to bude stačit. Takže díky. Přesně tak jsem si to představoval a myslím že nejsem sám koho to bude zajímat :)

Odpovědět