Pásy v 2. řadě sedadel
Pásy v 2. řadě sedadel
Mám na své zafiře v druhé řadě sedadel pouze dva bezpečnostní pásy, tak bych se rád zeptal jak to máte vy ostatní. Máte pás i na sedadle uprostřed?Díky za odpovědi.
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pásy v 2. řadě sedadel
určitě tam máš i ten prostřední, ale jen dvoubodový, tříbodový se v Zafiře nedělal
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
jo. nemáš ho zapadený pod sedákem??
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jo, pokud je zapadený pod sedákem tak by měl být vidět v kufru
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Opravdu tam není, našel jsem jen úchyty v sedadlech kde asi někdy býval.
Tak sa v tom asi niekto hrabal.Mozno je to somarina,ale ak som dobre pocul,tak napr.u skodoviek ked boli robene na zakazku pre niaku firmu,tak boli vedene ako stvormiestne,tak tam ten pas logicky nebol,ale priprava ano.Ale to je ako sa vravi:jedna baba povidala.....A u opla,konkretne u zafi,si to neviem predstavit.
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
No popravdě jak jsem zafču koupil tak na 10s jsem i já uvažoval, že bych ho oddělal páč jen "zavazí". Tak si myslím, že to holt někdo udělal u toho tvého auta. Stejně pánové popravdě kolik z vás vidělo, aby se připoutal prostřední člen posádky když jste jeli v 5ti lidch Já tedy ani jednoho. Každej to po 1min zápasu s tím pásem vzdal...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Věř tomu, že když vezu tři děti na zadním sedadle, tak zapnu pás všem teda pokud ho budu mít...
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Tak to 100% pokud máš 3 děcka je to bez diskuze. Pokud tam ten pás nemáš tak na vraku jich budou mraky.. myslím že tam bude pasovat i s Aster F a G.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
P.P.: podívej se do velkého techničáku, pokud tam máš na 2. straně v sekci Karoserie u položky S Počet míst-celkem napsáno 6 a u S.1 k sezení 4/6 tak je to jasné, máš to jako 4 resp. 6 místné (i když se mi to zdá hodně nepravděpodobné), no a pokud tam máš to co my ostatní, tedy S-5 a S.1 5/7 tak se v tom někdo hrabal seženeš ho určitě na vrakáči nebo zkus kontaktovat člena lukasso, ten měl jednu Záfu k rozebrání ...
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Myslel som to presne takto
Mám pětimístnou verzi (N1) a je to čerstvej dovoz z itálie. Nejpravděpodobnější je, že se v tom někdo hrabal. Díky za rady, objedu vrakáče a budu hledat...Mike.S píše:P.P.: podívej se do velkého techničáku, pokud tam máš na 2. straně v sekci Karoserie u položky S Počet míst-celkem napsáno 6 a u S.1 k sezení 4/6 tak je to jasné, máš to jako 4 resp. 6 místné (i když se mi to zdá hodně nepravděpodobné), no a pokud tam máš to co my ostatní, tedy S-5 a S.1 5/7 tak se v tom někdo hrabal seženeš ho určitě na vrakáči nebo zkus kontaktovat člena lukasso, ten měl jednu Záfu k rozebrání ...
Ty máš 5 miestnu Zafiru?Myslel som že sú iba 7 miestne... Ja by som skor povedal že to bolo auto N1 s odpisom DPH a tie bývajú robené 4 miestne ...
Citroen Berlingo 1,6Hdi 68kw XTR r.v.2012
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Mám pětimístnou verzi (N1) a je to čerstvej dovoz z itálie. Nejpravděpodobnější je, že se v tom někdo hrabal. Díky za rady, objedu vrakáče a budu hledat...[/quote]P.P. píše:
A to tam jako ty zadní dvě sedačky nemáš? Hele to by mě zajímalo jak tam u tebe vypadá podlaha? Máš tam "díry" nebo rovnou podlahu?? Foto by nebylo??
Je tam překližková podlaha s kobercem a pod překližkou jsou díry po třetí řadě sedadel. Ty díry využívám na blbosti jako jsou gumicuky, lano a podobně. Vyfotit to můžu zítra.