sportovni kotouce Zimmermann
- jirkaalfa11
- Kontaktovat uživatele:
sportovni kotouce Zimmermann
zdravim panove. chtel bych poridit sportovni brzdy a narazil jsem na tudle znacku. mate je nekdo na aute nebo mate nejake skusenosti?
coupe 2,0 turbo
- Reklama
Re: sportovni kotouce Zimmermann
Prej originalem ATE uděláš líp Slyšel jsem že při větších zatěžích se kroutěj atp.
Pokud chceš dobré sportovní vrzdy, koukni se po dvoudilnejch (plovoucich) kompletech
Je to teda trosku dražší, ale brzdnej výsledek a možnost zatížení je uplně někde jinde...
Pokud chceš dobré sportovní vrzdy, koukni se po dvoudilnejch (plovoucich) kompletech
Je to teda trosku dražší, ale brzdnej výsledek a možnost zatížení je uplně někde jinde...
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
- jirkaalfa11
- Kontaktovat uživatele:
to je jasne ze cena neodpovida poradnym sportum ale me by to asi stacilo. okruhy nejezdim a na ty moje obcasne ulety. treba na tocnou. kdy mi brzdy vypovedely po pulce cesty na spet dolu. by stacit mohlo. ja jezdim hodne na sumavu a tam je to samy kopec a kazde auto co jsem mel tak melo seriovky a ty se tam strasne rychle zahrejou. nepotrebuju spor jako ze extrem. jen aby mely lepsi brzdici ucinek a vydrzely dil nez se zahrejou.
coupe 2,0 turbo
V tom případě by Ti mohly stačit. Kup k tomu ale lepčí desky, a pokavad se Ti stalo, že ti brzdy vypověděli službu, tak pořid navíc panceřové brzdové hadice...
V tom případě by Ti mohly stačit. Kup k tomu ale lepčí desky, a pokavad se Ti stalo, že ti brzdy vypověděli službu, tak pořid navíc panceřové brzdové hadice...
- jirkaalfa11
- Kontaktovat uživatele:
- jirkaalfa11
- Kontaktovat uživatele:
me slo spis o to ze se rika ze tadle znacka praska, ale podle me prasknou vsechny kdyz je clovek v cas nevymeni.
coupe 2,0 turbo
ja mam zimmermani asi dva roky jezdim prevazne brzda plyn a desticky mam sjete v pulce.Jsou stavene na vecsi teplotu takze by mely byt prispusobene i desticky te mam asi ate,kdyz chci zabrzdit hned tak to musim vic zmacknout ale kdyz pribrzduji tak se brzdy ohrejou a pak stojim hned
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
jj měl jsem taky Zimmermany a spokojenost.
Rozhodně je však nedoporučuji tomu kdo jezdí "lehkou nohou" studené kotouče nebrzdí, je nutné je zahřát na provozní teplotu. Stačí tomu však celkem málo, chvíli lehce přibržďovat a jak se zahřejí, tak jsou opravdu výborné. Ale když jsou studené, je to s nima opravdu o hubu.
Měl jsme je na Audine a nebyl nejmenší problém ani po dlouhém intenzivním brzdění ani na okruhu, nikdy nezklamaly a nikdy jsem neměl s nimi problém.
Rozhodně je však nedoporučuji tomu kdo jezdí "lehkou nohou" studené kotouče nebrzdí, je nutné je zahřát na provozní teplotu. Stačí tomu však celkem málo, chvíli lehce přibržďovat a jak se zahřejí, tak jsou opravdu výborné. Ale když jsou studené, je to s nima opravdu o hubu.
Měl jsme je na Audine a nebyl nejmenší problém ani po dlouhém intenzivním brzdění ani na okruhu, nikdy nezklamaly a nikdy jsem neměl s nimi problém.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
- jirkaalfa11
- Kontaktovat uživatele:
koukam tedy, ze jsou v ramci moznosti docela dobre. to jsem rad a jake desticky na ne pouzivate?
coupe 2,0 turbo
desticky mam ferrodo ale typ nevim
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
- jirkaalfa11
- Kontaktovat uživatele:
ja je na aute mam ale moc spokojenej nejsem. piskaj. mam je na original kotoucich. mozna ze vyšší rada to delat nebude.
coupe 2,0 turbo