Hluk v interieru
Hluk v interieru
Muzete me poradit jak odstranit hluk uvnitr auta,kdyz jedu tak 80km/hod zacina se ozyvat u dveri ridice fuceni vetru.Dvere jsem vsechny prohlid a vypadaji,ze sedi perfektne.Mate zkusenosti se serizovanim dveri nebo pouziti nejakeho extra tesneni abych to odstranil.Je to dost neprijemne u Astry,pripadam si jak bych jel ve Skode 120
- Reklama
Re: Hluk v interieru
nemáš poškozenou gumu kolem dveří?Adis píše:Muzete me poradit jak odstranit hluk uvnitr auta,kdyz jedu tak 80km/hod zacina se ozyvat u dveri ridice fuceni vetru.Dvere jsem vsechny prohlid a vypadaji,ze sedi perfektne.Mate zkusenosti se serizovanim dveri nebo pouziti nejakeho extra tesneni abych to odstranil.Je to dost neprijemne u Astry,pripadam si jak bych jel ve Skode 120
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No je to urcite,aspon to tak slysim ja nejaka mezirka nekde u dveri.Ja jsem nenapsal,ze ty dvere jsou meneny tak mozna nesedi uplne super jak puvodni z tovarny,ale opticky to vypada bez zavad.Chtel bych tam dat asi nejaky extra tesneni,jestli to tedy nejde nejak seridit,ale kouk jsem na zavesy a ty jsou privareny,takze snad jen skusit se na nich pohoupat nebo je prihnout ,ale nemam s tim zkusenosti a nevim jestli to ty dvere a lak vydrzi.
klidně, právě stačí i malý natržení tý gumy a už je to slyšetAdis píše:No,guma kolem dveri vypada OK,ale mrknu na ni jeste jednou a poradne.Mam,ale problem s gumou na sloupku dveri,poradne me nedoseda ke gume co je na horni hrane karoserie.Myslis, ze by se tudy mohl dostavat vitr az do interieru?Je tam mezera asi 3mm.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo to ja nevim jestli to testoval[byvaly majitel],ale tvrdil ze tomu nic jinyho nebylo.Nic zvlastniho,jen ten blatnik s dverma.Ale kdyz to chce clovek prodat rekne cokoliv.Jen doufam ze se mylis a je to jen tesnici guma,to auto mam fakt pod kuzi,je proste super.Moje chtela Focuse,ale Astru jsem nedal.Tak doufam,ze jsem neprodelal.dominus-et-deus píše:tam stačí, aby byla hnutá kastle ( že jí po nárazu nenechali otstovat v rovnacím rámu ) a muže to dělat bordel, přitom to okem nepoznáš.
Tesnici guma
Nevite nekdo kolik stoji nova tesnici guma do dveri,myslim tu na kterou se dvere zaviraji,na karoserii?
Dikec
Dikec
Re: Tesnici guma
máš 3dv nebo kombi nebo van nebo coupe čičo?Adis píše:Nevite nekdo kolik stoji nova tesnici guma do dveri,myslim tu na kterou se dvere zaviraji,na karoserii?
Dikec
-
- Kontaktovat uživatele:
hlukl v interieru
Sorac,mam caravan 1999 1.6 16V.
A kde to muzu nechat testnout?Jsem od Hradce,tak jestli nekoho znas tak dej tip.
A kde to muzu nechat testnout?Jsem od Hradce,tak jestli nekoho znas tak dej tip.
-
- Kontaktovat uživatele: