Kralasova 2.2 DTi
Re: Kralasova 2.2 DTi
Stačí osmička klíč oko . To co ti ukazoval, bude váha vzduchu, je to plastový kryt. A vypadá to jako téčko . Tam bys v podstatě neměl co čistit, a kdyby, tak zrovna tak pouze opatrně vystříkat. Ničím nešťourat!!
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
- Reklama
tors nemusis staci 8ka očko....a cistič na brzdy dělalo mi to to same a pomolo to. prace na 10 min....Jeste jedna dobra rada....je to blbu vzdorny aby to nezapadl ten sroub do motoru - 1. odpojit konektor, vysroubovat sroub cely cidlo vytocit k sobe a pak vytahnout....noc se nedivej do sani co tam je za humus.
Alzafir moc díky.Jenom prosím ještě jednu věc a to ty hadičky kdyby to vyčištění nepomohlo, na kolik by asi vyšly?
Opel Zafira 2.2 DTi r.2004
Díky Jocker, akorát teď nevím jestli sundat jenom ten MAP senzor, nebo i ten kryt o 4 šroubech?
kryt netreba sundavat.
Ty sací hadice, to je balík, tuším kolem 2000 jedna, možná víc , ale přesně to nevím
Přírubu sání nemusíš sundavat kvůli MAPu, ale viděl bys, do vířivých klapek ,takže bys začal plánovat čištění komplet sání .
Nicméně EGR doporučuju vyndat a vyčistit taky.
Přírubu sání nemusíš sundavat kvůli MAPu, ale viděl bys, do vířivých klapek ,takže bys začal plánovat čištění komplet sání .
Nicméně EGR doporučuju vyndat a vyčistit taky.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Alzafir : S těma hadičkama jsi mě překvapil .Začnu MAP senzorem, jenom si to chci ujasnit.
Sundat a vyčistit jenom tohle?Né ten kryt, jak jsi mi na něm zakroužkoval ty šrouby?
Sundat a vyčistit jenom tohle?Né ten kryt, jak jsi mi na něm zakroužkoval ty šrouby?
ano tohle vycisti, odpojit, povolit sroubek vytocit k sove vytahnout, vycistit nasadit jezdit.
Ahoj Zafiráci, včera jsem měl tu čest natankovat ULTIMATE DIESEL u Aralu v Pirně a musím říct, že motor je opravdu tišší, akcelerace je taky lepší a při dnešním startování se motor snad jenom jednou protočil .Jen ta cena .Ale neodrazuje mě to opět za měsíc tuhle naftu natankovat.Jezdím každý měsíc nakupovat do Haidenau a ty plusy vítězej nad cenou.