Po znovuzandani radia CAR 300 nefunguje
Po znovuzandani radia CAR 300 nefunguje
Zdravim,
dneska jsem vyndaval radio pomoci malyho imbusu na uvolneni tech cervicku a pak hrebiku na vyndani radia,opsal si kod z radia na boku a vygeneroval si kod,vratil jsem tam radio,ale vubec nenabiha,ani neblika ta cervena kontrolka CODE na radiu,co s tim? Pripadne,kdybych tam chtel dat radio ze stareho auta s ISO konektorem,staci si koupit prodluzku ISO konektoru a tu tam zapojit?
dneska jsem vyndaval radio pomoci malyho imbusu na uvolneni tech cervicku a pak hrebiku na vyndani radia,opsal si kod z radia na boku a vygeneroval si kod,vratil jsem tam radio,ale vubec nenabiha,ani neblika ta cervena kontrolka CODE na radiu,co s tim? Pripadne,kdybych tam chtel dat radio ze stareho auta s ISO konektorem,staci si koupit prodluzku ISO konektoru a tu tam zapojit?
Astra G 1.6 16v XEL LPG...
- Reklama
Re: Po znovuzandani radia CAR 300 nefunguje
Urcite jsi zapojil vse zpet? Btw. musis podrzet kombinaci 2 klaves na tom radiu aby to blikalo, jinak se to neaktivuje
Myslim, ze je to AS+kolecko na zvuk zmacknes nebo AS+1(ted nevim jake poradi nebo jestli naraz) je treba zkusit.
Myslim, ze je to AS+kolecko na zvuk zmacknes nebo AS+1(ted nevim jake poradi nebo jestli naraz) je treba zkusit.
Naposledy upravil(a) Mike.S dne 18 říj 2011, 17:18, celkem upraveno 1 x.
Důvod: smazána citace posledního příspěvku
Důvod: smazána citace posledního příspěvku
Tak jakoby upřímně nevím co bych měl zapojovat,pač ty konektory tam jsou vzadu skoro napevno a to myslím jak ISO tak antenní...takže to radio tam vlastně jen zajede a mělo by se spojit samo...Jinak tu kombinaci AF a toho otocneho tlacitka jsem zkousel...Predtim to fungovalo,nez jsem to vyndal,ale protoze me nefungovaly dva kody,tak jsem to chtel vyndat a pomoci toho generatoru si nechat vygenerovat dalsi kod.A ted to proste nic nedela.Jeste me napadlo zkusit vymenit pojistku,co je zezadu v radiu
Edit.pojistku jsem zkusil vymenit.a stale nic
Edit.pojistku jsem zkusil vymenit.a stale nic
jenze radio radio zapnes kombinaci 2 klaves (jinak):
1, nesviti code
2, nespusti se radio (pokud spusti, zadas kod a automaticky ti to ladi stanice)
Ale pokud jsi udelal nejakou botu ohledne kodu tak nevim, to se mi jeste nikdy nestalo.
1, nesviti code
2, nespusti se radio (pokud spusti, zadas kod a automaticky ti to ladi stanice)
Ale pokud jsi udelal nejakou botu ohledne kodu tak nevim, to se mi jeste nikdy nestalo.
- vasekpetr1
Nemohl ti zadní konektor v plechu povyjet a zalézt dozadu? Čili žádný contact?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Ano neco takoveho ocekavam,protoze do radia dle me nejde zadny proud.Proto ani neblika led cervena dioda na radiodu CODE,ale zkousel jsem tam s tim hejbat a porad nic...
- vasekpetr1
Hejbat asi nestačí. Vytáhni odkládací přihrádku spolujezdce, sáhni dozadu za box autorádia a při zasouvání ucítíš, jestli zajely konektory do sebe. Zkontroluj i piny na ISO konektoru, jestli jsi některý neohnul. Pokud je vše v pořádku, tak zkontrolovat napájení - pojistka F3.21 (5A) - napětí po zapnutí klíče - pin 2 rudý 0,5mm, a F1.34 (20A) - trvalý plus - pin 8 rudý 2,5mm. Kostra - hnědý 2,5mm na pinu 4.
Edit: pokud ti funguje displej TIDu (ve středovém panelu) - ukazuje datum a čas, tak je pojistka F1.34 v pořádku.
Edit: pokud ti funguje displej TIDu (ve středovém panelu) - ukazuje datum a čas, tak je pojistka F1.34 v pořádku.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
- mr.login
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem to samý když jsem to rádio vyndal. Vzadu vypad z toho kastlíčku konektor a nějak nešel nasadit zpět. Pak jsem to tam nakonec nasadil. Koupil jsem si nový rádio a ten šuplík musel ven ,páč se mi tam to nový nevešlo a mělo jinde konektory. Teď mi to nový rádio ukradli, takže tam mám to origo a bez šuplíčku. Konektory tam jdou v pohodě a rádio drží. Tak jestli Ti to nepujde nasadit a není Ti líto toho šuplíčku, tak uplně odpoj konektory a vyšroubuj ho ven. Sice to rádio vytáhneš i bez těch hřebíků, ale držet tam bude. Jestli se bojíš, že ti ho někdo lehce vytáhne, tak to vůbec neřeš. Protože když už si ten zm*d dá tu práci otevřít auto, tak je lepší ať to rádio v klidu vytáhne, než aby Ti kvůli němu rozjebal celou palubku. To mi věř
Kombi, 1,6 16V 74kW r.v.99, x16xel, zaslepený EGR, zavírání okýnek dálkou, díra ve výfuku...
Daignostika VAG-COM
Daignostika VAG-COM
Tak displej funguje v pořádku...A do doby vyndaní rádia komunikoval i s rádiem...Zítra zkusím nejdřiv přes tu příhradku u spolujezdce a poté kdyžtak vyndat ten rámeček,pač ho nepotřebuji o to,že by mě to někdo ukradl se nebojím,když si tam budu davát rádio,tak základní pioneer s MP3 a USB,což není žádná hitparáda.A za další parkuji na vesnici většinu času,takže to snad je v klidu...
Tak po vyndání příhrádky,to šlo krásně zastrčit a nyní již vše plně fuknční...díky za rady...