netopí
netopí
čau kluci mam problem sice se to tu resi ale me nic nechroupe atd.takze ten ventil to zrejme nebude jde o to motor zahratej na skoro 90 ale je fouka to vlazne tahla jsou v poradku ten ventil hlavne nikde nemam je to rok 2001 16 16v astra zatim dik
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: netopí
Asi to bude zacpaným radiatorem.
takze radiatorem to neni a ten super ventil ja nemam tak to asi nebude vedet nikdo co tak koupim v obi krb do kufru drevo a seru na to
U mě se to 2x letos taky stalo po létě a nepřišel jsem na to. Jedu do práce, otočím knoflík na nejvyšší teplotu a nic studeno, celou cestu 15km nic ať jsem dal do kterékoli polohy,žádná odezva, v práci jsem jej nechal v polovině a při cestě domů to topilo asi po 400m,divné. Po týdnu jsem jej nechal přes noc zase na studeno,a opakovalo se to samé. Nevím čím se to stalo,ale vše funguje,termostat,ovládání tak jak má, nic povoleno ani neprokluzuje.Stačí když ho nenechám úplně na studeno ,půl cm od krajní polohy a nestává se to .Auto topí skvěle,teplý- studený plynule reaguje,klima v poho, tak asi nějaký skřítek. Asi se záhady dějí,nemám proto vysvětlení
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
a funguje ti klapka na přepínaní teply/studeny vzduch ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Té klapce bych přikládal tak 90% jen jsem u mne nechápal když jsem na ni nešáhl, proč při cestě do práce nic a při cestě domů to najednou topilo
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsi poznal,že ti topí celý radiator?sefca píše:takze radiatorem to neni a ten super ventil ja nemam tak to asi nebude vedet nikdo co tak koupim v obi krb do kufru drevo a seru na to
pac sem to rozebral uplne celi ale jeste mrknu na tu klapku