Brzdové kotúče
Re: Brzdové kotúče
Fajn tabuľka
- Reklama
Přátelé kamarádi mám dotaz nebo spiš dilema. Mám sjetý zadní destičky to není ještě ten problém,ale při změření síly kotouče jsem zjistil že má 8mm což podle chytré knížky a podle tabulky ''kamarka'' je mezní hranice opotřebení pro výmenu. Chci se zeptat jestli je opravdu nutné koupit nové kotouče nebo to vydrží ještě jedny destičky?
podle stylu brždění, hyn budou až začne i při slabém brždění škubat, to poznáš v pedálu,
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
dva měsíce zpátky jsem přezouval na letní a kotouče i desky mi přišly od pohledu ok. Odjel jsem do Německa za prací a začalo mi škubání v pedále. Před týdnem jsem i slyšel menší ránu a od tý doby kola při pomalé jízdě slabě povrzávají bez znatelného odporu. Kola jsem ještě nesundával, ale stejně chci zadní kotouče vyměnit. Vyplatí se to vyměnit v Německu (cena servis+díly) a nebo je lepší risknout cestu do Čech?
Díky chlapi
Díky chlapi
Opel Astra G X16XEL Caravan
- vasekpetr1
Přátelé mám dotaz: jaký je rozměr torx ořechu pro povolení třmenu zadní kotoučové brzdy? Ani za boha nemůžu ty dva šrouby povolit - zkoušel jsem nasadit jak 15, tak i 14 gola ořech, ale šrouby se ani nehnou. Mám strach, že to tou golou strhnu a pak už mně nic nepomůže. To samé i s tím zasr..ným šroubkem s křížovou hlavou pro držení kotouče. Mlátím do toho jak hluchej do vrat... a nic . Poradíte někdo?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- vasekpetr1
Targus - díky ti, dám vědět, jak jsem dopadl .
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,