Re: Prodám Astru Edition 100 3dveř CENA: 69 000 Kč
- Reklama
Re: Justiho Astra 3dveř
Pěkný a mooc! Kola bych neměnil hodí se k Astře. Člověk prostě musí s takovým placatým autem umět jezdit a není to jen tak..
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Máš to nádherný .... já bydlet někde poblíž tak ti to lízo ukradnu , přiznám se
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
4E7 7770
Díky chlapci Petras:Občas je to maras s tím někam vjet,ale s tím se musí počítat a podle některých aut je tohle ještě celkem koza
radoparic:To je dobré vědět budu si dávat pozor i přesto že to máš trošku z ruky.
radoparic:To je dobré vědět budu si dávat pozor i přesto že to máš trošku z ruky.
Opel Astra
krasavec to je jednou jsem tě potkal jak jsi jel z bludovičáku jel jsem naproti a vypadalo to že jedeš po zemi ja jsem to taky měl dole ale měl jsem problem při vjezdu do zahrady protože jak jsem vytočil kola a najížděl jsem na takový menší přejezd tak mi to bralo blatník takže to mám jak kozu.co máš na tom za pneu?počítám tak 205/40že?jinak krasavice a taky nej astra v našem kraji kola bych nechal sedí na to perfektně
Opel kadett gsi 2.0 16v
Opel astra g coupe 2.2 16v linea blu
Jel si naproti mě? S coupečkem? To bych si asi všiml.Na Astry se dívám a obvzlášt tu modrou bych nepřehlédl.A nejhezčí v kraji to bych taky nepřeháněl to se mi zase více líbí tvé coupe. Ta barva je perfektní,nárazník taky a o kolech ani nemluvím.Fotky máš se štelovákem a teďkom už tem není?To je škoda vypadalo to dobře.Já bych asi oželel vjezd do zahrady a raději bych to nechal dole. Gumy tam mám 195/40.Na to že seš z Orlové jsem tohle coupe ještě nikdy nikde neviděl.
Opel Astra
Dělám si srandu samozřejmě
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
4E7 7770
4E7 7770
Jel jsem na proti tebe, ale ve firemním autě. Štelovák tam mám pořád, ale mám to asi o 2cm zvednuté. Já to oželet nemůžu jinak bych to musel nechat u cesty. Jinak já jsem z dětmarovic a po orlové moc nejezdím, vlastně to auto moc ani nepoužívám.
Opel kadett gsi 2.0 16v
Aha já myslel že seš z Orlové.Já jsem z Havířova no stejnak divné,že jsme se ještě nepotkali.Jakto že s tim autem moc nejezdíš?Celkem škoda to prodat ne? Kolik za něj chceš?
Opel Astra
ja na to nemám moc čas spíš využívám firemní auto a nebo kadettem lítam viš.takže to chci prodat z důvodu že to vůbec neužiju a platím furt pojistku a navíc ještě s kamošema jezdíme motocross takže není na auto čas moc je to sice škoda prodat ale bohužel.no ja bych za to chtěl aspon 105 000,-
Opel kadett gsi 2.0 16v
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Byl jsem s kamarádem včera fotit tak mám pár fotek.Tohle je z cesty zpět, už jen mobilem ,ale celkem hezké fotky.
Opel Astra
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý, to je v Havířově, že jo?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT