Havarie, problem s rizenim
Havarie, problem s rizenim
Ahojky, mela jsem nehodu, bocni naraz do patniku pravym prednim kolem. auto bylo v servise, musely se vymenit tlumice, poloosa a dalsi capinky, moc tomu nerozumim tak jsem jen odkyvala a odjela. Akorat mam problem s rizenim resp. s tocenim volantem. Tocit jde hodne ztuha, a pri prujezdu zatackou musim sama vratit volant do puvodni polohy ( volant se nevraci jak by mel). nevite nekdo co to muze byt? Chlapik v servise rikal neco o tyči řizení.
Dekuju moc
Dekuju moc
- Reklama
Re: Havarie, problem s rizenim
Ehh a proč ti to neopravili komplet??
Vždyť to museli project??
Ano může být v háji tyč řízení...
Vždyť to museli project??
Ano může být v háji tyč řízení...
Už ne Opel ....
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
ahoj mě to dělá to samé akorát sem měl na sra*ky pravý bok ale levým sem vletěl do patníku taky si mi to nezdá geometrie bude nanic a volant podivně tuhne,já budu opravu reklamovat jelikož jsem poškozený...ale myslím že bys měla ten servis zas navštívít....
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Netim proc mi to neopravili hned. jsou to pacholci rikali neco ze to bude stat nejaky 10 000... ale co jsem se divala na net na ty tyčky rizeni tak jedna prava stoji jen 500 a nova... tak nevim proc tak vysoka cena.
to tedy máš setsakra pravdu.ElisForm píše:jsou to pacholci
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Budeš mít asi ohnutý hřeben řízení,já měl to samé na mé první astře.Koupil sem ji bouranou.Taky se mi z jedné strany nevracel volant.Musel sem vyměnit celé řízení,ne žádné stabilizační tyčky za 500kč..Řízení mě stálo tenkrát (z vrakoviště) 3500,a práce 1500kč
Astra Coupe 1.8 16v
https://www.astra-g.cz/galerie/slawat77/
https://www.astra-g.cz/galerie/slawat77/
Myslíte ze by tenhle díl meli na burze v polsku v Gliwici? bych se tam zajela podivat a pokud mozno koupit