MiniMikova Zafira - Z22SE
MiniMikova Zafira - Z22SE
Chtel bych Vam predstavit nasi Zafiru koupenou zde na foru od uzivatele riddick2663, timto mu dekuji
Jedna se o verzi Sport z roku 2001 (dovoz CH) s motorem Z22SE, na tachometru 179t km, z vybavy 4x el. okna, el. zrcatka, manualni klima, lepsi sedacky, bily podklad budiku a dodelane ostrikovace z Insignie
Auto je od puvodniho majitele v dobre kondici snad kondici udrzim a uz se mi i par veci honi hlavou ... snad se zadari
Jedna se o verzi Sport z roku 2001 (dovoz CH) s motorem Z22SE, na tachometru 179t km, z vybavy 4x el. okna, el. zrcatka, manualni klima, lepsi sedacky, bily podklad budiku a dodelane ostrikovace z Insignie
Auto je od puvodniho majitele v dobre kondici snad kondici udrzim a uz se mi i par veci honi hlavou ... snad se zadari
Naposledy upravil(a) MiniMike dne 07 lis 2011, 19:02, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: MiniMikovo Zafira - Z22SE
at slouží ,interiér povedený,těším se na úpravy
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Tak vítej mezi náma. Ať pěkná Zafirka jezdí bez problémů. JJ tady to snad ani bez úprav nejde. Ono když koukáš na to jak si lidičky tady upravují svoje auta tak ti to nedá
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Pekna zafca .Vela stastnych km .
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Taky se přidávám, tak ať dlouho spolehlivě a dobře slouží !!
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
diky moc za ohlasy
jinak prvni co prijde na radu jsou zadni facelift svetla a pruziny
jinak prvni co prijde na radu jsou zadni facelift svetla a pruziny
- riddick2663
- Kontaktovat uživatele:
Jj, sloužila mi skvěle(aby né s takovou péčí ), tak snad mi to neude mít z zlé, že jsem jí poslal dál ... Ať slouží! Já se po dlouhé odmlce(předtím jsem měl VeBe) vrátil ke své milované značce a hlavně srdcovce BMW E30.
Copak tam chceš dávat za světla? Chtěl jsem tam dát s diodama a bilejma blinkrama, tak snad jí nečeká žádná šílenost? Nejsem moc zastáncem tuzingu ...
Zdarec
Copak tam chceš dávat za světla? Chtěl jsem tam dát s diodama a bilejma blinkrama, tak snad jí nečeká žádná šílenost? Nejsem moc zastáncem tuzingu ...
Zdarec
Světla facelift... u mě moc tuzing nehrozí tady jedna rychlofotečka
Pěkná , přeju ať slouží
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Pekne svetla .Tiez nad nimi rozmyslam.Ak mozes prezrad:kde si zohnel a za kolko?
- riddick2663
- Kontaktovat uživatele:
Chválím, jen tak dál Já ještě přemýšlel o malé stříšce nad okno, jak má OPC, to taky vypadá dobře
pěkná a koukám že Plzeňačka. Odkud jsi???
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
konecne nejaky plzenak tak tedy vitej hodne km
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
trosku opozdene, ale preci diky moc za ohlasy... svetla se podarili sehnat z nemecka za par kacek....
Riddick: o tom premyslim, pokud se bude neco lakovat, tak to vezmu i s tim
s tou prislusnosti je to tezky majitel (ja) jsem plzenak, ale uz chvilku bydlim v praze, takze auto ted travi prevaznou cast zivota nadale v praze do plzne jezdi jen vikendove ....
jinak zase trosku novinek.... facelift maska... a kdyz skoncila zima, tak se zacina zbrojit i na leto... a jeste se neco malo chysta... ale o tom zase nekdy jindy
Riddick: o tom premyslim, pokud se bude neco lakovat, tak to vezmu i s tim
s tou prislusnosti je to tezky majitel (ja) jsem plzenak, ale uz chvilku bydlim v praze, takze auto ted travi prevaznou cast zivota nadale v praze do plzne jezdi jen vikendove ....
jinak zase trosku novinek.... facelift maska... a kdyz skoncila zima, tak se zacina zbrojit i na leto... a jeste se neco malo chysta... ale o tom zase nekdy jindy
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MiniMikova Zafira - Z22SE
Maska vypadá fakt suprově taky už si na ní "brousím zuby"
Disky taky hezký, co napsat jejich rozměr?
Já teď řeším taky dilema s diskama na léto - nechat opravit stávající letní hliníky 15" nebo koupit novější 17"...
Disky taky hezký, co napsat jejich rozměr?
Já teď řeším taky dilema s diskama na léto - nechat opravit stávající letní hliníky 15" nebo koupit novější 17"...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504