výměna stabilizačních tyčí
výměna stabilizačních tyčí
Ahoj,
musím vyměnit stabilizační tyče na astře. Lze tuto opravu zvládnout sám s použitím běžných nářadí? Popř. existuje někde návod na tuto opravu ( kdyby byly fota, bylo by to exceletní )? Co je potřeba kromě tyčí koupit - nějaké pouzdra?
Moc Vám děkuji alespoň za stručnou pomoc...
musím vyměnit stabilizační tyče na astře. Lze tuto opravu zvládnout sám s použitím běžných nářadí? Popř. existuje někde návod na tuto opravu ( kdyby byly fota, bylo by to exceletní )? Co je potřeba kromě tyčí koupit - nějaké pouzdra?
Moc Vám děkuji alespoň za stručnou pomoc...
- Reklama
Re: výměna stabilizačních tyčí
Nene výměna je vpohodě akorát jsem měl problém s povolením šroubů (matek) dole na stabilech (Yanek + Trdlo :Dkluci by ti mohli vyprávět)
Mobil : 602318645
- DaveRR
- Kontaktovat uživatele:
Jojo taky mám problém s odšroubováním, jelikož ten spodní šroub je otočený na druhou starnu a prostoru na povolení taky není moc
Mne pri tom pomohla flex bruska a zvaracka.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
No jde to, ale je to fuška a chce to trpělivost, my jsme to zapřeli kusem dřevěnýho hranolku, aby to tolik nepružilo, prostříkat povolovačem šroubů a pak jen dlouhá páka a hodně hrubá síla
Ale pokud máš po ruce flexu, tak HURÁ tu starou kost rozpul a odřízni tu matku (už si to nepamatuju, ale myslím žew nový matky jsou součástí nový tyčky stabilu)
Ale pokud máš po ruce flexu, tak HURÁ tu starou kost rozpul a odřízni tu matku (už si to nepamatuju, ale myslím žew nový matky jsou součástí nový tyčky stabilu)
Tuším je to na 18 nebo 19 klíč , matku vezmeš ráčnou a ze zadu blíž k tyčce je matka na ten samý klíč použiješ ploochý klíč ...
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
- DaveRR
- Kontaktovat uživatele:
Super rady V tomto případě mi je flexa milejší
No nicméně ty klíče stejně budeš potřebovat na opětovnou instalaci