VI. Hlučínský sraz / Na Hrázi - 20.08.2011
Re: VI. Hlučínský sraz / Na Hrázi 20.8. (update str. 7)
Takže jsme očekáváni 20.8. od 15:00 ve sportovním areálu Na Hrázi, v tomto areálu je trvale k dispozici párty stan (pro případné špatné počasí), sice mají velký grill, ale ten používají pro objednávky ostatních návštěvníků (takže ho nemůžeme blokovat jen pro sebe) nicméně nám zapůjčí jeden malý, který mají ještě k dispozici a samozřejmě si můžeme dovézt vlastní grill (což je již zajištěno ve spolupráci s Schumákem ) a stejně tak pochutiny které budete chtít ogrilovat si doneseme sami, prakticky kdo si co přinese či zakoupí místa srazu (Lídl, Billa, atd.), to si taky sní
Den předem by jsme měli oznámit zda a kolik lidí s vlastním stanem bude nocovat, v místě sociální zařízení, veškeré platby v areálu budou za zkonzumované alko / nealko a laskominy, které si tam zakoupíme, takže celkem pohoda.
Pro představu jak to tam vypadá a odkaz na Mapy CZ
VIDEO
MÍSTO KONÁNÍ
MÍSTO SRAZU
Tak už se nám to chlapci blíží v pátek někdy odpo dorazíme, takže se na Vás v sobotu už těším
Den předem by jsme měli oznámit zda a kolik lidí s vlastním stanem bude nocovat, v místě sociální zařízení, veškeré platby v areálu budou za zkonzumované alko / nealko a laskominy, které si tam zakoupíme, takže celkem pohoda.
Pro představu jak to tam vypadá a odkaz na Mapy CZ
VIDEO
MÍSTO KONÁNÍ
MÍSTO SRAZU
Tak už se nám to chlapci blíží v pátek někdy odpo dorazíme, takže se na Vás v sobotu už těším
Mobil : 602318645
- Reklama
Re: VI. Hlučínský sraz / Na Hrázi 20.8. (update str. 8)
Tak a je to!! Přijedeme
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Ty vole, tak jsem koukal na ty uličky v Darkovicích a jestli se tam neztratím, tak to budu frajer. No tak jsem myslel, že Bohumín je prdel světa, ale Areál na Hrázi je ještě větší prdel
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Asi blbá otázka, ale v kolik hodin je ten sraz u Lidlu? Všude jsem vyčetl že jsme očekáváni v areálu v 15:00, ale sraz u Lidlu
Dorazím i já se svou Kopretinou, sice ne na dlouho , ale přeci.
Matysova Žirafka 2,2 DTi, 2003
diag. OP-COM.CZ, VAG-COM.CZ
diag. OP-COM.CZ, VAG-COM.CZ
Jestli nejsou další změny , tak ve 14:00
Jasně kluci, teď dáme kafčo a vyrážíme z Prahy, takže zítra ve 14:00 u Lídlu v Hlučíně
Mobil : 602318645
no...tak ja beru taky novomanzelku a pprijedem... ale spat si odjedu k sobe domu..
Tesime se...
Tesime se...
Astra G Z16XE 1,6 16V, 12/2004
ok, díky za info chlapi
Takže já bohužel nepřijedu, vyplnilo se to z čeho jsem měl obavy... zítra se budu potit v černém na funuse... uvidíme v kolik z tama vypadnu, že bych se možná ukázal a odreagoval se...
Re: 6tý Hlučínský srazík (možný termín 21.8. od 14:00)
Tak Luboši, budíček !!! Zítra to vypukne!!Luboš X17DTL píše:Do jednadvacátého je daleko, tak mi to někdo připomeňte
nebude někdo chtít koupit poslední kus zadní kopie OPC nárazníku za symbolických 1500,-??? Vzal bych ho sebou do auta... kdyžtak ještě pisněte nebo volejte na 603194977. Vezmu i zbytek štítků do bočních lišt... Tak zítra kolem 14h u Lídlu zdarec
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Tak my se asi taky stavíme,ale na jak dlouho ještě nevíme
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
jak se tak koukam ven...tak nevim nevim....ono v desti to moc nehori ten grill...
Astra G Z16XE 1,6 16V, 12/2004