Puvodne bruneta obarvena na cervenoMike.S píše:Ty nebudeš blondýnaklobouk dolu madam
![]()
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Puvodne bruneta obarvena na cervenoMike.S píše:Ty nebudeš blondýnaklobouk dolu madam
![]()
Na nejake foceni jsem nepomyslela.... Morila jsem si mozek s postupem a ne s tim, jak to nafotitp.somik píše:@swetluska
klobouk dolů několikrát![]()
![]()
![]()
Ještě tu dej fotky ať to je komplet
He hemirda2908 píše:takovou zensku mit doma tak mame spolu auto servis pekna prace![]()
![]()
Ja mam 1,8 92kw a v servisni knizce na strance servisni plan je napsano, ze kazdych 5 let nebo kazdych 100000 km.Dupin81 píše:pánové...a dámy....při jakých intervalech se měni rozvodák u 1,8-ky? dík![]()
![]()
Mo nechám to asi na servisákovi...koukne a uvidí....a cena..jak jsem tu četl tak asi cca od4 do 8tis...že..a vymenit komplet že- řemen..pumpa..kladka/y....swetluska píše:Ja mam 1,8 92kw a v servisni knizce na strance servisni plan je napsano, ze kazdych 5 let nebo kazdych 100000 km.Dupin81 píše:pánové...a dámy....při jakých intervalech se měni rozvodák u 1,8-ky? dík![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |