Jaké jsou nejlepší angel eyes?

Úpravy od motoru až po plasty
Shuya
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaké jsou nejlepší?

Příspěvek od Shuya » 10 srp 2011, 13:17

no myslim si ce i AE, tak tohle, je jedno, prast jak uhod je jinejd design svetla, jak uz spravne kolega napsal, aut. náklon nereaguje ihned v dané sekunde :lol: takze taky to neni nejak výhra, ja taky na 3dveráku v kufru vozím maximálne nejakou mikinu, takze zadek nejde dolu takze náklon nebudu asi ani resit... to spis na kombajna jo
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car

Reklama

torky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od torky » 10 srp 2011, 13:55

funzoo píše:Já mám na autě Angely od FK tmavé provedení a první věc, ........................ chystám se koupit ty xenony d2s, tak jsem zvědav zda to bude svítit lépe...

příště už jen origo ...

Díky Ti za recenzi.... to jsem potřeboval vědět. Jsem zvědav jestli se ozve nějaký zastánce kterému to svítí .. známý mi říkal žena takové věci jsou ledky které rozptylují a nesvítí do bodu, existuje něco takového?

edit: pisou tam led, tak asi led ne? treba nakej novejsi model... vim, ze do stare byla s zarovkama no...[/quote]
........Vidíš toho jsem si nevšiml, byl to jen jeden z odkazů co mám uložený, schválně tam zavolám a zeptám se, moc jim nevěřím....
Tak jsem tam crnknul, takže ano ty kroužky mají led podsvícení ale jsou tam prý jen 2 ledky, když to má podsvit žárovkou tak je tam jedna.. údajně to svítí zhruba stejně jen je rozdíl v barvě, ledky bílá žár. žlutá... Ta CCFL technologie viz 1 příspěvek prý svítí značně líp ale údajně se snad už nevyrábí nebo není k sehnání. Je to systém neon takže je tam rozsvícený plyn v celém kroužku. ale riziko že když se to vyse... tak je po světle, že prý jich pár prodal a reklamace žádná ale myslí si že se to stáhlo kvůli citlivosti na otřesy, že by to mohlo bouchnout. Tak nevím..je to zapeklité.. :x :cry:

funzoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funzoo » 10 srp 2011, 15:32

sice nvm jakým způsobem by to bylo řešeno jednou žárovkou, ale pokud věma ledkama, tak mne napadá, že by to mohlo být udělané tak jak jsou návody na youtube a to že na každém konci by byla ledka a ta by směřovala jakoby středem toho svítícícho kroužku, možná bude kroužek i z materiálu který vede světlo. na mých to je jen z obyč plastu a žárovky (ledky) se dávají ze zadu jako obyč žárovky, tudíš to svítí jen bodově (v místě kde je žárovka/ledka)...

k tvému dotazu zda se dá sehnat něco jiného, tak ano, nvm jak by to svítilo, ale jsou se stejnou paticí k dostání ledky z smd diod (ty mají samy o sobě větší úhel rozptylu) a navíc sou směřovány na každou stranu + je jedna na vrchu té "žárovky",(celkem 5 smd diod na jednom kuse), takže by to mohlo svítit lépe, jenže potřebuješ jich 14 a jedna co jsem našel na netu stojí (už nvm) asi 130,- tj asi 1600,- a na to kašlu...

jinak vypadá to podobně jako prodává Troodon, akorád smd které jsou i po stranách a s paticí si nejsem jistý.. --> https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=21338

co se týče rozptylek, tak ty ti světlo nerozptýlí jako žárovka, takže to zase bude svítit na prd..
zajímalo by mne ale, kdo má origo žárovky od novoty, jak jim to svítí a co tam mají za žárovky...

a k těm neonovým kroužkům, já bych to neriskoval... když tak, raději ty ledkové, ty se případně dají opravit...

no ale zajímalo by mě jak na tom jsou ostatní s angelama, jak jim svítí kroužky..

torky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od torky » 10 srp 2011, 16:29

Tak dle toho co říkal tak jedna ledka svítí nahoře a jedna dole a světlo běží po kroužku.. píšeš že se dají vyměnit,respektive opravit... to se k těm kroužkům nějak dostaneš? Já třeba nechápu co je např. tohle.. http://www.alibaba.com/product-tp/10430 ... image.html ..jak to do těch světel chceš narvat, snad jsou světla nějak lepený ne?

Shuya
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shuya » 10 srp 2011, 17:28

JAk rozebrat svetla nájdeš tu na fóre treba HLADAT ale kedŽe opakoveni matka mudrosti, ano su lepene, strcis ich do truby na 220 na 5 min a pak je odlepis... ale nevim presne jestli na 220 an a 5 min, jeste sem svetla nepekl

torky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od torky » 10 srp 2011, 18:15

Shuya píše:JAk rozebrat svetla nájdeš tu na fóre treba HLADAT ale kedŽe opakoveni matka mudrosti, ano su lepene, strcis ich do truby na 220 na 5 min a pak je odlepis... ale nevim presne jestli na 220 an a 5 min, jeste sem svetla nepekl

;-) nečtu nevím :-) proto jsem tu tak hurá do mě ;-D 8)

ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ála » 10 srp 2011, 18:27

proc si nekupujete vrtule, dyz chcete ae porad? :D
ja sem pekl 4 pary svetel, ale tak max na kilo... vic sem se bal :lol:

Shuya
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaké jsou nejlepší angel eyes?

Příspěvek od Shuya » 10 srp 2011, 18:55

Torky nieŽe hurá doteba, ale ked sa každý pýta a nehladá tak tu bude 356 tém o jednom a tom istom :) Ja to nemyslím v zlom :)

torky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od torky » 11 srp 2011, 01:12

Shuya píše:Torky nieŽe hurá doteba, ale ked sa každý pýta a nehladá tak tu bude 356 tém o jednom a tom istom :) Ja to nemyslím v zlom :)

Já přece taky ne :wink: naopak to bylo myšleno jako má hloupost, proto to "nečteš, nevíš" jsem rád za každou radu, byť stylem HLEDEJ, alespoň vím že to tu někde je, upřímně by mě nenapadlo že tu bude takový téma jak se pečou světla 8) :mrgreen: takže díky všem za rady

palix

Příspěvek od palix » 12 srp 2011, 07:26

Prelešti svoje svetlá - je tu niekde návod, alebo tam daj normálne svetlá. Prestavbu na xenony ani náhodou - bol som minule na STk a hneď pri vstupe nápis, že autá nesmú mať prestavbové xenónové sady! S tým si narobíš len problémy. Takteiž iné ako neoriginálne svetlá. Potom budeš nadávať na technika, ktorý si dobre robil svoju prácu a nedal Ti STK kvôli nevyhovujúcim svetlám. Kde by sme takto došli? ;)
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007

funzoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funzoo » 12 srp 2011, 16:46

to palix ... co se týče neoriginálních světel.. pokud jsou homologovaná pro provoz na silnicích a jsou určená na astru g, tak si technik může jen pomamrat, ale není to důvod proč by ti to nedal, protože světla tam být můžou.proč by jinak byly homologace...
s xenonama je to jiné a v tom s tebou souhlasím.. ovšem znám pár lidí, kteří si před technickou vymění výbojku za žárovku a v pohodě...

torky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od torky » 13 srp 2011, 00:32

Díky za rady, začínám si to rozmýšlet. myslel jsem že se ozve ještě někdo kdo AE má ale hodnotící který je má je myslím jen jeden. Takže ještě dotaz, pakliže bych kupoval klasiku, je jedno jestli budou od Helly nebo by jste je preferovali? Není pak jedno jestli je to replika? Cena se každopádně diametrálně liší, nevím jak to je s kvalitou plastu atd. K tomu rozleštění ..., něco jsem zbrousil ale je to jaksi částečně strávené i zevnitř, takové mapky.. :( Navíc jsem chtěl to auto trochu oživit.. teď jsem narazil na tohle...- http://www.automedik.cz/zbozi.html?product=15605 což by možná taky šlo,navíc na Helly zajímavá cena třeba proti- http://www.e-cat.cz/c-1069_172185_20404 ... ometu.html kde je vedou pro cabrio a coupé ,, ale když ho rozkliknu tak v tabulce to háže normal zase hatchback... :? v tom je taky rozdíl? - tady ale taky platí otázka je takové světlo lepší vzít od helly nebo stačí třeba Depo? :? viz. http://www.automedik.cz/autodily.html?p ... duct=15599 - je to přeci jen pár za cenu jednoho... :|

ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ála » 13 srp 2011, 08:42

a sme u toho zas, druhovyroba ti nikdy nebude svitit tak jako origo Hella, ale uz v tom nebude takovy rozdil, jako kdybys koupil tu cocku... Jinak je uplne jedno esi to je na coupe bo na co, ty predni svetla sou uplne stejne... ty Helly se daji sehnat i krapet jete v dobrem stavu, za uplne jinou cenu dyz pohledas... ja sem taky schanel svetla docela dlouho... ale protoze sem chtel Helly black magic a ty se spatne schani... jako jete, pac za nove je to strasna palka :D

manli2

Příspěvek od manli2 » 13 srp 2011, 09:07

ála píše:proc si nekupujete vrtule, dyz chcete ae porad? :D
ja sem pekl 4 pary svetel, ale tak max na kilo... vic sem se bal :lol:
nemám andělský očíčka :( :cry: :mrgreen:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Odpovědět