Elegance Caravan by Lukáš
Tak konečně jsem našel chvilku času, tak jsem taky něco napíšu o své Astře.
Astra G Caravan Elegance 1.6 16V
Stručná historie
R.V.- 2002
V naší rodině od r. 2006 kdy byla přivezena z Itálie.
Původní stav km: 52 320, Nyní: 110000
Do roku 2010 sloužila jako 2. auto v rodině, poté přechází pod mou taktovku
Výbava
ABS; 4x pytel; nastavitelný volant s tlačítky; zrcátka, přední okna i šíbeř na čudle; zadní okna na kliku; klimoša co má display; radio CAR 400; display co zbytečně nežvaní a moc toho neukazuje; kokpitní sedačka výškově stavitelná, přes čudle se to zamyká i odemyká; taky to má ten sešit, do kterého ti mechanici čmářou údaje co s kočárem dělali
Opravy
V 60 000 výměna komplet rozvodů, kladek, vodní pumpy, oleje...
Výměna EGR ventilu
Listopad 2012- výměna brzdových kotoučů, destiček a zapalovací lišty
Jinak pravidelná výměna oleje, olejového filtru a vzduchového filtru je samozřejmostí
Úpravy
Výměna originálního rádia za Pioneer DEH-P4100SD + ovládání z volantu
Výměna předních světel za xenonové AE (černé)
Dodělání automatického náklonu světlometů
Plánované úpravy
Ostřik světel
Tempomat
Cyklovač stěračů z vectry (ten stím kolečkem)
Zadní světla
A další vymoženosti, které se mi budou líbit a budou na ně finance
Takto přišla
Jedna z Otvíráku 2011
Astra G Caravan Elegance 1.6 16V
Stručná historie
R.V.- 2002
V naší rodině od r. 2006 kdy byla přivezena z Itálie.
Původní stav km: 52 320, Nyní: 110000
Do roku 2010 sloužila jako 2. auto v rodině, poté přechází pod mou taktovku
Výbava
ABS; 4x pytel; nastavitelný volant s tlačítky; zrcátka, přední okna i šíbeř na čudle; zadní okna na kliku; klimoša co má display; radio CAR 400; display co zbytečně nežvaní a moc toho neukazuje; kokpitní sedačka výškově stavitelná, přes čudle se to zamyká i odemyká; taky to má ten sešit, do kterého ti mechanici čmářou údaje co s kočárem dělali
Opravy
V 60 000 výměna komplet rozvodů, kladek, vodní pumpy, oleje...
Výměna EGR ventilu
Listopad 2012- výměna brzdových kotoučů, destiček a zapalovací lišty
Jinak pravidelná výměna oleje, olejového filtru a vzduchového filtru je samozřejmostí
Úpravy
Výměna originálního rádia za Pioneer DEH-P4100SD + ovládání z volantu
Výměna předních světel za xenonové AE (černé)
Dodělání automatického náklonu světlometů
Plánované úpravy
Ostřik světel
Tempomat
Cyklovač stěračů z vectry (ten stím kolečkem)
Zadní světla
A další vymoženosti, které se mi budou líbit a budou na ně finance
Takto přišla
Jedna z Otvíráku 2011
Naposledy upravil(a) Lukáš dne 11 úno 2013, 10:34, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra G, Caravan 1,6 16V
- Reklama
Re: Elegance Caravan by Lukáš
pekny combicek,svetla ji slusi
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Tak po menším karambolu už máme opravený nárazník, takže zase jezdíme Oprava spočívala v zavaření a novém nástřiku, práce se vším všudy 1800 Dále dostala astřička nově stříklé mračítka a tento týden by jsme měli jet na okenní fólie, tak to nejspíš spojíme s celkovou koupelí Dále proběhla výměna zadního světla a při té příležitosti jsem byl zvědav, jak by to vypadalo stříknout konec světel jako to dělají klubáci u sedanu, cupé... Co na to říkáte, mohlo by to být? Přidávám ještě pár fotek z opravy nárazníku a daného světla
Tady fotky zamračení zadních světel, tak pište své názory
Auto hezký. Akorát ho kazí popis. Zamikání a odemikání přes čudle je do očí bijící...
1,6 X16XEL
Děkuji za chválu i za upozornění Už snad vše opravenomanduss píše:Auto hezký. Akorát ho kazí popis. Zamikání a odemikání přes čudle je do očí bijící...
-
- Kontaktovat uživatele:
auto pěkné, i s celkem pěknou výbavou (hlavně ta aut. klima se šíbrem ) jinak AE - nemůžu si pomoct, ale s tmavší barvou tyhle černé angely prostě vypadají dobře.. mám je i já, jen škoda že to nesvítí tak jak by mělo .. (myslím v porovnání s jinými xenon čočkami) ...ale co se týče zadních světel, to se mi tedy nelíbí.. u hatch, když se nalakuje ta vrchní část světel, tak do pasuje pěkně na hrany a vypadá to dobře, nenápadně, ale na kombajnu ne-e.. ale je to můj pohled, hlavní je, že se to tobě líbí ..
Jo jo AE vypadají skvěle S tím svícením máš asi pravdu, ale jsem mladý, oči mám ještě taky zatím dobré tak mi to stačí Časem možná přijdou origo černé xenony ale kdo ví... Nebo možná přijde celé novější auto Ale to je hudba daleké budoucnosti Jo jo u kombajnu je to už asi moc, jen mě zajímalo jak to bude vypadatfunzoo píše:auto pěkné, i s celkem pěknou výbavou (hlavně ta aut. klima se šíbrem ) jinak AE - nemůžu si pomoct, ale s tmavší barvou tyhle černé angely prostě vypadají dobře.. mám je i já, jen škoda že to nesvítí tak jak by mělo .. (myslím v porovnání s jinými xenon čočkami) ...ale co se týče zadních světel, to se mi tedy nelíbí.. u hatch, když se nalakuje ta vrchní část světel, tak do pasuje pěkně na hrany a vypadá to dobře, nenápadně, ale na kombajnu ne-e.. ale je to můj pohled, hlavní je, že se to tobě líbí ..