Co koupite po prodeji gecka?
Re: Co koupite po prodeji gecka?
Radoš: Dneska koupíš spoustu aut 4 airbagy, klima, rozumně v el. okolo 300 000,- - O2, Astra H, Focus.....
A klidně si můžeš koupit nové auto a na garančky nechodit, také to tak pár lidí okolo mne udělalo.
A klidně si můžeš koupit nové auto a na garančky nechodit, také to tak pár lidí okolo mne udělalo.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- Reklama
Práve hrdzavých Mercedesov som pár videl, ale aj Mazdy. Človeka to odradí, ale verím, že u týchto značiek je to už dávno odstránené.
Záručný servis by som skôr chápal tak, že ak mám na nové auto, tak mám aj na jeho prevádzku - prehliadky, havárijne poistenie... Keď kúpim jazdené, tak tiež musím počítať s určitými investíciami, len tu neviem presne koľko to bude, ale na druhej strane keď som nespokojný - predám a kúpim iné jazdené s pomerne malou stratou, prípadne aj so ziskom (ak som dobre kúpil). Nové auto sa nepredáva a ak náhodou, tak s výraznou stratou...
Kúpiť auto a nemať peniaze - to je blbosť .
Záručný servis by som skôr chápal tak, že ak mám na nové auto, tak mám aj na jeho prevádzku - prehliadky, havárijne poistenie... Keď kúpim jazdené, tak tiež musím počítať s určitými investíciami, len tu neviem presne koľko to bude, ale na druhej strane keď som nespokojný - predám a kúpim iné jazdené s pomerne malou stratou, prípadne aj so ziskom (ak som dobre kúpil). Nové auto sa nepredáva a ak náhodou, tak s výraznou stratou...
Kúpiť auto a nemať peniaze - to je blbosť .
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
- LEGEND007
- Kontaktovat uživatele:
ja som už kupil..... astra-h
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Moja ex
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobra volba pane kolego, ja ted prisel z garaze a kdyz srovnam g a h tak to je fakt rozdil dost velky, a i vevnitr je to hacko vetsi, ja jsem spokojen uz 2 roky.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
G ----> H někdy v říjnu....
Len H má divnú palubnú dosku. A to hovorí dosť veľa ľudí. Kolega teraz kupoval auto a tá palubná ho odradila - ani sa nebol previezť. Nakoniec kúpil Octáviu II Tour. Mňa by tiež odradila - ak výbehový model, tak momentálne Focus. Ale keď budem kupovať nové, tak aj Astra J bude už pomerne dlho v ponuke, ako Classic 4 .
- LEGEND007
- Kontaktovat uživatele:
to je podľa mňa vec vkusu, mne sa napríklad tá geometrická strohosť páči, dúfam že ten motor som vybral o.k., hádam mi pár rôčkov vydrží
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Moja ex
Moja ex
ja som už kúpil,môjho ex 1.Korejca,ktorého som bol v r.2005 vymenil s otcom za ASTRU F,ktorá sa následne predala,aby som pri rozvode neprišiel o byt (výhodnejšie bolo predať 4 ročnú ASTRU ako ročný GETZ) ,T.č. môj otec,tiež exASTRAk,kúpil novú i20 a ja som si s5 odkúpil môj niekdajší GETZ
foto tu:
http://alvin630.rajce.idnes.cz/nasi_velrybaci
foto tu:
http://alvin630.rajce.idnes.cz/nasi_velrybaci
Bol to OPEL ASTRA G/2005,Z14XE, okolo 120 000 km,priemerná spotreba 6,74 l na 100 km
kedysi som používal Astry F sedan 1.4i (2001) a HB 1.6i(1999) obe 8V,predošlé autá taktiež z dielne GM-Daewoo,dodnes skalný a člen klubu DAEWOO/CHEVROLET,t.č.HUNYADI GETZ 1.1i/2004
kedysi som používal Astry F sedan 1.4i (2001) a HB 1.6i(1999) obe 8V,predošlé autá taktiež z dielne GM-Daewoo,dodnes skalný a člen klubu DAEWOO/CHEVROLET,t.č.HUNYADI GETZ 1.1i/2004
I já sem už vyměnil - Peugeot 607 2,2HDi r.v. 04 momentálně má najeto 86tis v plné palbě. Po 10tis co jsem s ním najel max. spokojenost, tahám i vlek 1,8t a pohoda. No a to pohodlí velkýho auta. Chtěl jsem Insignii, ale ty byli a jsou cenově někde jinde, ale možná časem do ní ještě půjdu, až padnou ceny. Protože s Opel mě nikdy nezklamal.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
- peter13675
znovu Astru G Caravan , rok 2003-2004
Astra G Caravan 1.6 16V 74kW X16XEL r.v. 4/98 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 12/03 vlastny dovoz D
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 5/03 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G 5-dver. Hatchback 1.7 CDTI 59kW r.v. 12/04 kupena v CR
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 12/03 vlastny dovoz D
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 5/03 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G 5-dver. Hatchback 1.7 CDTI 59kW r.v. 12/04 kupena v CR
"Charlie" - len, či sa Ti po P607 nebude zdať Insignia malá .