VI. Hlučínský sraz / Na Hrázi - 20.08.2011
Re: 6tý Hlučínský srazík (možný termín 21.8. od 14:00)
No tohle datum bylo odhlasovaný tady na fóru (někde v prvních příspěvcích) a už si to lidi (včetně nás) nějak zařídili a jiný věci přesunuli na sobotu, takže Petře je fakt že je to neděle, ale fakt s tím asi už hejbat nebudem
Mobil : 602318645
- Reklama
Jsem pro grill. Už jsem to i odhlasoval.
Zafira 2.0 Di 16V r.v. 2000, Elegance
Lajda
No a na dotažení dvou grilů jsem předběžně domluvenej se Schumákem (díky Kamčo )
Takže kdo bude chtít, tak si dotáhněte, kupte, vyrobte, atd. něco na ugrilování a na nákupu uhlí/briket na gril v Lídlu, Bille apod. se domluvíme až na místě srazu
Ježiši to zas bude akcička , jen nevím jak my to uděláme z odvozem (pokud se to opět povede, jako skoro, teda pokaždý v Praze ) pak někdy v noci do pelíšku do Darkoviček (auto můžeme vyzvednout i druhej den, že)
No a na dotažení dvou grilů jsem předběžně domluvenej se Schumákem (díky Kamčo )
Takže kdo bude chtít, tak si dotáhněte, kupte, vyrobte, atd. něco na ugrilování a na nákupu uhlí/briket na gril v Lídlu, Bille apod. se domluvíme až na místě srazu
Ježiši to zas bude akcička , jen nevím jak my to uděláme z odvozem (pokud se to opět povede, jako skoro, teda pokaždý v Praze ) pak někdy v noci do pelíšku do Darkoviček (auto můžeme vyzvednout i druhej den, že)
No to zas bude akce
A koukám, účast více než hojná
EDIT: Samo, že jsem hlasoval pro gril
A koukám, účast více než hojná
EDIT: Samo, že jsem hlasoval pro gril
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
hm to je změna tak to já se stavím teda jen k tomu lídlu snad se tam chvíli zdržíte
- Luboš X17DTL
No, já v neděli nikam do kempu taky nejedu.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
-
- Kontaktovat uživatele:
No to jsou teda novinky. Inu jedeme i tak, jestli neco budem ci nebudem grilovat se jeste rozhodnem. Ale s nami muzete pocitat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze prave mi volal Defender, ze se sraz presouva z nedele na sobotu. Tak ze prej je finalni datum 20.8.2011 nekde u toho Lidlu (viz vyse) a ze mezi 13-14 hodinou.
Jen bych poprosil o nejake souradnice k tomu lidlu (teda kdo vite kde to je).
Jen bych poprosil o nejake souradnice k tomu lidlu (teda kdo vite kde to je).
Lidl v Hlučíně je - here
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Je to tak jak píše Herry, protože se Vám zdálo, že pořádat akci v neděli je nerozum (z důvodu pracovního pondělí), tak jsem sraz přesunul na 20tého což je v sobotu a s ohledem na sraz jsme přesunuli malou rodinou akci na neděli (a neříkejte mi že chcete aby byl sraz pro změnu v neděli )
Takže konečný a už neměný termín je v sobotu 20.8. mezi 13-14:00 na parkovišti Lidlu v Hlučíně, následný program zůstává stejný
Takže konečný a už neměný termín je v sobotu 20.8. mezi 13-14:00 na parkovišti Lidlu v Hlučíně, následný program zůstává stejný
HHUUUraaa sem pro a jedu na 1000pro a budem i nocovat he he.... bude akcee jooooooo....a ze prej DEF: stim nejde hejbat Petre....ha ha Def ma vtipnou cooo mno nic kazdopado se tesimee mooc na vsechny a doufam ze nas tam budee hafoooo
Alpin Blue 2.0DTi
New autoo Astra G Y20 DTH 74Kw....
New autoo Astra G Y20 DTH 74Kw....
No chlapci, to jste mě teda zklamali, já v sobotu nemůžu... Jedu nejspíš pryč a a měl jsem v plánu se do toho Hlučína stavit na zpáteční cestě, protože stejně pojedu přes Opavu.. Ale takhle asi nic..
Tak jako Mailo, nemůžu
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Mailo sorry (a bude vás asi víc) ale fakt jsem se podřídil zdravýmu rozumu, přece jen ze soboty na neděli je to lepší, já taky musel upravit rodiný věci (takže Ivet asi nepojede, možná jen na chvíli) a to nemluvím o tradiční účasti na dožínkách v Darkovičkách co jsou v sobotu
PS: Teda Aleši tak to mne fakt mrzí, a to si nenajdeš alespoň chvilku na to parkoviště u Lídlu ?
PS: Teda Aleši tak to mne fakt mrzí, a to si nenajdeš alespoň chvilku na to parkoviště u Lídlu ?