Mobil s dotykovým displejem

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Mitom

Re: mobil s dotykovým displejem

Příspěvek od Mitom » 17 čer 2011, 13:42

To je marné, je to daň za procesor, barevný displej atd...dokud se nezmění momentální AKU, moc lepší to nebude ;)
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)
Obrázek

Reklama

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 17 čer 2011, 15:10

zmrzlina píše:A může mi někdo poradit, jestli jde změnit pořadí ikonek v hlavním menu? Když na ně dlouze kliknu, tak se nechají akorát přetáhnout na některou z ploch, ale nejdou mezi sebou rovnat (jen podle abecedy nebo data vložení :/)
Nejsem zrovna znalec Androidu, ale pokud já vím, tak to pořadí normálně měnit nejde, je k tomu potřeba použít nějaký software. Třeba TOHLE nebo TOHLE.
Co se týká baterky, tak je to naprosto normální výdrž, dnešní telefony jsou dost energeticky náročné, navíc 14 dní je ještě na dosažení plné kapacity baterky málo. Mě se výdrž zlepšila až tak po měsíci, ale i tak nepočítej s výdrží 4 a více dnů. Časy malých monochromatických displejů, co nic nežerou, jsou v nenávratnu, takže dva až tři dny je normální.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/

tuomas

Příspěvek od tuomas » 17 čer 2011, 21:01

pitbull3
ALLMOBILL bacha, šedej dovoz a reklamace se jim nelíběj
trefa do černého chlape, reklamace kde je pravděpodobná investice nemá šanci, max přehrají firmware a i za to si nechaj od neznalých zaplatit... "NAHRÁL JSTE TAM FOTKU VE ŠPATNÉM FORMÁTU A POŠKODIL SYSTÉM...STÁHL MP3 Z NETU A PROTO TO TEĎ NEFUNGUJE..." ... odpovědi k smíchu, nebo spíše k zabití...

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 17 čer 2011, 21:05

V Androidu jde měnit pořadí ikon bez problémů :D kolega ho má a bylo to mé první setkání s tímhle OS a našel jsem tu možnost během prvních 2 minut hraní si, ale asi ti takhle neporadím, musel bych to mít v ruce a opětně to najít, ale JDE TO :) 8)
PS: Jo a jak se tu někdo zmiňoval že nelze na dotykáči psát jednou rukou, tak je to blbost (s prominutím) :lol: , nikdy jsem to nepotřeboval, ale vzpoměl jsem si na tuto doskuzi a ve WM HTC je standartně volba mobilní klávesnice, která funguje jako tlačítka na obič mobilu jak na SMS tak maily a jiné :) 8)
Mobil : 602318645

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 17 čer 2011, 21:19

To už jsem tu psal Defe. 8)
Majesty píše:Jen pro informaci... Používaná klávesnice se dá nastavit, takže pokud někomu vyhovuje, je možné psát sms klasickou klávesnicí jako na telefonu. Já to používám v autě, jednou rukou se na qwertz klávesnici píše blbě, na té klasické to jde i u dotykáče.

Takhle vypadá sms s velkou klávesnicí, nutností jsou obě ruce:

Obrázek

A takhle to mám v autě, jednou rukou se to dá:

Obrázek
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 18 čer 2011, 00:46

Jojo jen jsem si nevšiml, takže tak jak píše Mirek tak to funguje :D 8)

zmrzlina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmrzlina » 21 črc 2011, 14:58

Hm, tak skvělý. I přesto, že sem si před cestou do HR deaktivovala stahování dat ze zahraničí i synchronizaci programů, tak ten sviňák si nějak potajmu stahoval data (přestože to na mobilu znát vůbec ani nebylo a nehlásil aktualizace nic) a právě mi přišlo vyúčtování na skoro tisícovku jen za data :(

Můžete mi někdo do budoucna poradit, jak spolehlivě deaktivovat jakékoliv stahování dat v roamingu u HTC Wildfire S?

Tentokrát jsem měla toto: v nastavení-bezdrátová připojení a sítě-nastavení mobilní sítě jsem měla odškrtnuto "datové služby při roamingu" (tj. neaktivní) + nastavení-účty a synchronizace jsem měla zákaz dat na pozadí + zákaz automatické synchronizace + sem pro jistotu blokla i zjišťování mojí polohy a počasí... a nikde jinde už možnost nějakého nastavení dat nemám... :twisted:
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT

"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 21 črc 2011, 19:58

A zakázala si data v zahraničí i u operátora ? Pokud jo, tak reklamace faktury že jsi to měla blokovaný přímo od nich a hotovo 8) Jinak ono to blokování přímo v systému mobilu někdy funguje a jindy ne, já mám třeba zobrazovat moje číslo jen těm co mán v seznamu a někdy to neukazuje nikomu, někdy to funguje a někdy to ukazuje všem :lol:

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 21 črc 2011, 20:10

zmrzlina: stáhni si z android marketu aplikaci APNDroid, tou vypneš veškeré datové přenosy 8)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

zmrzlina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmrzlina » 21 črc 2011, 20:11

Bohužel až do dnešního dne jsem nevěděla, že to u operátora jde zablokovat. Navíc u všech předchozích mobilů stačilo pouze zakázat datový roaming a synchronizaci. To samé jsem udělala i teď a stejně to něco stahovalo... podle podrobného výpisu se mi to připojovalo pravidelně přibližně každých 30-40minut a vždy to stáhlo jen nějakých 100kb za 2,5 Kč (bez dph). V tom množství to udělalo za týden 600,- bez daně :( Nechápu to, navíc jsme jeli 1.7., kdy jsem to cca v 20:00 blokovala (v Dolním Dvořišti) v telefonu a první stažení proběhlo 3.7. v 16:07. Mezitím jsem v nastavení nic neměnila, mobil jsem de facto celý den měla na apartmánu...

Mike.S: u té aplikace stačí jen vypnout 3G/GPRS? (je to nahoře takový zelený proužek?)
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 21 črc 2011, 21:06

aplikaci si nainstaluj, na plochu si hoď widget (je to čtverec 1x1 ve kterém jsou dvě šipky, jedna nahoru jedna dolu) a když je datový přenos povolený je pozadí toho widgetu zelené, ťapneš na něj, widget zčervená a datové přenosy jsou off 8)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:

zmrzlina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmrzlina » 21 črc 2011, 21:11

Mike.S: :D Když si hodim na plochu ikonku, tak je oranžová se dvěma šipkama (jedna nahoru, druhá dolů) a když na ni kliknu, tak se mi zobrazí okno toho programu, kde mám:

3G/EDGE/GPRS - svítí zeleně, když na to kliknu, zelená zhasne

a

Nastavení:
MMS - zachovat MMS aktivní a fajfku (povolit/zakázat)
Upozornění - Zobrazit upozornění o stavu a fajfku
Zakázat všechna APN - Pro případ, že deaktivace nefunguje a fajfku

jinak nic. A internet mi přestane fungovat pouze když zhasnu zelenou u 3G/EDGE/GPRS, tak snad to bude fungovat i v zahraničí :D
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 21 črc 2011, 21:44

neee, ty máš na ploše "zástupce", musíš tam mít widget, ťapni na plochu a chvilku tam ten prst nechej, objeví se okno "Přidat na domovskou obrazovku" a budeš mít na výběr: Zkratky, Widgety, Složky, Tapety
vyber widgety a ze seznamu vyber APNDroid, pak Ti to bude fungovat jak jsem psal výš
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:

zmrzlina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmrzlina » 22 črc 2011, 08:29

Mike.S: ááááá :D Díky 8) Sem zas o něco chytřejší, já doteď myslela, že to je jedno a to samé :D
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH

Shimmeron

Příspěvek od Shimmeron » 22 črc 2011, 11:43

a hlavne vypni si 3g siet cez ten widget a vypni sa data na pozadi a nebude ti tahat nic 8)
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.

Moj S-opel TU

Odpovědět