Dotázek .... VIN

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
manli2

Příspěvek od manli2 » 10 lis 2006, 13:27

přijel sem že chci vymazat chybu u bagů..... jojojo beze všecho pane... a tak sem se tedy zeptal na cenu a on mi odpověděl že 700kč tak sem se tedy zeptal co jako je na těch 5 minutách co mu to zabere tak drahýho.... no a on nahodil kyselej ksicht nečo ve stylu že se moc starám no tak sem servisáka slušně oslovil řekl že at si tahá prachy z někoho jinýho že sedum stovek mu nedám co si jako myslej pak mě ujistil že je to normální cena tak sem mu poděkoval a seru na ně... :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Reklama

Mecoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecoun » 10 lis 2006, 13:46

Vojta píše:jediný co je potřeba na autě je číslo kastle v podlaze a štítek na B sloupku u spolujezdce, nic jinýho, od jednoho joudy z STK sem slyšel že snad od novýho roku se nebude ani číslo kastle v podlaze brát vážně a nejdůležitější indentifikační prvek bude právě štítek na B sloupku!
To mi prijde divny aby se jako hlavni braly udaje napsany na "nejakym stitku" a cislo vyrazeny na karoserii nikoho nezajimalo.
Kdyz sem byl ted na podzim na STK, tak se technik okamzite zacal dobyvat pod koberec, stitek ho vubec nezajimal (skoro bych rek ze o nej ani pohledem nezavadil).
Astra G 1.6 16V / Z16XE / r. 2000, nádherná modrá

pepca

Příspěvek od pepca » 10 lis 2006, 20:45

manli2 píše:přijel sem že chci vymazat chybu u bagů..... jojojo beze všecho pane... a tak sem se tedy zeptal na cenu a on mi odpověděl že 700kč tak sem se tedy zeptal co jako je na těch 5 minutách co mu to zabere tak drahýho.... no a on nahodil kyselej ksicht nečo ve stylu že se moc starám no tak sem servisáka slušně oslovil řekl že at si tahá prachy z někoho jinýho že sedum stovek mu nedám co si jako myslej pak mě ujistil že je to normální cena tak sem mu poděkoval a seru na ně... :wink:
:lol: tak to byli ještě levní,já mám schovanou fakturu z návštěvy v oplu v Plzni,taky připojení na ten počítač,kontrola závad,zjistil že byl kdysi odpojený bag u řidiče,a cena za tu chvilku téměř jedenáct stovek,hrůza děs. :evil:

Odpovědět