V Americe... Hele, Hantovi, když to tak chce, bych mu to v noci nalepil na čelní okno.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Líbí se mi to moc O carbonu na kapotě sem taky přemejšlel..na tvojí astře to vypadá dobře možná zkusím zaexperimentovat a polepím kapotu také. A OPC nárazník je třešničkou na každé astře..v tvé barvě je super A koukal jsem že máš otvory určené pro mlhovky olemované nějakými kroužky..co to je za kroužky? Líbí se mi
jo kapotu sem si delal doma sam s mladou,nikdy vic.Pakaren jak svina ale vysledek je peknej zadne bubliny nic.To kolem mlhovek jsou kruzky s angel eyes a sviti na bilohttp://www.auto-doplnky.com/univerzalni ... 09955.html
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Dost vostrý ty kroužky Slyšim o nich poprví že se to dá sehnat samostatně. Někde sem tu četl návod jak je vyrobit doma ale bylo to moc složité..a ty s těma kroužkama svítíš?
Dej foto rozsvícených kroužků. Na fotkách carbon vypadá že je nalepenej poctivě a rovně..sem zvědavej na kvalitu folie v zimě.