kryt motoru
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Proc by melo az tak vadit, ze je to celokovove, snad jen kvuli te hmotnosti. Rozhodne to udela vice prace nez tam nemit vubec nic nebot clovek nikdy nevi a muze dopadnout treba takto:Mike píše:Taky sem tam kdysi byl...jedna se o normalni celokovovej kryt na Zafiru. Mimochodem kurevsky tezkej Sorry, ze vam kazim radost...
http://www.opelastra.cz/info/galzaj02/index.htm
a takto pak vyresil :
http://www.opelastra.cz/info/galzaj05/index.htm
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
škoda že to nedělal na géčko,asi bych ho hnedky kontaktovalMarky píše:Proc by melo az tak vadit, ze je to celokovove, snad jen kvuli te hmotnosti. Rozhodne to udela vice prace nez tam nemit vubec nic nebot clovek nikdy nevi a muze dopadnout treba takto:Mike píše:Taky sem tam kdysi byl...jedna se o normalni celokovovej kryt na Zafiru. Mimochodem kurevsky tezkej Sorry, ze vam kazim radost...
http://www.opelastra.cz/info/galzaj02/index.htm
a takto pak vyresil :
http://www.opelastra.cz/info/galzaj05/index.htm
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
já reagoval pouze na ten obrázek toho efka,a předpokládám,že ten kryt dával na to efko,já určitě nebyl v takových končinách,raději bych bral kdyby to někdo dělal poblíž,jen jsem psal že když to dával na to efko,tak je škoda že to nedělal na géčko,mohli být případní zájemci,já z toho nákresu nepoznám na kterou astru to je či není,jsme si nerozumněli.rychlyradim píše:no mě říkal že je to na Géčko-ještě jsem to zdůraznoval že to chci na géčkovou řadu astry!!!!!tak myslíš že si ze mě střílel? a kdy jsi tam byl..třeba už fakt prodává na astru....
estlipak to má aspoň servisní otvor jako originál abys to nemusel při každý výměně oleje sundávatrychlyradim píše:tak jsem si to tak zjištoval..a zjistil jsem jednu firmu která prodává pro Oply díly! ale jsou to No name. Mluvil jsem přímo z prodejcem a ten mi ten kryt ukázal. je dost těžký! ptal jsem se z čeho je a že je to z hliníku nebo plechu že neví přesně a něčím je to potažený!(umělá hmota) takže by to neměl být žádný šmejd jak psal tu Vojta! a ta cena..? ehm no 1800,- Kč záruka dva roky co myslíte?
Je to s tím dílem asi tak jako když se vyrábí HDD do počítače..taky vyrobí no name..a pak to prodaj firmám..oni na to nalepí svůj znak a prodávaj za těžký háky! tak tu je to bez znaku Opel. Je to Brněnská firma v Králově Poli na ul. Poděbradova 14! tak kdyby měl někdo zájem taky..
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
to zas nevím já to nějak neprohlížel! byly na sobě! měl jsem stejně štěstí že to měli prý vůbec na skladě!Vojta píše:estlipak to má aspoň servisní otvor jako originál abys to nemusel při každý výměně oleje sundávatrychlyradim píše:tak jsem si to tak zjištoval..a zjistil jsem jednu firmu která prodává pro Oply díly! ale jsou to No name. Mluvil jsem přímo z prodejcem a ten mi ten kryt ukázal. je dost těžký! ptal jsem se z čeho je a že je to z hliníku nebo plechu že neví přesně a něčím je to potažený!(umělá hmota) takže by to neměl být žádný šmejd jak psal tu Vojta! a ta cena..? ehm no 1800,- Kč záruka dva roky co myslíte?
Je to s tím dílem asi tak jako když se vyrábí HDD do počítače..taky vyrobí no name..a pak to prodaj firmám..oni na to nalepí svůj znak a prodávaj za těžký háky! tak tu je to bez znaku Opel. Je to Brněnská firma v Králově Poli na ul. Poděbradova 14! tak kdyby měl někdo zájem taky..
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
to zas nevím já to nějak neprohlížel! byly na sobě! měl jsem stejně štěstí že to měli prý vůbec na skladě!Vojta píše:estlipak to má aspoň servisní otvor jako originál abys to nemusel při každý výměně oleje sundávatrychlyradim píše:tak jsem si to tak zjištoval..a zjistil jsem jednu firmu která prodává pro Oply díly! ale jsou to No name. Mluvil jsem přímo z prodejcem a ten mi ten kryt ukázal. je dost těžký! ptal jsem se z čeho je a že je to z hliníku nebo plechu že neví přesně a něčím je to potažený!(umělá hmota) takže by to neměl být žádný šmejd jak psal tu Vojta! a ta cena..? ehm no 1800,- Kč záruka dva roky co myslíte?
u originálního krytu je veprostřed další kryt kterej ti odkryje vanu, je na 4 speciálních šroubechMarky píše:To pochybuji, ze tam bude. Jinak mi prosim porad jak je to u originalniho krytu, byl jsem se divat pod auto, ale moc jsem toho tam nevidel. Jsou tam nejake sroubky na nejaky dalsi deklik?Vojta píše:estlipak to má aspoň servisní otvor jako originál abys to nemusel při každý výměně oleje sundávat
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Já jsem koupil nedávno celoplastový kryt. je to docela silný (cca 4-5mm) plast. V prostředku je další kryt (olej.vana), který je přichycen 4 šroubama (spíše jen vruty), tento střední kryt je trochu slabší (cca 2-3mm). Ještě jsem neměl čas ho přidělat, ale zřejmě budu muset nějak laborovat se stávajícíma plastama, no uvidíme. Jinak mám trochu strach, jestli střední kryt s těma vrutama bude držet, jinak bych musel to držení předělat. Pak dám vědět.Vojta píše:u originálního krytu je veprostřed další kryt kterej ti odkryje vanu, je na 4 speciálních šroubechMarky píše:To pochybuji, ze tam bude. Jinak mi prosim porad jak je to u originalniho krytu, byl jsem se divat pod auto, ale moc jsem toho tam nevidel. Jsou tam nejake sroubky na nejaky dalsi deklik?Vojta píše:estlipak to má aspoň servisní otvor jako originál abys to nemusel při každý výměně oleje sundávat
Jinak odkaz koupi:
http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=38039
=== Astra-G Caravan 1.8 16V ´99 ===