vnitřní osvětlení
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no a když zavřeš dveře tak jak zhasneš světýlko?Gallo píše:Každé svítí zvlášť, společně svítí, jen když je zapnu obě;)) A středové funguje jak má, mám na mysli stmívání a zhasnutí po zapnutí klíčku.Dj.radim píše:A můžeš rožnout bud jedno nebo druhé?Nerožínají se ti obě najednou?To mám v jedné Omeze r.v.1995.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no jo ale my tu chtěli vyřešit to jak při otevřených dveřích zhasnout světýlko aby nesvítilo...(můžeš ho zhasnout ne?)a já už to konečně vyřešil....úplná parádaGallo píše:Když mám otevřené dveře tak svítí, po zavření se zhasne.
PS: kdyby někdo potřeboval to jednoduché světýlko tak prodám za pár šušňů....
Re: vnitřní osvětlení
Zdravím soudruhy, jestli už někdo řešil jinde tak se omlouvám... chci se zeptat jestli tu někdo dodělával osvětlení nad zadními dveřmi pro cestující. nejde mi zas tolik o světlo i když třeba zápasit po tmě s autosedačkou je taky dobrodružství, spíš jsem to světlo ještě ve fóbii používal jako kontrolu jestli se někomu nepodařilo špatně zavřít zadní dveře... bohužel v astře klasik nemam světýlka, vypínače.... skoro můžu být rád že to má volant...
díky za odpovědi
díky za odpovědi
Astra Classic II Caravan 1.4 Z14XE, r.v. 2004
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Soudruh nejsem, ale odpovím. Nevím, jak to je řešené, ale kastle bude stejná, takže bych se mrknul pod tapec nad dveřmi, myslím že díra tam bude, navedl bych elektriku z předního světla na střeše, od tama to je normálně vedené a dal bych tam origo svítilny, co jsou v astrách, seženeš za babku, myslím že i s drátama by ses dostal tak na 300-400Kč.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Díky díky pane velkotovárníku Už se vidim jak sundávám tapec někde na parkovišti před tou naší králikárnou... zmínil jsem se že mam obě ruce levý? co jsem koukal na stránky místního vrakáče tak světla žádný, no uvidim jestli na ně někde natrefim. díky za radu
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne celý tapec. Otevřeš zadní dveře a odchlíneš gumové těsnění u dveří, na rámu karosérie, jen za to zatáhni, vrchní část. Tam kde má být to světlo, trochu odchlípneš ten tapec a vidíš tam. Možná tam bude i navedený drát, tím by sis ulehčil práci. A když tam nic není, aspoň uvidíš tu díru. Tam má přijít světlo.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
No u klasika bych dráty moc nehledal nemam ani ve dveřích spínač takže by to znamenalo rozdělávat všechno co de mám obavy že má lenost nakonec zvítězí ale má to i své pozitivum, aspoň nic nezmrvim
-
Re:
Tak teraz tu vidim, ze to je naozaj exotika, pretoze pri oprave karoserie po mojej buracke v jednom sukromnom servise ********** mi to vymenili a uz tie predne lampicky na citanie nemam. Najprv som si myslel, ze som zblbol, ze som to niekde inde predtym zapinal. No potom sa mi to vybavilo. Dokonca si spominam, ze som to pocas navstevy v servise pocas opravy videl vymontovane, comu som sa nahlas podivil a vyhovorili sa, ze to vraj bolo kvoli comusi nevyhnutne. Uz zrejme vtedy to bolo ukradnute.Ďuri píše:Veď práve, som to tam videl ale ako tu čítam to bude asi nejaká veľká exotika...
Keď nezoženiem orig. (o čom teda strašne pochybujem, zvlašť v SR), tak tam natlačím čo príde... resp. čo sa šikne...
Teraz ma tak napadá, čo je pod tým priesvytným plastom? je tam príprava na ostatné žiarovky alebo nie? Možno by sa to dalo nejak oklamyť. Nie?
Pouzival som to najcastejsie ked som prichadzal na vratnicu podniku v noci a potreboval som na seba zasvietit, aby ma poznal vratnik. Neuveritelne co sme to my za narody
Neviem kde to teraz budem zhanat. Vy ste zohnali? Dufam, ze mi tam nezlikvidovali aj kabelaz.