a za to ta uznavammanli2 píše:ale prd... už nějakej35 litrů ti stačí na kvalitní ozvučení auta... navíc furt to bude jen auto takže tam tu akustiku neuděláš takovou... a navíc vědšina z vás tahá hudbu z mp3 formátu a to je pro kvalitu vrazda....
RADOPARICovo GTC str.45
Re: RADOPARICova Z14XE na kolech str. 7
- Reklama
Pánové jestli jste si neměli pořídit jiné auto když v tom chcete i bydlet... Nezlobte se na mě ale když jdu s malou v kočárku po ulici, projede okolo taková mobilní diskotéka a jediné čeho majitel vozu dosáhne je že mi ji vzbudí, to pak nezbyde než pěkně poděkovat
Nechci tím samozřejmě nikoho urazit, to vůbec ne, jen mi poněkud uniká smysl až natolik výkonné sestavy v autě... jak správně poznamenal manli2, je to pořád auto a pokud to někdo myslí s hudbou vážně tak si raději za ty prachy koupí domů kvalitní sestavu a repráky a nedělá si z auta kolotoče.
Jinak se omlouvám že jsem tu výplod mého chorého mozku a přeji příjemný večer všem zůčastněným
Nechci tím samozřejmě nikoho urazit, to vůbec ne, jen mi poněkud uniká smysl až natolik výkonné sestavy v autě... jak správně poznamenal manli2, je to pořád auto a pokud to někdo myslí s hudbou vážně tak si raději za ty prachy koupí domů kvalitní sestavu a repráky a nedělá si z auta kolotoče.
Jinak se omlouvám že jsem tu výplod mého chorého mozku a přeji příjemný večer všem zůčastněným
Astra Classic II Caravan 1.4 Z14XE, r.v. 2004
nesmis malou vencit u silnice ja bydlim u silnice a daleko vic me v noci serou motorkari s poladenejma masinama
Pravda někdy bohužel jiná možnost není, poslední dobou v těch městech moc parků kde nebydlí bezdomovci a jiní fajn lidé nebývá.
Ale nerad bych tu šířil OT...
Ale nerad bych tu šířil OT...
A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvor vám vlezou všude....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
LOOOOOOOOL dobre
kdyz sem psal tu poznamku o kvalite aparatury s 12 repraky neslo o to duneni spis jde o kvalitu hudby¨,ty basy to chce jemně doladit,
já bydlím nad městem ale asi 100 metru od domu je silnice co vede do kopce a když to tam nějaka motorka rozpali je mi nanic nusny rev otrava,děti je snad nejlepsi mit nekde na venkove bydlet s deckem treba v centru mesta tak mam stracvh ze se otravi
kdyz sem psal tu poznamku o kvalite aparatury s 12 repraky neslo o to duneni spis jde o kvalitu hudby¨,ty basy to chce jemně doladit,
já bydlím nad městem ale asi 100 metru od domu je silnice co vede do kopce a když to tam nějaka motorka rozpali je mi nanic nusny rev otrava,děti je snad nejlepsi mit nekde na venkove bydlet s deckem treba v centru mesta tak mam stracvh ze se otravi
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
-
- Kontaktovat uživatele:
Kvalitní sestava doma je dobrá tak akorát na koukání. Tedy pokud člověku nezáleží na dobrých sousedských vztazích.MadCat píše:..... je to pořád auto a pokud to někdo myslí s hudbou vážně tak si raději za ty prachy koupí domů kvalitní sestavu a repráky a nedělá si z auta kolotoče.
V autě je přece jen použitelnější a mobilní. Samozřejmě má každá možnost své pro a proti a vždycky tím někoho bude člověk rušit a vždycky se najde někdo, komu to bude vadit tam i tam.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
O nás
Má pravdu ten člověk... takže si teď všichni půjdeme koupit nějaká pěkná kvalitní sluchátka...
by si se divil co řevu naděláji sluchátka
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
No vzhledem k tomu že výkon u sluchátek se udává v mW to zas tak horký nebude...
-
- Kontaktovat uživatele:
MadCat píše:Má pravdu ten člověk... takže si teď všichni půjdeme koupit nějaká pěkná kvalitní sluchátka...
manli2 píše:by si se divil co řevu naděláji sluchátka
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
O nás
O nás
vubec, jen at si ostatni poslechnou, jak to pekne hraje
Tak já si zase rád poslechnu muziku v autě ... sice sem slyšet na 100 metrů do předu ale to mě vůbec netrápí
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
4E7 7770
No abych řekl pravdu bylo mi to málo tudíš sem pořídil trošku něco lepšího ->
Středy,výšky a výhybky HERTZ ,kapacitátor Boss Audio Systems a zesík Massive Audio
Středy vejšky - 120 W RMS
Kapacitátor -2F
Zesilovač 120W
Uploaded with ImageShack.us
Středy,výšky a výhybky HERTZ ,kapacitátor Boss Audio Systems a zesík Massive Audio
Středy vejšky - 120 W RMS
Kapacitátor -2F
Zesilovač 120W
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
4E7 7770
4E7 7770
A do prdele...
Koukám k té hudbě i new světla
Koukám k té hudbě i new světla
Astra g Z18xe - srdcovka daily :)
Felicia pickup low edition - pracant 8)
Jetta coupe - mazel co čeká na svůj čas :|
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=11569
Felicia pickup low edition - pracant 8)
Jetta coupe - mazel co čeká na svůj čas :|
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=11569