Podvozok SPORT

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
Kiski

Re: Podvozok SPORT

Příspěvek od Kiski » 01 črc 2011, 07:58

ale porad nechapu o co ti de?
No to vidím... :wink:

Ide mi o to, že neviem, čoho všetkého sa to "zníženie podvozku" dotklo. Či sa jedná len o iné tlmiče a struny, alebo sú aj nejaké iné zmeny na prednej náprave, napr. čo sa týka uloženia ramien atď. Nechcem dopadnúť tak, že si kúpim niečo pomaly za 800€, a nebude mi to pasovať, pretože to nie je určené pre "znížené" podvozky, a nebude pasovať napr. rozteč nejakých otvorov apod... Pokiaľ bude zmena len v tlmičoch a pružinách, tak je to v poriadku...
ASTRA G Sport, r.v.2000, 3dv., X20XEV

Reklama

Shuya
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shuya » 01 črc 2011, 09:17

Kiski prosímta :lol: myslis si ze maju vo výrobe tolko penazí žeby menili aj uloženia alebo rovno ié napravy nie ? :) Zabuddni, je to rovnaké iná je len charakteristika pruzenia, vsetko je rovnaké
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car

ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ála » 01 črc 2011, 09:27

nekde sem cetl, ze bertone to melo nejake malinko upravene... ale to je uplne jedno, to se ho netyka... ten podvozek objednavas snad podle motorizace a ne podle vybavy :)

Kiski

Příspěvek od Kiski » 01 črc 2011, 10:03

Kiski prosímta :lol: myslis si ze maju vo výrobe tolko penazí žeby menili aj uloženia alebo rovno ié napravy nie ? :) Zabuddni, je to rovnaké iná je len charakteristika pruzenia, vsetko je rovnaké
To, načo majú pri výrobe peniaze, to komentovať nebudem, to je ich problém. Ale myslím, pri prostriedkoch, ktoré boli použité pri návrhu a všetkých tých zavrhnutých projektoch by táto čiastka bola iba minimálna, hlavne keď by sa jednalo len o malú sériu áut. Takže by som sa nečudoval.

Nejak to už len dopadne... Isté však je, že náklady, čo som dal do auta, už ďaleko presiahli jeho hodnotu. Ale to asi u väčšiny pacientov tu na fóre 8) ešteže sa ho nechystám predať, ale darovať priateľke... :mrgreen:
ASTRA G Sport, r.v.2000, 3dv., X20XEV

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi » 01 črc 2011, 11:16

najdi si astru bez verze sport se stejnou velikosti kol a pneumatik posravene na rovine a zmer si mezeru treba mezi zemi a blatnikem..??
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...

Odpovědět