![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
tak postupně,jestli to vyndal z vozu co měl mltifunkční volant,tak musí být v té spojce šest kabelů,jestli tam máš čtyři,tak to je z volantu obyčejného,ta spojka se zapojí do protikusu ve volantu,ten druhý je na pytel,jestli měl volant v rovině,zamknutý,tak by se dalo věřit,že to bylo vystředěný,ale to já nevím,rozhodně vedle té šipky na tvém obrázku je taková šedivá pojistka,zmačkni jí,mělo by se dát nyní tím kroužkem otáčet volněji,žádné násilí,zkus točit v pravo,nebo v levo,abys věděl že to máš odjištěný,jestli ano,toč v levo jak jsem ti již psal,až budeš u konce bude tam cítit odpor,při otáčení stále držet tu pojistku,no až budeš na dorazu,to je ten vzrůstající odpor,tak jed zpět dvaapůl otáček,můžeš zkusit,zda ti to dá i dvaapůl otáček i do druhé strany,abys měl jistotu,jestliže trefíš těch dvaapůl přibližně přesně,tak budeš někde u té šipky,nebude zcela přesně sedět značka na rysce,ale to zas tak nevadí,to je ten rozdíl toho odporu jak jsi to dotáčel,holt jí dorovnáš na tu šipku a pustíš pojistku,nyní to můžeš dát na sloupek,ono se to zdálo i mně složitý,ale když jsem viděl Jardu,prince,tak mu to šlo dobře,nic složitého,kde jsi sehnal volant?se ti ozval? :lol:ps,jak vidím ten obrázek,tak ta šipka je téměř proti těm značkám,tak je možný,že to máš dobrý,ale záleží na tobě.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)