RADOPARICovo GTC str.45
Re: RADOPARICova Z14XE na kolech str. 7
Za kolik? To si děláš prd*l...
- Reklama
Nedělám, on mi udělal,
Proč zda se ti to moc, nebo málo, nebo vůbec?
Proč zda se ti to moc, nebo málo, nebo vůbec?
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
300 ... no kdyby to bylo aspon bez vady... za pulku koupis cely sprej
Asi tak...
Já bych to teda nedal. Nic proti Astramanovi...
Já bych to teda nedal. Nic proti Astramanovi...
Vy jste přesně jak kluci na model foru, zkazit radost, že to dokážou levněji.
Když jsem se Asramanem psal, tak mi to vyčísloval, i kdyby 150 sprej, tak plus lak 150 a
Kakao s tím má zkušenost a 100 za případnou práci a zkušenost mi nepříjde zas tak moc
take suma sumárum jsem v 100 plusu, ne?
krom toho
Já mám světla, a
a vada? ta bublinka, kdbych aspoň neměl to auto tak omlácený, tak bude vadit, ale takhle ... stejně to zjistíš jen, když strčíš čumák až k tomu.
Nic já jsem spokojený.
Když jsem se Asramanem psal, tak mi to vyčísloval, i kdyby 150 sprej, tak plus lak 150 a
Kakao s tím má zkušenost a 100 za případnou práci a zkušenost mi nepříjde zas tak moc
take suma sumárum jsem v 100 plusu, ne?
krom toho
Já mám světla, a
a vada? ta bublinka, kdbych aspoň neměl to auto tak omlácený, tak bude vadit, ale takhle ... stejně to zjistíš jen, když strčíš čumák až k tomu.
Nic já jsem spokojený.
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
Jasně, pokud si spokojený, nelze nic namítat...Nešlo o to, že to jde tak či onak. Já se jen podivil a zeptal. A pak řekl svůj názor...Už jen proto, že jsem si světla stříkal taky
jak napsal Gallo... taky sem svetla strikal, tak me to zarazilo... nikdo ti radost kazit urcite nechtel... a tu bublinku... vis, ja dyz si teda necham neco udelat, zaplatim si to, tak od toho cekam naky vysledek... ty ses spokojeny, tak to uzavreme
Pánové já samozřejmě beru v potaz i případnou reklamaci... Pokud někdo není spokojen s výsledkem, opravím zdarma... A myslím si, že třeba Fritol je teď určitě spokojen ( nebo alespoň nic neříkal )
Každého vždy předem upozorňuji, že nejsem profesionál v tomto oboru, takže ne vždy se to musí povést - hodně záleží i na stavu světel ( třeba -LJ-, ten je měl celkem slušně popraskaná ). Josky jsem se narovinu zeptal, zda to takto mohu nechat a i ho na tu "malinkou" vadu na levém zadním světle upozornil !!!
A co se týká ceny, tak samozřejmě že je více druhů těchto sprejů, které se dají sehnat levněji... Nicméně já používám sprej, co mě tehdy doporučil COBEIN a jsem s ním naprosto spokojen oproti pár jiným nejmenovaným ( s jinými jsem měl naopak problémy, že světla byla třeba dost matná )... Bohužel tomu odpovídá i cena spreje, u nás v Kolíně ho prostě levněji neseženu... Navíc k tomu zatmavovacímu spreji používám ještě jeden, aby ta světla nebyla ani trochu matná a povrch byl opravdu lesklý a hladký na dotek ( pokud možno přiblížit se tomu, jako by to bylo zatmavené "z výroby" )... Takže lehkou matematickou úlohou jsme se dopočítali, že používám dva spreje a ne jen jeden Úmyslně nechávám na sprejích i cenovky a nemám problém předat kontakt, kde je kupuji... Ikdyž teď očekávám stejně od některých reakci, že si tam tu cenu mohu napsat já sám ...
Nikomu moji nabídku zatmavování zadní světel nevnucuji a každému vycházím maximálně vstříc s požadavky a případnou reklamací... A už vůbec v tomto směru nehodlám na někom z Vás vydělávat To jen tak na závěr... Naopak bych potřeboval někoho, kdo by mě upravil přední světla, ale nikdo nechce ač i řádně zaplatím za odvedenou práci
Každého vždy předem upozorňuji, že nejsem profesionál v tomto oboru, takže ne vždy se to musí povést - hodně záleží i na stavu světel ( třeba -LJ-, ten je měl celkem slušně popraskaná ). Josky jsem se narovinu zeptal, zda to takto mohu nechat a i ho na tu "malinkou" vadu na levém zadním světle upozornil !!!
A co se týká ceny, tak samozřejmě že je více druhů těchto sprejů, které se dají sehnat levněji... Nicméně já používám sprej, co mě tehdy doporučil COBEIN a jsem s ním naprosto spokojen oproti pár jiným nejmenovaným ( s jinými jsem měl naopak problémy, že světla byla třeba dost matná )... Bohužel tomu odpovídá i cena spreje, u nás v Kolíně ho prostě levněji neseženu... Navíc k tomu zatmavovacímu spreji používám ještě jeden, aby ta světla nebyla ani trochu matná a povrch byl opravdu lesklý a hladký na dotek ( pokud možno přiblížit se tomu, jako by to bylo zatmavené "z výroby" )... Takže lehkou matematickou úlohou jsme se dopočítali, že používám dva spreje a ne jen jeden Úmyslně nechávám na sprejích i cenovky a nemám problém předat kontakt, kde je kupuji... Ikdyž teď očekávám stejně od některých reakci, že si tam tu cenu mohu napsat já sám ...
Nikomu moji nabídku zatmavování zadní světel nevnucuji a každému vycházím maximálně vstříc s požadavky a případnou reklamací... A už vůbec v tomto směru nehodlám na někom z Vás vydělávat To jen tak na závěr... Naopak bych potřeboval někoho, kdo by mě upravil přední světla, ale nikdo nechce ač i řádně zaplatím za odvedenou práci
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Zdravím , poradí mi někdo jaký je průměr repra ve předu ? chci měnit akorát nevím průměr a hloubku díky moc ...
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
na hloubce nezáleží co si myslím a průměr ? oddělej mřížku a pravítkem změř nejlíp rozteč dírek pravá horní x levá spodní a je jinak ted sme koupili na bratrankovo auto stredobasy+vysky zn EDGE celkem dost slusne a sou moc pekne
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- west rider
Čau, docela se mi líbí tvoje pátý dveře bez stěrače Kde se dá prosim tě sehnat ta krytka která pasuje do díry po stěrači?
Dík
Dík
Opel Astra G 1.4 16V
na netu najdes zaslepku za cca 60kc staci hledat
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Repro vpredu 165 mm a vzadu 130 mm pre Astru G. Pod repro ale treba podlozky na uchytenie , bud plastove , alebo lepsie z MDF. Na hlbku su dvere hlboke dost s podlozkou tam mam repro hlboke 78 mm a v pohode ...
- west rider
ála píše:treba na animalshopu http://www.vwmaniac-club.cz/Blue/?612,z ... t%ECra%E8e
Dík moc, hned sem ji objednal
Opel Astra G 1.4 16V