Pokuta a body :(
Re: Pokuta a body :(
štráda - co chceš, vždyť jsi si to sám vykoledoval a přiznáváš, že tam nemáš co má být...
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
však já si nestěžuju,jen říkám svůj příběh,za doplňky mě pokutovali naposled před 7lety ještě s Rapidem!
Tady u nás jsou v poho poliši,nic nedělaj a když,tak tam mám kamarády,ale horší je,že sem jezdí dopravka z jiného města a to za účelem jen kasírovat a až vydělaj,tak je v půlnoci potkám na OMV,jak sosaj kávičku za 12kč a prohlíží si spokojeně časáky.I kamarádka policajtka,mi dává varování,kdy tu budou a že sem jezdí jen kasírovat.Já měl jen blbou náhodu....
Tady u nás jsou v poho poliši,nic nedělaj a když,tak tam mám kamarády,ale horší je,že sem jezdí dopravka z jiného města a to za účelem jen kasírovat a až vydělaj,tak je v půlnoci potkám na OMV,jak sosaj kávičku za 12kč a prohlíží si spokojeně časáky.I kamarádka policajtka,mi dává varování,kdy tu budou a že sem jezdí jen kasírovat.Já měl jen blbou náhodu....
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Luboš X17DTL
Tak, a teď začnou všichni tuneři dostávat strach a zečnou se chovat jako veteránisti. Dostat auto do nejoriginálnějšího stavu a tak to má být. A nejhezčí bude to auto, co má ještě původní výfuk, lak, skla atd.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
-
Štrada a jakou maš teplotu,jestli 8000k a vic tak se nediv,kdybys dal 4500k nebo 6000k (jako origo)si tech světel ani nevšimnou,ale proto že čim modřejši tim lepši (pro jisty lidi)tak se neni čemu divit ja už na svym autu zvedal kapotu několikrat,žadne trafa,žadne vybojky a vždy jen těške sklamani policieŠtráda píše:tak 5ťo vem čert.Pochopil bych,kdyby šli po těch mamrdech,co maj xeny v origo parabolách,kde to oslňuje jako prase,ale né po těch.co to maj v čočkách a neoslnujou.Tak ted bude zas dlouho klid,ted me brali a pokutovali po 3letech....
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ve ctvrtek byl na urade si zazadat o novy ridicak, bo mi konci platnost. A pri jednom jsem se zeptal na pocet bodu. Tak prej nula. Tak mi teda ztvrdnul usmev a ta borka mi rika, ale zacina se od nuly. Takze zadny trestny bod. Mno to jsem si oddechnul, protoze jsem nevedel o zadne situaci, kdy by mi meli odebrat body.
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
mám 8tis K,seru na ně na buzíky,prostě viděli,mlaďase,co má pěkné auto a dopňky,tak se svezli a náhoda,že jsme se podkali při odbočování,jinak mě už podkali několikrát a nic.... Mi světla i s xenonama seřídili na technický a jezdím i ke kamarádovi na dílnu,co na to má tu mašinku a pohodička.Kapotu jsem jim nezvedl,to nemusím!Oni jen postraší a oblbnou zákonama,ve kterých se nevyznáme a dostanem strach a marně vně věříme.Taky jen pohrozil a pak mi dal to 5ťo,to jim dam klidně každej měsíc aby měli na benzíně na kávičku!
Maj se zajímat o ty střepy,co jsou před rozpadem viz škodovky a jiná zahraniční auta,která svým stavem ohrožujou bezpěčnost v silničním provozu a né jebat lidi,co maj auto v super tech stavu viz já a maj jen pár dopňků!
Maj se zajímat o ty střepy,co jsou před rozpadem viz škodovky a jiná zahraniční auta,která svým stavem ohrožujou bezpěčnost v silničním provozu a né jebat lidi,co maj auto v super tech stavu viz já a maj jen pár dopňků!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
-
To je fakt,kapotu zvedat nemusiš,ale jakmile se jim to znelibi,mužou Tě poslat okamžitě na technickou kontrolu,a věr že pak už bys byl v prdeli jak s xenonem tak se všim ostatnim,zaplatil bys vše,i to spravni řizeni co by s Tebou v tu chvili zahajili,no a byt to na Slovensku,no tak to bys vydělalval jen na ty pokuty,tam se znikym neserou jako tady
Zrovna dnes mi z MěÚ v Turnově poslali fotku jak jedu 61 km/h, tam kde je ten radar. Samozřejmě chtějí vysvětleníTrdlo píše:Gallo, jsem Vám to u Joela říkal - Radvánovice u Turnova, pevnej radar, vím o něm, jsou mezi turnovem a jíčínem 2
- Marťas-Pupík
Aha,tak to vypada na nejakou tu osobu blizkou,cotesario píše:Zrovna dnes mi z MěÚ v Turnově poslali fotku jak jedu 61 km/h, tam kde je ten radar. Samozřejmě chtějí vysvětleníTrdlo píše:Gallo, jsem Vám to u Joela říkal - Radvánovice u Turnova, pevnej radar, vím o něm, jsou mezi turnovem a jíčínem 2
Opel Astra G 1,7 DI 16 V 125 000 Km Hatchback, r.v. 2001
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
Pokud ještě platí osoba blízka, tak zřejmě jo. Na fotce je velký houby vidět. Jediný rozpoznatelný co je, tak SPZ. Mají tam ipěkně popsaný přesný místo " Radvánovice, před domem č.p. 59, směr Turnov"
Můžeš místo sebe zplnomocnit někoho jiného kdo tam za Tebe půjde a bude Tě zastupovat. Bohužel pokud by ta fotka byla dostatečně čitelná, tak smůla, výpověď je účelová, pachatele přestupku se podařilo identifikovat a odvolávat se nemá smysl..
Pokud ten radar spadá pod obec mimo tvé bydliště bývá tam kolonka o písemném vyjádření k přestupku máš ji tam?
Opel Astra G 1.6 16V 74kw Caravan Stříbrná 156.000Km, Diagnostika OP-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
Škoda Felicie 1.6 60kw MPI Modrá Diagnostika VAG-COM
Na podání vysvětlení písemně není nárok. Ještě jsem neviděl předvolání k podání vysvětlení, ve kterém by byla uvedena možnost podat vysvětlení písemně (i když je to na zvážení správního orgánu, pokud mu to bude stačit, tak je to jeho věc). Když Tě předvolají třeba do Aše, tak máš smůlu. Max. můžeš zkusit požádat, aby Tě nechali podat vysvětlení ve Tvém městě (institut dožádání).
§ 137 správního řádu - Při opatřování vysvětlení se obdobně užijí ustanovení o předvolání (§ 59) a předvedení (§ 60). O odepření vysvětlení obdobně platí to, co pro odepření součinnosti při dokazování a zákaz výslechu.
§ 59 SŘ - Správní orgán předvolá osobu, jejíž osobní účast při úkonu v řízení je k provedení úkonu nutná. Předvolání musí být písemné a doručuje se do vlastních rukou s dostatečným, zpravidla nejméně pětidenním předstihem. V předvolání musí být uvedeno, kdo, kdy, kam, v jaké věci a z jakého důvodu se má dostavit a jaké jsou právní následky v případě, že se nedostaví. Předvolaný je povinen dostavit se včas na určené místo; nemůže-li tak ze závažných důvodů učinit, je povinen bezodkladně se s uvedením důvodů správnímu orgánu omluvit.
Nesplnění povinnosti = riziko pořádkové pokuty až 50.000,-Kč.
Omluvit se neznamená poslat písemné vyjádření.
Správní orgán zjišťuje skutkový stav věci. Může mít dotazy a řešit to dopisováním.. to už je trochu sci-fi
Když o nic nejde, je nejlepší to slušně řešit. Úředník je rád že to má z krku a ke spolupráci může přihlédnout při stanovování výše sankce, příp. může i odpustit náklady řízení 1.000-Kč.
Když jde o něco závažného, nezbývá než pokusit se o promlčení.
§ 137 správního řádu - Při opatřování vysvětlení se obdobně užijí ustanovení o předvolání (§ 59) a předvedení (§ 60). O odepření vysvětlení obdobně platí to, co pro odepření součinnosti při dokazování a zákaz výslechu.
§ 59 SŘ - Správní orgán předvolá osobu, jejíž osobní účast při úkonu v řízení je k provedení úkonu nutná. Předvolání musí být písemné a doručuje se do vlastních rukou s dostatečným, zpravidla nejméně pětidenním předstihem. V předvolání musí být uvedeno, kdo, kdy, kam, v jaké věci a z jakého důvodu se má dostavit a jaké jsou právní následky v případě, že se nedostaví. Předvolaný je povinen dostavit se včas na určené místo; nemůže-li tak ze závažných důvodů učinit, je povinen bezodkladně se s uvedením důvodů správnímu orgánu omluvit.
Nesplnění povinnosti = riziko pořádkové pokuty až 50.000,-Kč.
Omluvit se neznamená poslat písemné vyjádření.
Správní orgán zjišťuje skutkový stav věci. Může mít dotazy a řešit to dopisováním.. to už je trochu sci-fi
Když o nic nejde, je nejlepší to slušně řešit. Úředník je rád že to má z krku a ke spolupráci může přihlédnout při stanovování výše sankce, příp. může i odpustit náklady řízení 1.000-Kč.
Když jde o něco závažného, nezbývá než pokusit se o promlčení.
Jsem z Brněnskýho kraje, takže po mě chtějí PÍSEMNÝ vyjádření, ale pokud chci můžu to jet vysvětlit i osobně.
Budu to řešit asi tak, že jim napíšu, že sem si vědomej toho, že sem tam jel rychlej, tak snad navrhnou nějakou rozumnou částku. Jak sem viděl, že tam mají radar, tak sem to na těch 61 stáhl z necelých 80
Budu to řešit asi tak, že jim napíšu, že sem si vědomej toho, že sem tam jel rychlej, tak snad navrhnou nějakou rozumnou částku. Jak sem viděl, že tam mají radar, tak sem to na těch 61 stáhl z necelých 80