No tak to Máro gratuluju. Tak tedy žádný Cruize ale poctivý Opel
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
pankid + Joska : hold Cruiz je ještě cenově úplně někde jinde.Stačilo málo,ale ... ( tak třeba příště )
milosh : jj,stříbrná a nebo černá
Fritol : Hold změna je život Neboj,mám natrénováno z vedlejšáku
Defender : takové malé překvápko,ale stejně se to tady profláklo ,že Míro ?!?
... jooo a Lubo,taky jsem si říkal,že Háčko nikdy
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Výbava: ... sportovní podvozek ... no to jsem tedy netušil,že jsem ho tam měl
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
třeba se s přítelkyní rozešel a zůstalo mu po ní auto a aby mu ji nepřipomínalo, tak jde z domu ne? každopádně na tom není tak špatně jako Yankova červená ...
No,zda byl důvod rozchodu to,že jí koupil Astru ( a přítelkyně chtěla pořádné auto a né přibližovadlo,tak to potom joooo )
... né vážně,jen jsem měl radost,že jde do dobrých rukou.Takto může skončit u nějakého koko*a snědé pleti atd...
jooo,za pade Byla prodaná za úplně jinou částku,byla potřeba oprava motoru Je jen otázka,zda tu opravdu udělal a nebo to jen pošteloval na prodej ...
Kadle: pche,ty jsi na tom svém vraku sport.podvozek neměl
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Už jsem to dlouho neviděl, musím kouknout, bezva film. Díky za inspiraci. "i Don't have a Licence"..
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE