Klimatizace - nejde
- vasekpetr1
Re: Klimatizace - nejde
Na obchod s Lukassem si nemůžu stěžovat, slušné a rychlé jednání. Ta cena je také slušná. Přinejhorším si ten svůj kompr potom v klidu opravíš a můžeš třeba na Aukru zkusit střelit.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Nové cívky kompresorů CVC mám pro členy fora 1081,-Kč\ks.
Jestliže tvůj drží tlak a neuniká plyn ucpávkou,tak je lepší dát novou cívku než starší kompresor.
Jestliže tvůj drží tlak a neuniká plyn ucpávkou,tak je lepší dát novou cívku než starší kompresor.
Klima byla plněna s barvivem a jediné místo kama to všechno uteklo bylo na chladiči pod vrtulí. Tak to vyměním tu cívku. Výborná cena Denny. Tak to ji vezmu od tebe.
Opel Astra coupé Bertone 2.2i
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Chladič mám pro členy fora na 2,2 benzím za 4200,- Bohužel je to asi dost.
Tak konečně "klimuju". Tímto děkuji Lukášovi za kompresor. Bylo sice nutné ho trochu doladit, ale výsledek stojí za to. Teď ještě aby neunikalo chladivo.
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tak dnes konečně klima rozjeta byla úplně prázdná, jak jsi říkal DENNY Dělal se vakuový test a vše OK...po naplnění krásně chladí, ještě vyřešit záhadu zapnutého klimakompresoru při prázdné klimě?!?!?!
Jinak klimu jsem si nechal naplněnit, vydesinfikovat - nový olej a barvivo, desinfekce průduchů v interiéru v rámci akce - hyperslevy.cz za 750,- Kč at. v KM Servisu v Brně Slatině. Velice vřelý a profi přístup všem brńákům doporučuji!!
Jinak klimu jsem si nechal naplněnit, vydesinfikovat - nový olej a barvivo, desinfekce průduchů v interiéru v rámci akce - hyperslevy.cz za 750,- Kč at. v KM Servisu v Brně Slatině. Velice vřelý a profi přístup všem brńákům doporučuji!!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
FOR DENNY:
Tak zasílám foto, kde se našly ty dvě tečky!
Tak zasílám foto, kde se našly ty dvě tečky!
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsi to měl zcela prázdné,tak si myslím,že tam budou ještě další úniky a to za přední saharou.Je potřeba ji povolit,odtahnout a za ní prosvítit UV.Jinak jak máš ty tečky,tak tam je únik.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
hm...už jsem se díval chladič klimatizace cca 3.000,- Kč....
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
když zapnu klimu a v interiéru to syčí..to znamená že už tam asi není moc plynu v klimě co?
jo já mám ten samej problém akorát že mi to teče kolem chladiče takže až bude po smrti tak jsem boužel bez klimi.Ach jo on teče i kompresor a na to prachy nema respektive je do toho nebudu vrážet.To si radši počkám až někdo vrazí do mě a pak koupim novej.rychlyradim píše:když zapnu klimu a v interiéru to syčí..to znamená že už tam asi není moc plynu v klimě co?
Po výměně chladiče, vysoušeče a cívky kompresoru konečně chladím. Velké díky Dennymu a Vasekpetr1.
- vasekpetr1
No tak to máš z půlky nový auto , ale ať ti to pěkně mrazí a dlouho vydrží .
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
To pevně doufám, že to dlouho vydrží. Už mě Opel sklamal tolikrát, že tomu moc nevěřím že vydrží dlouho funkční. Už mám v autě půlku nových věcí a nejen klimu.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
dotaz, tak minulou středu jsem nechal doplnit klimu na max 700g plynu...přesně o týden v oběhu bylo pouze 105gramu....při plnění tam dal i barvivo! Jenže....
Když jsme to dali na hever...a koukali a koukali tak nikde jsme nic pořadně neviděli! na chladiči klimy pouze mini tečky od barvy...a když jsme kontrolovali klimakompresor?tak se nám zdálo - jak mně tak i mechošovi...že prolíná celej?kolem spojů? nejsme si tím jisti z toho důvodu že to barvivo na tom tak nesvítilo - přes brýle a uv???? no ptal se mně jestli jsem s autem nejezdil v dešti...no a jezdil...je tedy možný že se barvivo smylo?
No a právě bych rád věděl, jestli se dává nějaké nové těsnění např. do klimakompresoru nebo jsem ještě viděli zašlou barvu na spoji hadice (matce) a kompresoru? tam byl snad největší flek?je tam také nějaké těsnění? nebo to je na výměnu hadice?
Když jsme to dali na hever...a koukali a koukali tak nikde jsme nic pořadně neviděli! na chladiči klimy pouze mini tečky od barvy...a když jsme kontrolovali klimakompresor?tak se nám zdálo - jak mně tak i mechošovi...že prolíná celej?kolem spojů? nejsme si tím jisti z toho důvodu že to barvivo na tom tak nesvítilo - přes brýle a uv???? no ptal se mně jestli jsem s autem nejezdil v dešti...no a jezdil...je tedy možný že se barvivo smylo?
No a právě bych rád věděl, jestli se dává nějaké nové těsnění např. do klimakompresoru nebo jsem ještě viděli zašlou barvu na spoji hadice (matce) a kompresoru? tam byl snad největší flek?je tam také nějaké těsnění? nebo to je na výměnu hadice?